- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2017
Mamusie Wrzesień 2017
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzisiaj idę po 16 na USG zobaczymy co tam ciekawego lekarz mi powie. Wczoraj moja przyjaciółka urodziła pięknego synka <3 zakochałam się od pierwszego wejrzenia i z okazji narodzin malucha zostałam poproszona o bycie jego mamą chrzestną Cudownie! Powiem Wam, że wymęczyli tą moją Natalkę, poród miała bardzo ciężki i na domiar złego nie podali jej znieczulenia na początku mówili, że jest za wcześnie, a chwilkę później było już za późno, ehhhh. Wyobraźcie sobie jeszcze, że w tym szpitalu dzieci po porodzie nie mogą leżeć z mamusiami i nie przywożą ich nawet na karmienie! Jakaś masakra, trzeba o własnych siłach zejść piętro niżej żeby nakarmić swoje dziecko! Tłumaczą się tym, że oddział nowy i nie jest jeszcze przystosowany.... na całe szczęście ja w tym szpitalu rodzić nie będę!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Nat_alka gratulacje ja nie mam zadnego chrzesniaka, siostra mieszka w Anglii i jeszcze nie chrzcila dzieci bo jej maz jest iinej wiary i chca zeby dzieci same wybraly. A u szwagra nie ma co liczyc na dzieci bo on stary kawaler.
A z tym szpitale to przekichane faktycznie. Masakra zeby po porodzie samemu schodzic do dziecka, faktycznie musza to dopracowac. U nas dziecko lezy z mama, no chyba ze ma naswietlania ale wtedy tez przywoza na karmienie.
Ja oba porody mialam bez znieczulenia i dalo rade, a bole mialam krzyzowe takze masakra.
W piatek ide w koncu na pierwsze usg
Milego dnia dziewczyny
- Aga 1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Wszystkim chorym Mama życzę dużo zdrówka i mam nadzieję, że już niedługo wszystkie objawy mam przejdą.
Paulina Synek śliczny oj będzie czarował
Jestem właśnie po kontroli z Dzidzia wszystko dobrze na już całe 5 cm! Zdrowo rośnie, każde usg mnie rozczula. Jutro prenatalne mam nadzieję, ze dowiem się kto się tam kryje. Póki co Dzidzia na przywitanie pomachała rączka
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Moniek super! Rosną nam dzieciaczki fajnie widać rączkę.
Jak się czujecie kochane? Czujecie napływającą energię? u mnie jakby lepiej z mdłościami
- MagdaW.
- Wylogowany
- gaworzenie
gratuluję udanych usg i ślicznych małych fasolek w środku zdrowych ! to najważniejsze!
U mnie też po usg w piątek, dzieciątko ma 6,2cm i wszystko ok jak leżałam przed tym ekranem to mogłabym tak codziennie
mam pytanko - zwolnienie mam do czwartku a do lekarki idę w poniedziałek, czy wtedy będzie mi mogła wypisać zwolnienie z datą wsteczną również na piątek ? w końcu to jeden dzień pracujący wstecz
pozdrawiam wiosennie
M.
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moniek cudne maleństwo! <3
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Moniek super dzidzia rośnie
Ja dzisiaj czuje się jako tak spałabym cały dzień, na szczęście mdliło mnie ale nie tak strasznie jak wczoraj , lenia mam strasznego i nic tylko bym siedziała na kanapie :/
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
U mnie mdłości masakra...wam mija a mi się zaczyna. Najgorzej rano przy śniadaniu. Wogóle ostatnio jestem nie do życia...nic mi się nie chce i mam strasznie podły nastrój. Maryśka jest niegrzeczna, Mieszko strasznie chce rządzić...jestem wykończona a co to dopiero będzie od września. Potrzebuję chwili dla siebie...jakiś fryzjer, kosmetyczka. Muszę odsapnąć bo oszaleje. Do tego od dwóch dni kiepsko śpię...mam lęki. Dwa dni temu ktoś nam wszedł w nocy do domu...jeszcze do naszego pokoju a my tak spaliśmy,że nie nie było słychać...a jakby mi dzieci ukradł jakiś zbok? albo nas zadźgał? boje się pomyśleć. Teraz tak się boję, że nie macie pojęcia. Szymon jeździ do pracy po 3 w nocy a ja jak sobie to wszystko przypomnę, że ktoś mógł stać nade mną jak spałam to serce mi staje i sztywnieje cała. Ale, że ja się nie obudziłam...przecież wchodził po schodach a schody drewniane, stare skrzypią...ktoś musi być w tym wyszkolony już. Dopiero ojca baba ( mieszkamy razem w domu) mnie obudziła, że ktoś był u nas w pokoju i uciekł...pierwsze co sprawdzałam czy dzieci są .HORROR.
- Agnieszka 87
- Wylogowany
- gaworzenie
Paulina, aż mnie ciary przechodzą jak to czytam, wcale się nie dziwie ze masz teraz lęki
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pozdrowienia z pracy z samego rana! Brzusio rośnie jak na drożdżach
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Paulina to straszne co piszesz... zawsze zamykamy dom na klucz. Włamał się? Dobrze ze na tym się skończyło.
Mój Jasiu chory. Został w domku wiec się wylegujemy
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
PaulinaJ straszna historia, aż wczoraj po 2 razy sprawdzałam czy zamknęłam drzwi.
Dziewczyny jak to jest u Was z kosmetykami? Używacie tych wszystkich co dotychczas? Wpadłam na artykuł dotyczący składników w kosmetykach też tych zakazanych w ciąży - niestety krem na noc już muszę odstawić i co dziwne mleczko do demakijażu.
Miłego dnia wszystkie Mamy Po 17 mam prenatalne - niecierpliwię się !
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10