BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2017

7 lata 10 miesiąc temu #1054157 przez karolinkanice16
Agnieszka 87 super że wszystko dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 10 miesiąc temu #1054174 przez PaulinaJ
Agnieszka Extra, że wszystko okej :)

7 lata 10 miesiąc temu #1054176 przez Aga 1986
Cześć!! Wszystkim mamą gratuluje udanych wizyt, gratuluje bliźniaków to super wiadomość:) mnie teraz piersi też praktycznie nie bolą, nadal mam mdłości a z zachcianek to różnie bywa na razie ale słodycze jak najbardziej mi wchodzą i owoce wszelakiego rodzaju odrzuca mnie od kawy

7 lata 10 miesiąc temu #1054188 przez Moniek
Gratuluję udanych wizyt! I bardzo dziękuję za słowa wsparcia. Ja po kolejnej wizycie Dzidzia ma się dobrze, serduszko bije. A plamienia mogły być od zaparc. Dostałam luteine i czopki na zaparcia.
Jedyne co się lekarzowi nie bardzo podobało to ciałko żółte, które nie było idealnie okrągłe, a u mnie takie lekko rozciągnięte. A na Waszych wizytach ginekolog coś wspominał o ciałku żółtym?
No i zdjęcie mojej Fasoli
Załączniki:

7 lata 10 miesiąc temu #1054189 przez Kalinka85
Hej dziewczyny super ze u was wszystko oki :)

Ja ide teraz w czwartek. Dostane skierowania na wyniki i usg. Jak sobie pomysle ze na glodniaka wyniki to juz mi niedobrze, bo zawsze jak wstane zaprowadzic starsza do przedszkola to zjadam banana a teraz a glodniaka bedzie ciezko zeby nie zmulilo

7 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 10 miesiąc temu #1054192 przez PaulinaJ
Moniek Dobrze, że wszystko okej. Mój ostatnio ciałko żółte sprawdzał i mówił,że jest okej. Było okrągłe. Śliczna fasolka :)

7 lata 10 miesiąc temu #1054198 przez Nat_alka
Moniek Cieszę się, że wszystko jest ok! Mi na wizycie lekarz nic nie mówił o ciałkach żółtych, nawet nie wspomniał!

Natalia^^ A Ty kiedy idziesz na następną wizytę? Ja umówiłam się z lekarzem dopiero na początek marca i ciężko mi będzie czekać tak długo!

7 lata 10 miesiąc temu #1054201 przez karolinkanice16
Mi wczoraj pokazała ciałko żółte, również okrągłe dała mi nawet zdjęcie

7 lata 10 miesiąc temu #1054215 przez karolinkanice16
A co do bólu piersi, mnie wczoraj Pan ginekolog pytała czy mnie bolą, powiedziałam że nie ale bolały, podczas usg powiedziała że ciałko żółte jest już dobrze wykształcone dlatego objawy ustępują. Niestety dzisiaj mdłości powróciły ale z wymiotami :( a już było lepiej

7 lata 10 miesiąc temu #1054217 przez PaulinaJ
Mnie mdłości dopadają po jedzeniu...i żołądek pobolewa po gastroskopii. Do przeżycia ;-) z Mieszkiem miałam większy horror.

7 lata 10 miesiąc temu - 7 lata 10 miesiąc temu #1054255 przez Moniek
Kochane ginekolog dała mi dziś taką ściągawkę dotycząca poszczególnych badań w danych tygodniach ciąży. Może, dla którejś z Was będzie przydatna :)
Załączniki:

7 lata 10 miesiąc temu #1054260 przez Moniek
Oj widzę, że słaba jakość jest jak dodałam załączniki - w razie czego proszę o maila na priv to podeślę w oryginalnym rozmiarze wtedy jakoś jest bez zastrzeżeń.

7 lata 10 miesiąc temu #1054322 przez Judysen
Dzień dobry!
Gratulacje nowych udanych wizyt:) cieszę się, że wszystko w porządku u Was:)
Ja mam wizytę jednak jutro i nie mogę przestać o tym myśleć! Trzymajcie kciuki o 10.30:)
Poza tym nadal źle się czuję! Mam już dosyć tych mdłości... Zaczynają się około godziny 12 i tak do samego wieczora aż pójdę spać. Boję się jeść cokolwiek bo jak tylko zjem to mój organizm zachowuje się strasznie:/ albo Wymioty albo leżenie i ciągły zacisk.
Chyba miałam pierwsza zachcianke :) około 21 miałam niesamowita chęć zjedzenia pierogów z truskawkami. Gdyby sklep był nadal otwarty to bym na pewno po nie poszla:)
karolinkanice16 dzwoniłaś już z prośbą o tłumacza? I mam prośbę, jak już będziesz po pierwszej wizycie w szpitalu opiszesz mi jak ona wyglądała i na co mam się przygotować? :) dziekuje
Miłego dnia kochane!

7 lata 10 miesiąc temu #1054391 przez karolinkanice16
JudySen tak właśnie dzwoniłam dzisiaj, ale nagrałam się na sekretarkę i mają oddzwonić, więc dam Ci znać, a co do wizyty oczywiście że Ci opowiem :), mam nadzieję tylko, że nie spędzę tam pół dnia jak to było w pierwszej ciąży.

7 lata 10 miesiąc temu #1054395 przez PaulinaJ
Cześć wam :) u nas znowu śnieżek pada :P leciutko, ale zawsze to coś ;)

Moniek
Wyślij mi proszę :) zajrzę z ciekawości. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka