BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1028548 przez claudii09853
Witam mi mój mąż zrobił niespodziankę i przyjechał dzisiaj w nocy:) farbować wlosy w ciazy można:)a ja ide na paznokcie we wtorek na troche relaksu:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1028549 przez magmus88
Lusti - to na znowu sobie chwalę te plasterki :) zapominam, że w ogóle je mam ;) Potrafię mieć jeden przez prawie cały dzień... później wiadomo, trochę się odkleja więc go wymieniam. Albo jak jestem w domu to wtedy smaruję już maściami. Ale ogólnie u mnie się sprawdzają. Wiadomo - każdy lubi co innego albo wie co się u neigo sprawdza....

Ale ogólnie nie nawidzę mieć opryszczki :sick: :sick: to dla mnie jak kara....

8 lata 10 miesiąc temu #1028551 przez Lustigpaula
Zdecydowanie to jest jak kara...hi za jakie grzechy :P

8 lata 10 miesiąc temu #1028555 przez Karington
No to Justynka już wiem;) będę mieć dziewczynkę;) Pani doktor mówi że na 100%;)
Dokładnie mam 17 tydzień i 4 dzień.. Termin na 21 lipca;) huhu fajnie..;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028557 przez Justyna89
Aaaaaaa Karington zwariowałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Cieszę się co najmniej jakbym to właśnie ja się dowiedziała,jakiej płci noszę w sobie maleństwo :) Gratuluję z całego serduszka :) Czyli jednak tatuś dziecka "wygrał" hihi :laugh: A ja mam argument na czwartek, by nie wyjść z gabinetu dopóki pani dr nie powie mi czy chłopczyk czy dziewczynka :) Kurcze ale powiem Wam,rzeczywiście póki co to same dziewczyny na lipiec się szykują :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028610 przez magmus88
Witajcie mamusie :)

Nie było mnie tu wczoraj od popołudnia a tu... CISZA :D Każda chyba się szykowała do walentynek :D

My wczoraj z tej okazji byliśmy na lodach.... tak na marginesie. Sowa wymiata :)

Było nas w sumie 6 osób :) później poszliśmy do pubu... zjedliśmy przepyszne bagietki.

Dziś idziemy do moich rodziców na obiad - ma być też siostra z rodzinką. I tak ogólnie ustaliłam z mężem, ze walentynki będziemy obchodzić w tygodniu hahah. Bo dziś wszędzie full ludzi... a chcieliśmy się wybrać do takiej meksykańskiej restauracji.... byliśmy też w zeszłym roku właśnie z moja siostra i szwagrem i wyglądało to tak, ze musieliśmy czekać w kolejce aż ktoś skońćzy jeść.... żeby móc usiąść. Później inni stali nam nad głowami i czekali aż w końcu my skończymy... więc atmosfera niezbyt ciekawa. Także odbijemy sobie to w któryś "zwykły" dzień.

I w środę umówiliśmy się z rodzicami do kina na "moje córki krowy". Ciekawa jestem jaki będzie ten film....

Tyle planów u mnie. Aż nie możliwe hehehe. Ostatnio był wielki zastój - i śmiałam się, że z mężem jesteśmy jak starziki hehhe

No a poza tym.... coś mnie rozkłada :( gardło mnie boli :( piję właśnie gorące mleko z miodem i masłem... Wiecie może co kobieta w ciąży ewentualnie może zażywać?? Czytałam, ze nie można przedawkować wit. C.. więc rutinoskorbinu ani nic w ten desen nie biore. Wiecie moze czy mozna jakies tabletki na gardlo? Bede dziś w aptece więc napewno też zapytam farmaceute....

8 lata 10 miesiąc temu #1028616 przez Lazysundayldz
Magmus na gardło to może jakaś płukanka?
Justyna- nie takie same dziewczynki bo u mnie mały przystojniak rośnie :P
My dziś idziemy na obiad że znajomymi :D a w pn chce pojechać po jakąś sukienkę bo przed ciążą rzadko nosilam spodnie a w kiecki sprzed ciąży za bardzo się nie mieszcze :/

8 lata 10 miesiąc temu #1028617 przez magmus88
Lazy - no zrobiłam sobie płukanke z wody i soli.... Myślałam, że może macie coś super hehe coś sprawdzonego :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028623 przez Lustigpaula
Magmus,a tu Ci powiem,że mój ginekolog kazal mi brac rutinoscorbin jak czuje,ze cos mnie bierze i to po 3 tabletki. A tak to właśnie mleko,miód,malinka. Sama często choruje i złotego środka nie znalazłam :(

A walentynki tez zrobimy sobie w tygodniu,jakieś kino,bo teraz nie idźcie się dopchac.

8 lata 10 miesiąc temu #1028664 przez Anna1991
Gdzie wy dziewczyny sie podziałyście?

8 lata 10 miesiąc temu #1028667 przez Lazysundayldz
Hahaha na walentynki wszystkie wybyły ;)
Ja po obiadku leniuchuje ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1028679 przez Justyna89
Magmus na przeziębienie zdecydowanie polecam produkty z serii prenalen, przede wszystkim syrop ale też pastylki na gardełko czy napój rozgrzewający :) U mnie się sprawdza.
My pojechaliśmy dziś do Dobczyc, nad zaporę... Pogoda wiosenna, wyspacerowaliśmy się,że hej :) Potem obiadek i niedawno wróciliśmy, było super :)
Ściskam mocno Was wszystkie :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028688 przez Karington
Ja dzisiaj szkoła, później obiad, dziadkowie wpadli i tak dzień zlecial. A teraz już w łóżku i strasznie się cieszę, że nie muszę jutro iść do pracy ;) hehehe

8 lata 10 miesiąc temu #1028689 przez magmus88
Witajcie :)

no właśnie zaopatrzyłam się w prenalen - syropek i tabletki. Zrobiłam sobie też syrop z cebuli. Pijam gorące mleko z miodem i masłem... Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży...

Nic, wybieram się powoli do łóżeczka się wygrzac... rano trzeba wstać do pracy :(

8 lata 10 miesiąc temu #1028694 przez kameame
Magmus mi malinki na cukrze dużo pomogły do tego właśnie kanapeczki z czosnkiem, czułam, ze coś mnie łapie i na szczęscie udało się uniknąć rozłożenia :) jak nie masz to popytaj, dużo osób na zimę robi to może ktoś Cie poratuje słoiczkiem.

Karington- mam to samo, jak widzę w niedziele smutne minki dookoła to cieszę się, że mogę spać do woli :) chociaż trochę mi brakuje pracy, bardzo ją lubię

Miłej nocy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka