- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Ginekolog Rzeszów
Ginekolog Rzeszów
- Meliska
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
9 miesiąc 3 tygodni temu #1115332 przez Meliska
Kochane mamy...
Co ile chodzicie do ginekologa, ja mieszkam w Anglii a tu przylatuje do lekarza i pytam go ostatnio czy jak będę za dwa miesiące to za długo?..nie odpowiedział nic .
Do tej pory byłam dwa razy w 5+5 tygodniu i 9+3
Chciałabym jeszcze skonsultowac się z ginekologiem w Rzeszowie. Czy możecie kogoś polecić?
Co ile chodzicie do ginekologa, ja mieszkam w Anglii a tu przylatuje do lekarza i pytam go ostatnio czy jak będę za dwa miesiące to za długo?..nie odpowiedział nic .
Do tej pory byłam dwa razy w 5+5 tygodniu i 9+3
Chciałabym jeszcze skonsultowac się z ginekologiem w Rzeszowie. Czy możecie kogoś polecić?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miria
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
9 miesiąc 3 tygodni temu #1115336 przez Miria
taka tam mama
W obecnej ciąży co 2-3 tyg, ale mam kilka problemów i trzeba kontrolować. W poprzedniej ciąży (gdzie przez cała ciaze było wszystko ok) miałam planowo wizyty co 4 tyg, ale zdarzyło się tak, ze w 6 miesiącu nie miałam ani jednej wizyty, bo przyszedł koronawirus i lekarze mówili, ze jak nic się nie dzieje to lepiej nie przychodzić
W Rzeszowie polecam panią doktor: ginekolog-rzeszow.pl/ Przyjmuje i prywatnie i na nfz
W Rzeszowie polecam panią doktor: ginekolog-rzeszow.pl/ Przyjmuje i prywatnie i na nfz
taka tam mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.