- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miłego popołudnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
A ja mam pierożki siostra mi z pracy przyniosła
Bolą mnie cyce tak jak bym w nich miała za dużo mleka tez tak macie ?
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Mena, mam maść ochronną, tak na tubce napisane.
Sander i Masuska, ależ wy zalatane
Honka, mnie nic nie boli, jeśli chodzi o piersi...ani nic nie leci. Nawet z wielkością szału nie ma,hehe
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Olcia bierzesz magnez? Ja nie brałam przez 4-5 dni i twardnienie wróciło.
Miłego dnia!!! U nas rano -2. Brrr
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Ja właśnie siedzę po glukozie muszę czekac 2 h tez mialyscie pobrana 3 razy krew ? Dziwi mnie bo jak byłam z dzieciakami w ciąży to tylko raz po godzinie a teraz 2 razy
Ale nam ten czas leci juz prawie poczatek 7mca
U mnie też ciągły remont przemeblowania itp dzis lub jutro jedziemy chyba po łóżeczko mam upatrzone na.olx pod kolor mebli
A slyszalyscie ostatnio o materacach gryka kokos.że lubią się w.nich robaki pomieszkiwać? Jedna babka poszła do.lekarza bo dziecko miało dziwną wysypke i okazało sie że to robaki z.materaca je pogryzły jal ta babka wróciła do domu to rozpruli materac i zaczęło wszystk wychodzic dużo ludzi pod artykułem komentowalo ze tez mieli te robaki okroponość ..jakby nie było kokos to dobre jedzenie
Ja kupię materac zwykły piankowy może mniej zdrowy ale bezpieczniejszy
Kej gratulacje ..
Co do wagi to.u.mnie.3.5 kg na.plusie
Miłego dzionka
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dodi, słyszałam o tym ch materacach, podobno to jakiejś firmy takie były. Ja też mam pianka, gryka, kokos i to jeszcze po Piotrze. Obejrzałam go z każdej strony i nic nie znalazłam, więc będę używać. Zamiast piankowego słyszałam że lepiej brać lateksowe.
Mój syn dziś poszedł do przedszkola po prawie 2 tygodniach chorowania i co, popłakał się, nie chciał iść tak mi się smutno zrobiło, serce pękało, przekonywałam, a on bardziej płakał Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Myślicie już o prezentach na święta? Ja robię synowi, siostrzeńcowi, Polci, rodzicom i teściom. Dla dzieci to już wiem, a nawet trochę mam, gorzej dla starszyzny, nawet nie mam pomysłu. A mężowi? jakiś drobny upominek, bo i tak ten remont chłonie wszystko
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do materaca miałam zamiar kupić kokosowo-lateksowy Hevea, poszukam w necie o nim opinii bo póki co sugerowłam się jedną opinią, bratowej.
Byłam dziś na badaniach u gin. Glukoza wyszła mi ok, tylko pierwszy wynik blisko górnej granicy dlatego mamy to kontrolować. Dodi mnie też kłuli 3 razy i to ciągle w to same miejsce , bolało . Trochę mnie rozczarowała ta dzisiejsza wizyta bo myślałam, że się czegoś dowiem o wielkości małej Natalki (chyba zostaniemy przy Natalce co do imienia ) a tu prawie nic, gin się skupiła na długości i zamknięciu szyjki, sprawdziła jak się rozwija mózg i pracę serca, a dokładniej ma być około 30 tc.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Mulian bardzo fajnie macie na święta i z tymi listami extra U nas prezenty kupuje się tylko dzieciom i rodzicom wiec oni mają najwięcej radochy ze świąt ale z zakupem prezentów jeszcze poczekam bo nie miałabym gdzie tego trzymać
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Masuska ja dla chłopców już mam prezenty, dla M kupiłam zestaw kluczy ( w sumie to sam sobie wybrał i zamówił ja tylko zapłaciłam) i chcę dokupić piżamę, dla siostrzenic i siostrzeńca dałam kasę siostrze żeby ona kupiła, a siostrą i szwagrowi dałam kasę młodszej siostrze i ona ma coś kupić od nas więc tak w tym roku poleciałam dużym skrótem
Z siostrami robimy sobie symboliczne prezenty żeby dzieci nie dopytywały czemu Św. Mikołaj zapomniał o mamie . np. sis ma mi kupić płyn do kąpieli bo używam dzidziusiowego razem z chłopcami ale do szpitala przydał by się dla dorosłych
Byłam dzisiaj u położnej, serduszko bije idealnie, dno macicy w normie, ciśnienie, mocz też oki, na kolejnej wizycie 29 listopada zrobi badania krwi na anemię, glukozę i coś tam jeszcze ( u nas się nie pija glukozy przed pobraniem krwi) o i mam leżeć i jak siedzę do nogi mieć zawsze złączone w kolanach
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.