- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Smerfetko trzymam kciuki.walcz kochana.Sevilla ma rację mówiąc ze z butli łatwiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
Kąpie małego z rana.
Widze ze moj temat jest o dzieciach rok po roku. Super sprawa. Wydaje mi sie ze teraz jeszcze wiecej poswiecam starszej córce czasu niż zanim pojawil sie brat. Jedynie meczące są wspolne wyjścia ale moze na to jakies rozwiazanie znajdę.
Kp. Nie odciagam obecnie bo laaktator byl w naprawie... ale juz przyszedł dziś i znów zacznę odciągać bo chce mieć troche mleka w zamrażarce.
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Smerfetka - fajnego lekarza mieliśmy w szpitalu.... mówiłaś, ze to mama ma rządzić dzieckiem a nie dziecko mamą... tym bardziej takie malutkie. Jeżeli mama nie da butli to po prostu nie będzie jej jadło... i będzie musiało się przyzwyczaić do cyca. Chwile to może trwać a Ty musisz być silna On to tak wszystko z humorem opowiadał ale taki był sens jego słów.
Madzia - to ładnie Ci mała śpi tylko pozazdrościć
U nas znowu Bartek po 6 przywędrował do naszego łóżka... ja się wyspałam do 9 hehe a Młody dalej śpi...
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
I tak jak Magmus piszę, nie dasz butelki to w końcu znów załapie pierś, ale to wymaga od Ciebie przede wszystkim samozaparcia i cierpliwości.
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas wszystko gra, piękne wasze Maluszki
Dzisiaj moja Maja skończyła pięć tygodni, ale to zleciało. Ja pokarmu nie odciągam, chociaż myślę że w końcu wypadałoby zrobić jakieś zapasy. Dużo mam tego pokarmu i lecz nie jestem w stanie Trochę odciągnąć (czasami spuszczam trochę przed karmieniem bo za szybki wypływ jest i mała się dławi, dlatego myślę że jest to sporo bo łatwo idzie).
My bioderka mamy 23 sierpnia a szczepienia 31 sierpnia. Szczepimy 6w 1 i pneumokoki, ale raczej nie tego samego dnia. Ile u was wyszły szczepienia ? Bo u mnie chyba jakieś tanie wyszło około 330 zł Za obie.
Dzisiaj byliśmy na poprawinach i akurat mała strasznie się męczyłA nie mogła zrobić kupki, 1 000 000 rad dostałam (O maaaaater :/)
Moja mała czasami też za dużo zje i wtedy ulewa, najdłuższe noszenie nie pomaga ale też Położna mówiła że nie ma się co tym przejmować jeśli prawidłowo przybiera na wadze
Wykąpię my codziennie.
Cykaliśmy w domu foty, oto mój Skarb
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madzialenka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Tylko, że wstydzę się przy znajomych z racji tego, że mam GIGANTYCZNY biust.... i kompleksy na tym punkcie Przy rodzinie (tzn mamie, siostrze) karmię normalnie.... Tylko przy koleżankach patykach z biustem jak rodzynki.... nie, nie... to nie dla mnie hehe
A Bartuś nawet z butli i tak dostanie moje mleczko, więc żaden problem
Poza tym w domu chodzę w staniku do karmienia.... a na ulicę, że tak powiem hehe czy właśnie jak ktoś ma przyjść ubieram normalny stanik - w nim też mi ciężęj karmić.... jest poprostu nie wygodnie. Muszę go praktycznie śćiągnąć, żeby małego nakarmić....
Kame - jakie śliczności widzę u Was jakieś zapędy fotograficzne hehe super fotki!! No i mała ma piękne duże oczka Jak po imprezce??
Ja za uważyłam, że mały coraz więcej widzi... i wodzi oczkami
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Macie racje z karmieniem, tyle ze ja właśnie jak Magmus przy obcych jakos łatwiej a jak rodzinka a ja jeszcze cyca wywaliłam a mała płakała do tego mleko strzelające z cyca :/ jeden mały 3 latek mówi ze mam duży brzuch i pokazuje na cycka
- kameame
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ogólnie pisałam ze to krępujące tym bardziej ze rodzinka męża eh a cycek jak pełny to wielki, mała jeszcze sie denerwowała i nie mogła chwycić i mleko sikało a każdy wpatrzony :/
Ale jakos poszło, mała głodna nie była impreza fajna bo człowiek do ludzi wyszedł tylko mała wymęczona bo każdy stał nad wózkiem, biedna malutka
A z fotami tak lubimy robić, mój maz mega foty robi ale mu sie nie chce :/ a babcie proszą o wywołanie jakichś ładnych fotek to zrobiłam kilka
Tak sie mała dziś męczyła z kupa ze prawie daliśmy espumisan, na szczęście w domu zaczęła strzelać kupkami i przeszło wszystko a u Was jak z brzuszkami? I po ile szczepionki u Was?