- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miłego dnia dziewczyny.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Kejt ty to jesteś w ciąży? Masz taki mały brzuszek
inezka nasza Natalia miała szczepienia na 5w1, rota i pneumo ( łączny koszt ok 2,000 tys) ale uważam że warto i Kingę też będziemy szczepić, super że chociaż pneumokoki odejdą dopłacenia.
megi co to za krążek?
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
U nas dzisiaj pracowity dzień, chłopcy zadbali o to żebym musiała myć wszystkie podłogi, zmienić firanki w salonie i wstawić 2 prania,
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
My po pracy czekamy na sąsiadow,wpadaja na kawkę to wieczor zleci...
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak Wam noc minęła?
Mi na rozmyślaniu, spać nie mogłam z chęcią teraz bym się zdrzemnela ale Artur juz obudził Adam i Mikołaja
Kubuś od wczoraj słabo się rusza chyba ma lenia jak mama , a mi wczoraj podczas kąpieli mleko ciekło
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
U mnie też się coś mało rusza, pewnie też ma lenia ostatnio na ktg lekarz kazał liczyć ruchy i czytałam że prawidłowo ma być 10 na godzinę ale to chyba tylko w tych porach co zawsze się ruszalo? Czy co godzinę mam tak liczyć? bo tyle to na pewno się nigdy nie ruszalo
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to mój brzuchol z rana .
Załącznik nie został znaleziony
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Później przysnęłam i mąż zrobił śniadanie, to wstałam dopiero po 8.30. Córka po śniadaniu już była i ubrana
Honka ale masz już śliczny i prawdziwy ten brzuszek ciążowy
Faktycznie mój wygląda na mniejszy.
Kejt pewnie, że wszystko się uda i będzie dobrze! Wrzuć później zdjęcia, co tam kupiłaś
Dziś musimy iść do sklepu, bo jutro urodziny córki koleżanki, więc popołudnie w galerii. Ale coś dla poprawy humoru sobie zamierzam kupić do ubrania
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Nasz Hubercik kilka dni temu też miał jakiegoś lenia przez 2 dni, ale już ożył, lnajbardziej szaleje późnym popołudniem i wieczorem, a tak to rusza się w ciągu dnia, ale tak delikatnie. Zresztą łożysko na przedniej ścianie też te ruchy trochę tłumi Ostatnio w nocy się przebudziłam i odkryłam cała bo było mi gorąco- a zawsze śpię owinięta w kokon od stóp do głów i wtedy Hubercik zaczął strasznie kopać, a jak przykryłam brzuch to od razu przestał, chyba poczuł roznicę temperatur
I muszę się pochwalić, wczoraj mąż dostał pierwszego kopniaka w rękę, potem czekał na kolejne, ale Bobasek kopał akurat jak zabierał rękę więc nie mogliśmy trafić, mały żartowniś rośnie
Honka piękny brzusio
Kejt cieszę się, że wszystko dobrze i że uwierzyłaś, że wszystko będzie dobrze, oby tak dalej co do liczenia ruchow to nie wiem jak to dokładnie jest.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A po śniadaniu udało mi się pokazać mężowi jak Alek kopie w brzuch. Joanna też nie mogę wychwycić żeby męża kopną, raz się tylko udało, więc jak dziś kopał to odsłoniłam brzuch i mógł się napatrzeć Minę miał niezła, bo Piotra kopniaków nie widział przez łożysko na przedniej ścianie.
Honka, w pierwszej ciąży mleko miałam już w 20tc, teraz nic, mam nadzieję że nie będzie problemu z karmieniem. A brzuszek b.ładny, mam podobny:)
Moje chłopaczyska pojechali do fryzjera i na zakupy, więc ja się biorę za sprzątanie. Nie mam pomysłu co na obiad:( A musi być coś z ziemniaków, takie życzenie
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kopniaków to M co wieczór puka sobie do syna a ten mu odpukuje, ( tylko wczoraj nie odpukał bo miał lenia )
Ja na obiad dla chłopców zrobię omlet, a dla M mam fasolkę po bretońsku ze wczoraj, tylko nie wiem co sama zjem bo jest mi po wszystkim niedobrze
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Megijaki mały brzusio, nie pamiętam kiedy ja taki miałam (ale ale chodzę jeszcze w jeansach z przed ciąży tylko już bez paska )
honka Twój za to pokazny już
Kejt jak nauka do obrony ?
Jeju mam tak Sucha skórę na twarzy że momentami aż piecze , aż sobie kupiłam w aptece maść z Wit A
Co do kopniaczkow to P. często obrywa od Małej ale rzadko jak akurat chce tylko z zaskoczenia
Hmm co do mleka to ja miałam albo w dzień porodu albo dzień wcześniej nie pamiętam już i narazie też jeszcze nie mam.
Mam takiego lenia że nic mi się nie chce A tu sprzatnie czeka