- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2017
Mamusie Wrzesień 2017
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie dzis katar dopadł, nienawidze tego, katar jest taki męczący. Jeszcze ząb mnie bolał. Nic tylko płakać Faszeruje sie sokiem z cytryny, herbata z cytryną, kanpki z cebulą, papryką i czosnkiem. Oby jutro było lepij.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Agunia85 ogromne gratulacje !!!
Kalinka zdrówka . Ja właśnie wczoraj byłam u dentysty. Dwa żeby zrobił i narazie spokój poza szyjkami taki wrażliwe
Któraś z was brała coś z żurawina? Zurawit np?
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kalinka na katar polecam inhalacje, ja sobie robiłam z olejkiem miętowym. Po 2-3 dniach było o niebo lepiej.
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kalinka spróbuj imbiru z miodem i cytryną, mi pomaga! Ja męczę się z katarem alergicznym....
Moniek ja ruchy czuję nieregularnie, najmocniej jak zjem coś słodkiego i wypiję kawkę wieczorem jak się połoze do łóżka i w wannie też szaleją
Ja już jestem z rodzinką u mamy tak mi dobrze! Achhh hihihi
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja ruchy czuje w dzien mniej, wlasnie jak wypije kawe czy cos slodkiego. Bardziej wieczorem jak leze czy w wannie. Narazie czuje ruchy kolo pępka po prawej stronie.
Dzis juz kataru nie mam wczoraj nafaszerowalam sie naturalnymi witaminami z warzyw, plus olbas do wahania i dzis juz oki
- Judysen
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niedługo będziemy mogły zacząć zliczac ile chłopców i dziewczynek nam się narodzi... Na razie chyba bardziej męskie towarzystwo
A jak przygotowania do świąt dziewczyny? Jakie macie plany? my zostajemy w Dublinie, jak co roku. Mieliśmy spotkać się z teściową i szwagierka bo też tu mieszkają, ale zdecydowaliśmy spędzić je sami także nie będę musiała stać za dużo w kuchni. W planach tylko sałatka, makowiec , Jajka faszerowane, Kielbasa biała i jakieś Mięso dzisiaj porobilam zakupy i chyba trochę przesadziłam z ilością bo brzuch mnie ciągnie od noszenia, jajnik boli i musiałam się położyć.
Moniek te ruchy są jeszcze bardzo nieregularne. Czasami je czuje często, czasami przez cały dzień nic
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Chciałam Wam pokazać jak Żel nivea uczulil dziś nam Jasia. Dodam że używamy go od 5 lat. Dziś synek sam sobie mył buziaczka a ja nie zauważyłam że mydłem i do tego jeszcze źle musiał wymyc i mu coś zostało... odradzam nie będe juz go używać.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ale pogoda co? Tragedia...zimno jak cholera. Ja popijam kawkę po śniadanku. Maryś w przedszkolu, Mieszko idzie spać muszę u nas dziś ogarnąć żeby jutro mieć czas tylko na gary Ja po śniadaniu jadę do mamy bo ur robi, ale i tak robię kilka rzeczy żeby jej pomóc
- Emilaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Dziś się czuje jakoś tako nijako boli mnie szyja i cały kark aż do uszu z tyłu, ani się pochylić, ani głowy w dół ani do góry, no i gardło mnie pobolewa :/
Zrobiłam dziś sałatkę, jutro upiekę szybko babkę, barszczyk też już jutro ugotuje a w niedziele będę leżeć i pachnieć a jeszcze nie odkurzyłam nie wiem kiedy to zrobię Plecy też mnie strasznie bolą, czuję się jakbym dźwigała z przodu w brzuchu ze 40kg ...
- Agnieszka 87
- Wylogowany
- gaworzenie
A przy okazji życzę wszystkim mamusiom zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych no i niech te nasze dzieciaczki w końcu się rozkręca i zaczną bardziej o sobie dawać znać kopniaczkami
- Emilaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Judysen
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agunia85
- Wylogowany
- gaworzenie
Zdrowych Spokojnych Radosnych Świat dziewczyny dla Was waszych rodzin i nienarodzonych maluchów Oby czas szybko nam leciał tez się nie mogę doczekać ruchów lekarz powiedział ze za ok 2 tygodnie będą wyraźne do tej pory jakieś sporadyczne coś czułam ale czy to to.. Jeszcze raz Wesołych Świat i nie objadajcie się za dużo