- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2017
Mamusie Wrzesień 2017
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiaj też zrobiłam pierwszy zakup dla Maluszka ! W moim ulubionym miętowym kolorze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moniek i Agnieszka gratuluję udanych wizyt, śliczne maluszki
Mi energia wraca na dobre dzisiaj mimo, że mogłam spać do 6 to wstałam o 5 gotowa do działania hahahaha. Czuję się bardzo dobrze, jedynie troszkę bolą mnie piersi i jak zawsze męczy alergia ale przywykłam do tego
Zrobiliśmy już pierwszy zakup, a mianowicie łóżeczko jedno mamy po Mai, a drugie dokupiliśmy takie samo Chociaż czytałam w wielu miejscach żeby na początek bliźniaki spały w jednym łóżeczku, ponieważ są wtedy spokojniejsze ale po paru miesiącach zrobi im się na pewno ciasno więc jesteśmy przygotowani
Czeka nas remont sypialni, chciałabym zmienić kolory na jaśniejsze i chyba będę musiała pomyśleć o przemeblowaniu tak aby weszły mebelki dziecięce
Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do pracy
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Ale będziecie mieli długi dzień
ja właśnie się szykuje i na 11 musimy być w Poznaniu...
Przy okazji mam nadzieję obejrzeć kilka wózków
Trzymajcie kciuki za te nasze Twinsy lub twixy w wersji Jasia
- Kalinka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Powodzenia Natalia
My wstalysmy dzis o 8;30. Wyspalam sie pozadnie bo w szpitalu pobudka juz byla jakos po 6 bo juz sie pielegniarki krecily itd. Pogoda piekna ale i tak siedzmy w domu z Lila do konca tyg. A jeszcze Natalka ma lekki katar.
Ja mam wizyte teraz dopiero 6 kwietnia
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Niestety badania nie wykonano. Pytałam kilka razy babkę z recepcji czy 14+0 to nie jest za późno... uspokajala ze napewno nie tym bardziej że to blizniaki. A więc moje dzieci mają po 9.cm to jest 14+6 i 9. 5 cm to jest 15 + 2. No to byłby tyle...
A i jeszcze tylko mam napisane ze wielkość główki BPD odpowiada 15+1 u mniejszego i 16+0 u większego.
Nie wiem czy mam się martwić...
- PaulinaJ
- Wylogowany
- gadatliwa
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
No cóż tak bywa. Dzieci rosną jak na drożdżach i to w sumie mnie też nie uspokaja...
Są jakieś różnice u was jeśli chodzi o wielkość wg CRL a z miesiączki?
- Moniek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Natomiast co do pani z recepcji czuję, że bym jej tam ostro nagadała.
- Judysen
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gratuluję wszystkich udanych wizyt kurcze jak widzę te 9cm to zastanawiam się kiedy ten czas zleciał.. Co dopiero mówiliśmy o 1cm
Natalia^^ nie martw się o rozbieżności między Usg a miesiączka. Często owulacje mamy przedwcześnie lub później. Ja akurat miałam później i dzieciątko jest mniejsze o ponad tydzień niż wynika to z miesiączki. To samo miałam w przypadku pierwszego dziecka.
Kalinka85 szybka sprawa z tymi migdałami. Szybkiego powrotu do zdrowia dla córeczki
Ja mam następna wizytę w szpitalu 10.04, ale będzie to tylko rozmowa i mocz. USG dopiero w maju połówkowe. Zastanawiam się czy iść w międzyczasie jeszcze na usg czy dać sobie spokój...
Miłego wieczoru!
- Natalia^^
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
Pozostaje czekać. Dzwoniłam do niego bo prosił ale niestety nic mi mądrego nie powiedział.
Judysen to nieźle macie. Ja właśnie się wyłączyłam z opryszczki... ale synek walczy z zapaleniem krtani o tchawicy. Powtarzam sobie byle do wiosny... będzie lepiej.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
JudySen ja mam wizytę 11.04 ale nie w szpitalu, wzięłam koło domu żeby nie jeździć a połówkowe mam 26,04 i miałam iśc w między czasie też na usg ale chyba nie będę szła, jakoś wytrzymam a czas jakos leci a czasem na takiej wizycie w szpitalu robią szybkie usg to zależy od lekarza, pamiętam że mi chyba na dwóch wizytach udało się załapać
Zdrówka życzę a co do opryszczki ja nigdy nie miałam tak samo zimno mi nigdy nie wyskoczyło, współczuje :*
Jeszcze mi się przypomniało a nie chce posta pod postem pisać co do energii no u mnie też poprawa w końcu nie leżę cały dniami sprzątam i obiad dziś zjadłam od dawien dawna, co prawda mdłości jeszcze rano mam i jakieś pojedyncze wymioty ale jest zdecydowanie lepiej niż wcześniej
- Nat_alka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wizytę mam teraz na 7 kwietnia, pewnie lekarz powie mi już kto mnie zamieszkuje i to będzie pewniejsza informacja, bo badanie będzie w 18 tygodniu Nie mogę się doczekać