BezpiecznaCiaza112023

przychodzenie do łóżka rodziców....

13 lata 11 miesiąc temu #48046 przez Agatha_
ostatnio naszemu synkowi (1.5 roku) musieliśmy wyjąć szczebelki z łóżeczka bo zaczął wychodzić górą. Momentalnie skończyły się przespane noce. Zaczął przychodzić do naszej sypialni... jesteśmy nie wyspani i pokopani przez nasze dziecko... Mieliście też taki problem??? Jak przekonałyście dziecko do własnego łóżeczka ???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #48113 przez Mirella
ja pozwalam Klaudii usnąć z nami a potem przenoszę i do rana śpi u siebie :)
generalnie mam to samo, u siebie nie uśnie, nie ma szans :D

13 lata 11 miesiąc temu #48126 przez jedynaczka
mój Mikołaj tak jak i Klaudia zasypia u nas w sypialni, a później ląduje w łózeczku i tak śpi do około 5, na ranem przychodzi do nas wspina się na łóżko i śpi z nami jeszcze z godzinke albo i dwie jak dobrze pójdzie :)
W nocy nie wychodzi z łóżeczka, śpi spokojnie ;)

13 lata 11 miesiąc temu #48163 przez _aga86_
Moja Julka do poprzedniego tygodnia spala tylko w swoim lozeczku. Teraz ok. 5-6 rano jak budzi sie na mleko musze Ja brac do siebie, bo inaczej koniec spania. Niestety troche w tym mojej winy, bo jak byla chora budzila sie co chwile (miala zapchany nosek i kaszel co przeszkadzalo Jej w spaniu) i zeby ciagle do niej nie wstawac spala z nami.

13 lata 11 miesiąc temu #48219 przez raczek10
U nas było tak ,że Zuzia jak spała w łóżeczku to do nas nie przychodziła i czuła się w nim bezpiecznie a szczebelki to miała wyjęte jak miała 1 rok . Ale jak urodził się JAŚ to ani jednej nocy dobrze nie spała . kupiliśmy jej 2 os. fotel i zasypia sama ale w nocy do nas przychodzi i się przytula . A czasem woła ,żeby z nią poleżeć . :) Czasem bierze swoją poduszkę i się wyprowadza do pokoju starszych córek i spi do rana z nimi .chyba nie ma rady na te nasze małe szkraby . :laugh: :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 11 miesiąc temu #48225 przez _aga86_
Chcialam dodac, ze jak biore Niunia rano do siebie to dluzej spi. Budzi sie po 9. Dzisiaj pobila rekord- wstala grubo po 10tej. Bylam w szoku jak po przebudzeniu zobaczylam, ktora jest godzina. Jak spala w lozeczku wstawala max. po 8. Takze dzieki temu ja sie wysypiam. Poza tym przyznam sie, ze uwielbiam z nia spac nad ranem. Moj M rano wstaje do pracy, wiec mamy duuuzo miejsca:)

13 lata 11 miesiąc temu #48228 przez jedynaczka
Aga to ja Ci zazdroszcze!
u mnei jak Mikołaj wstanie po 7 to czuje sie jakby swięto było :D:D

13 lata 11 miesiąc temu #48263 przez Mirella
O matko jak Wy rano wstajecie.... No ale i chyba spać chodzicie o innych godzinach niż my.... Klaudia usypia koło drugiej w nocy, pobudka w samo południe :D

13 lata 11 miesiąc temu #48294 przez jedynaczka
Mirella :D:D
co Wy robicie do 2 nad ranem??
My chodzimy spać między 20 a 21 i tak jest od zawsze, więc nie wyobrażam sobie zeby było inaczej

13 lata 11 miesiąc temu #48355 przez Mirella
hmmm co my robimy..... no ja wczoraj w mahjonga grałam :)
mój mąż późno wraca i my zawsze chodziliśmy spać późno, no Klaudia nam trochę wydłużyła, nie obrazilabym sie gdyby chodziła deczko wcześniej spać, tak koło pólnocy :) Ale jak juz uśnie to śpi jednym ciągiem 10 godzin, czasem więcej, więc ogólnie nie narzekam :D

13 lata 11 miesiąc temu #48367 przez Manga
Mirella i Kaludia to dwa nocne marki, hehe!

U nas wygląda to inaczej...
Aleks zasypia o 20.00 w swoim łóżku i śpi zazwyczaj do 8.00 (plus minus pół godzinki).
Za to czasem się zdarza, że się obudzi i mnie woła, a wtedy to ja wędruję do jego łóżka i tam zostaję do rana ;) Fajnie się tak do niego przytulać!

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #48375 przez _aga86_
No ja tez lubie poprzytulac sie z moja Laleczka- w dzien raczej nie mam do tego okazji- no chyba, ze jest spiaca, albo cos jej dolega ;) U nas wszystko zalezy od popoludniowej drzemki, a ta od godz. porannego wstawania :P Jesli Julka wstanie normalnie (8/9) to popoludniu idzie spac (12/13) i wtedy kladziemy ja ok. 20stej. Jesli wstanie pozniej to wszystko sie troche przesuwa w czasie.
Np. wczoraj wstala po 10tej. przez co w dzien nie spala wogole, a o 18stej zasypiala na stojaco. I tak poszla spac prze 19sta, a wstala po 8 z jedna przerwa na mleko i przenosiny do naszego lozka :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka