- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moj syn zwariowal i w nocy nie spi. A jak spi to tylko na moim brzuchu. Prezy sie do kupki ale jakos specjalnie nie placze.
Wiktorek szliczny!!
Monia my podobnie jak Amelka teraz wyszlo 55 g dziennie. Ignas moglby na stale byc podpiety do cyca tak minsie wydaje. Cyc lekiem na cale zlo.
U mnie dzisiaj restauracja

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
jak czytałam o tym trądziku to ze wzmaga wlasnie się od potu.juz tez bym chciała żeby miała taka ladna gladka buzke
my dziś serwujemy naleśniki dalej nie mam pomysłu.
a chrzciny chyba będziemy robic 16 lipca powiem wam ze nie wiem jak to ogarne!!

- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My planujemy 27 sierpnia i w sumie musi byc ten termin bo chestna przykezdna.
Kurxze martwie sie o tego mego dzieciaczka. Prezy sie i puszcza baczki widac ze go boli, dalej robi duzo kupek, nie spi w swoim lozeczku wcale bo tam marudzi placze ale pociesza mnie to ze jak wezme go na rece to momentalnie sie uspokaja i tylko jak idzie "fala" to sie prezy. Chyba juz go przyzyczailam do noszenia i lezenia razem ale wole juz to niz zeby byl chory. Ostatnio nawet niespokojny iest na podworku. On moze tez za duzo je bo wola o cycka co pol godziny doslownie bo to mu pomaga na ten btzuszek widac ze sie rozluznia.
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Kasia a co do wagi to u mnie orzed ciaza bylo 55kg w dniu porodu 76kg a teraz pon5 tyg jest 61,5 kg czyli brakuje mi jeszcze 6,5 kg ale waga juz mi stanela jakos dwa tyg temu. W piatek ide do ginekologa i od soboty zaczynam jakies cwiczenia nie za wiele bo wole miec sily dla synka a nie ladowac to w cwiczenia. Diet nie bede stosowac na pewno wystarczy mi juz ze nie moge mleka. No ale trzymam sie niezle jesli chodzi o slodycze i napoje. Dalej tylko woda ale i czasami jakis sok i okazjonalnie ciasto jakies. No ale ostatnio kruchych ciasteczek duzo jadla teraz przestane bo mleko wiec i to odchodzi.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
waga startujaca 56 spadek do 52 ostatni dzień 59,5 teraz mam 50,8 wiec chyba wychodzi że ważne mniej niż normalnie miałam
Młoda potrafi w ciaągu godz jesc 3 razy i przysypiać czyli tnie drzemki wtedy miedzy jedzeniem dopiero jak zasnie porzadnie to mam 2 godz spokoju a nawet czasem i 3 a tak to ciągle by cmokała
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja wiedziałam ze oewnie będę mieć z tym problem ale dobija mnie to strasznie wqrzam się na to jak wygadam nie raz już plakalam z tego powodu

ciężko isc na diete zresztą nie wiem jaka??nie jem słodyczy i nie pije słodkich napojow za to więcej owocow jem a one tez maja cukry ;/
cwiczyc to jeszcze za wcześnie jak wieccej pochodze to mnie jeszcze boli w podbrzuszu i dalej krwawie do tego

my w domu robimy jak liczyłam wszystkich z dziecmi i nami wyszlo mi ok 30 osob...
nie wiem co na cieplo robic??myslalam tez o cateringu ale jeszcze nie podjelam w tej kwesti decyzji
po za tym torta zamowie placki poproszę szwagierke żeby mi upiekla 2 lub 3
no i jakies sałatki 2 plus wedlina itp
- ninka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Jaka jest u Was pogoda? U mnie wietrznie i ciągle pada, więc nawet z małym na spacerek nie można wyjść.
- stOkrOtka91
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 63
Duzo maz mi pomaga i jestem z niego zadowolona, fajnie, no bedzie z nami miesiac w domu, wiec dojde do siebie na spokojnie.
Chrzciny mamy 19 sierpnia i robimy na sali, mamy kolo 17 osob, zrobilabym w domu, ale za duzo ludzi, na roczek juz bede jakos musiala ogarnac temat

Co do wagi to obiecalam sobie, ze nie bede wchodzic zeby sie nie stresowac, bo wiem, ze mam raczej tendencje do tycia niz do chudniecia, ale po szpitali maz mi mowi zebym weszla sobie na wage i zobaczyla ile zeszlo, to weszlam ale zamknelam oczy, ale moj mo powiedzial ze mam sobie zobaczyc no i zerknelam i 10kg w dol, poki co nie kusi mnie wchodzic, moze jak sie ogarne i wgl to bedzie mi przeszkadzac waga, teraz o tym nie mysle.
Monia i Tobie radze to samo, kazdy ma inny organizm jeden schudnie 5kg inny 20, wiec nie ma co.sie porownywac do innych

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z racji ze wrócimy do domu o 18 to tylko 1 ciepłe danie 2 sałatki żeby było do wyboru 2 placki i tort
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja i tak iestem zadowolona myslalam ze o wiele gorzej bede wygladac. Teraz wszyscy mowia ze wygladam jak orzed ciaza wiadomo w stroju kapielowym byloby gorzej.
Nie stresujmy sie samo zleci nie zauwazyny nawet kiedy ja chce tylko pocwiczyc troche zeby jedrnosci nabrac ale jeszxlcze tydzien i pokde na konie to tam troche spale i miesnie tez popracuja
U mnie chrzciny w knajpie na 16 osob ale tylko obiad i ciasto ewentualnie pozniej u mnie w domu jeszcze jakies ciacho i tyle.
- ninka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale zoltaczki nie ma na 100%.aparat dobrze robi zdj .taki ma kolorek he .
My w domku mi znów dokucza ostry ból nerki .Ani nie umie podnieść go do karmienia.:/
Kobitki po cc ile wam zajęło dochodzenie do siebie po cc .Ja nawet nie umie unieść zakopow małych czy 2butelek wody 1,5 l :/:/
Jakaś masakra jeszcze nogi mi zaczęły puchnac
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzisiej pierwszy raz od tygodnia sie wyspalam!
Maly poszedl spac o 22 pu mnie na brzuszku spal do 1:30 pozniej spal do 4:00 i obudzil sie dopoero po 6

Moze to nie jest rewelacja ale po tym co bylo wczesniej to jest super.
Zdazylam juz sniadanie zjesc i kanape wyorac a teraz mu wynagradzam noc i znowu lezy na brzuszku

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-