- Otrzymane podziękowania: 0
Praca mgr
- Kasia ługowska
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #1033754 przez Kasia ługowska
Witam wszystkie mamusie. Nazywam się Katarzyna Ługowska i studiuje Dietetykę na Uniwersytecie Przyrodniczo- Humanistycznym w Siedlcach. Piszę pracę mgr na temat żywienia kobiet w ciąży, prosiłabym wszystkie przyszłe mamusie o wypełnienie poniższej ankiety, pytań jest niewiele i wszystkie są typu zamkniętego. Sama jestem mamą 9- cio miesięcznego Wojtusia i wiem, że żywienie w tym niezwykłym czasie jest bardzo ważne. Wam zajmie to kilka minut, a dla mnie będzie to zbiór cennych informacji. Pozdrawiam i z góry dziękuje za poświęcony czas. Mama;)
interankiety.pl/interankieta/b871cd324c032613c7ffbcd3932784b3
interankiety.pl/interankieta/b871cd324c032613c7ffbcd3932784b3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- junonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 6 miesiąc temu #1035397 przez junonka
A ja się wybieram na jesień do Studium Dziewulskich na kierunek "Charakteryzacja, Efekty Specjalne F/X i Protetyka" może się któraś chce przyłączyć? To najstarsza tego typu szkoła w Polsce, wykształciła już wielu znanych charakteryzatorów i wizażystów - wykładowcy i absolwenci wykonują charakteryzacje F/X i protetyki w programie „Twoja Twarz Brzmi znajomo”, od pierwszego odcinka. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć do studiowania ze mną to zapraszam do kontaktu. O szkole można poczytać na
http://www.dziewulscy.pl/
- Quake
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 2 miesiąc temu #1044027 przez Quake
Studia to poważna sprawa i powinno się do tego przyłożyć. Ja na szczęście mam to już za sobą, ale przy okazji samych prac naukowych, może komuś byłyby przydatne namiary między innymi na
tłumaczenie prac naukowych z biurem tłumaczeń besttext
, bo czasem jest to potrzebne. Moja znajoma po studiach przenosiła się do Niemiec, gdzie chciała kontynuować naukę i potrzebowała właśnie takiego tłumaczenia.
- annadekiel
- Wylogowany
- gaworzenie
8 lata 1 miesiąc temu - 7 lata 8 miesiąc temu #1045732 przez annadekiel
Najlepsza oferta na tłumaczenia techniczne, specjalistyczne, medyczne, prawnicze, finansowe i wszelkie inne ma biuro tłumaczeń SLAVIS.
Jeżeli szukasz profesjonalnego tłumaczenia, to agencja tłumaczeń
Slavis ma ciekawą ofertę. Na pewno dostaniesz dobry rabat, gdy się ładnie uśmiechniesz
Najlepsza oferta na tłumaczenia techniczne, specjalistyczne, medyczne, prawnicze, finansowe i wszelkie inne ma biuro tłumaczeń SLAVIS.
Ostatnio zmieniany: 7 lata 8 miesiąc temu przez annadekiel.