- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Bry.. Roman jest śliczny!!!
U nas chorób ciąg dalszy.... Także na 100% dom do nd.... Ehh mam nadzieję że się Tosia wychoruje i juz będzie dobrze na przyszły rok przedszkolny
Ja mam model wybrany.. A nawet dwa.. Ino czekam za kasa z pit i będę polować na uzywke
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Kolejna okropna noc. I to dzisiejsza nawet megaokropna - wiatr budził Dulę, która płakała i kaszlała co chwilę. Boli mnie głowa. I nie mogłam spać w dzień z Dulą, bo mnie męczyła zgaga. Koszmar. Mimo to działam. Była gimnastyka, po której mi lepiej, i sprzątanie. Na obiad zupa pomidorowa marvit (próbowałyście - uwielbiam) i pierś kurczaka z pieca - nie mam siły na nic innego.
A my na razie zrezygnowaliśmy z zakupu wózka - Dula odkąd biega nie chce siedzieć w wózku za chiny ludowe, wrzeszczy jak tylko ją wsadzamy, chce łazić wszędzie pieszo. Stwierdziliśmy, ża jak mamy wydawać kaskę na wózek podwójny, w którym Dula i tak nie będzie chciała jeżdzić to kupimy jej w zamian jakieś zabawki ogrodowe i spacerki będziemy zaliczać pod naszą jabłonką. Młody dostanie xlandera, chyba prawie takiego samego jak kupiła owieczka. Dzielny model - Józek będzie czwartm dzieckiem w rodzinie, które będzie nim jeździć.
Skalarek - ja też mam problemy z brzuszkiem - uczucie pełności i zgaga to u mnie smutna codzienność. Pomaga mi jak jem mało i często i piję wodę. Z leków - fajny preparat Bianacid - można go stosować w ciąży i to tyle razy w ciągu dnia ile się tylko chce.
Majka - współczuję choroby. My też siedzimy z Dulą smętnie w domu. Dobrze, że mamy oszklony balkon, na który wychodzimy w ciepłych swetrach pograć w piłę, bo nie wiem jak utrzymałabym mojego bąka w domu.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Skalarek super zakup bardzo mi się podoba Na pewno będę prała wszystko po pierwsze my mamy wózke używany więc naturalne. Ale z młodym mieliśmy nowy i też wszystkie odpinane elementy prała w proszku dla dziecka
Kacha o matulu nie zazdroszcze tych nocy, musi ci być ciężko. Ja miałam tak z młodym w ciąży ale wiadomo było łatwiej bo jak nie spałam w nocy nadrabiałam w dzień. Ale i mnie od czasu do czasu dopada zgaga...a próbowałaś naturalnych sposobów na pozbycie się jej Mi teściwoa kupiła jakies tabletki na zgagę, które można brać w ciąży. Może warto przejść się do apteki ?
A ten BIANCID jest na co ?
Majka zdrówka dla chorowitków
No u nas też całe dnie w domu pogoda taka, że masakra na szczęście u mnie młody nie jest kłopotliwy...a to układa puzzle albo maluje no i ogląda bajki jak już nie mamy pomysłów to pakujemy się i jedziemy do teściowej
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chusty są suuuuper.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
owieczka-od której ty już nie śpisz? ja ledwie o 7.00 wstałam..
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Wybaczcie ale ogarnął mnie taki leń że nawet nie chce mi się tu pisać, wstaję dopiero o 12 i cały dzień nic nie robię. Ale niestety dziś muszę doprowadzić się do porządku bo wybieram się do dentysty . No i jak najdzie mnie ochota to może zrobię faworki jak wrócę.
Majka ale słodkie obciążenie nosi mąż
pati pamiętaj że nie jest tak źle na glukozie.
Viszka witamy Udzielaj się tu czasem żeby było raźniej
Jak się czujecie? Co u was słychać? Więcej wam odpiszę wieczorkiem.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Pati i jak po glukozie? Przeżyłas jakos?
Owieczka ja czasem zwleke się z łóżka koło 5-6 ale tylko po to żeby na 2min psa wypuścić na podwórko, chociaż i to coraz częściej mężu za mnie robi więc podziwiam, że chce ci się wstawać tak wcześnie
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Najgorsze czekanie i pierwsze 15minut po wypiciu specyfiku gorąco,słabo,i niedobrze haha ale potem gites.. wynik chyba w normie dowiem się u lekarza w wtorek. Nawet cytrynkę pozwoliły mnie wkropić a nawet to zrobiły haha.. więc ogólnie ok..
W nagrodę zjadłam Macdonalda hahaha.. bo już taka głodna byłam!
Uciekam coś po leżakować
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna