- /
- /
- /
- /
- ćwiczenia w ciąży
ćwiczenia w ciąży
- wikilo
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dzieci są darem Pana.
Mniej Więcej
6 lata 11 miesiąc temu #1066487 przez wikilo
Kochane przyszłe mamusie
Mam pytanie do aktywnych w ciąży. Jakie macie treningi, co polecacie?
Jak bardzo aktywne byłyście przed ciążą?
Ja trenowałam 6 razy w tygodniu ok 40 min- 1 godzina, głównie cardio spalanie, siłowy, stabilizacja, kondycyjne ćwiczenia.
Teraz niestety nie znalazłam idealnych zestawów, ale ćwiczę z mniejszą intensywnością i częstotliwością z fitnessblender bez skoków i niebezpiecznych ćwiczeń + streching.
A jak jest u was?
Macie coś godnego polecenia?
Mam pytanie do aktywnych w ciąży. Jakie macie treningi, co polecacie?
Jak bardzo aktywne byłyście przed ciążą?
Ja trenowałam 6 razy w tygodniu ok 40 min- 1 godzina, głównie cardio spalanie, siłowy, stabilizacja, kondycyjne ćwiczenia.
Teraz niestety nie znalazłam idealnych zestawów, ale ćwiczę z mniejszą intensywnością i częstotliwością z fitnessblender bez skoków i niebezpiecznych ćwiczeń + streching.
A jak jest u was?
Macie coś godnego polecenia?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Położna123
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 lata 10 miesiąc temu #1066661 przez Położna123
Hej dziewczyny, po pierwsze bardzo Wam gratuluję że wkrótce zostaniecie mamami, szczerze! Sama mam roczna córeczkę i wiem jaka to wspaniała przygoda na Was czeka!
Za kilka miesięcy będę położna (mam nadzieję) ale przed tym potrzebuje Waszej pomocy. Swoją prośbę kieruje do przyszłych mamusiek, które są w pierwszej ciąży. Do zakończenia pisania pracy licencjackiej potrzebuje Waszych odpowiedzi w ankiecie, jest ona krótka i sprawdzi Wasza wiedzę na temat porodu (to dobry sprawdzian również dla Was przed tym ważnym dniem, na końcu zobaczycie ile zdobyłyscie punktów).
Jeszcze raz bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, bardzo mi tym pomożecie, a to link :
docs.google.com/forms/d/1miV9vcobzPRJMPq...PCJWvgkY-xz5OEI/edit
Za kilka miesięcy będę położna (mam nadzieję) ale przed tym potrzebuje Waszej pomocy. Swoją prośbę kieruje do przyszłych mamusiek, które są w pierwszej ciąży. Do zakończenia pisania pracy licencjackiej potrzebuje Waszych odpowiedzi w ankiecie, jest ona krótka i sprawdzi Wasza wiedzę na temat porodu (to dobry sprawdzian również dla Was przed tym ważnym dniem, na końcu zobaczycie ile zdobyłyscie punktów).
Jeszcze raz bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, bardzo mi tym pomożecie, a to link :
docs.google.com/forms/d/1miV9vcobzPRJMPq...PCJWvgkY-xz5OEI/edit
- Miria
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
6 lata 5 miesiąc temu #1067175 przez Miria
taka tam mama
Zacznę od siebie. Jestem dziś po pierwszej wizycie u diabetologa. Miałam 165 po obciążeniu 50g glukozy. Wynik po 75 był trochę lepszy - 144. Ale i tak dostałam u lekarza glukometr i szczegółowe wskazania kiedy mierzyć i niestety co jeść... A dużo z tego co lubię znajduje się niestety na liście zabronionej
Tak wiec było trudno ale dałam rade bo czego to nie robi sie dla maluszka
Tak wiec było trudno ale dałam rade bo czego to nie robi sie dla maluszka
taka tam mama