- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- sprzedam ciuszki w stanie bdb
sprzedam ciuszki w stanie bdb
- Justynka
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- żeby szczęśliwym byc i szczęście dac!!!
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #18766 przez Justynka
Mam do sprzedania ciuszki w stanie idealnym (nowe,ale bez metki) bdb, db po synku. Ciuszki są w rozmiarze 56-74, zdarzają się również większe.
W mojej ofercie również butki i zabawki, ale to w krótce
Ceny są minimalne, już od 0,50gr!
Do każdych zakupów dodaje jaiś gratis. Przy większych zakupach rabaty.
Rzeczy wysyłam paczką, listem poleconym,biorę pod uwagę odbiór osobisty na terenie Krakowa.
o to przykład : szafka.pl/c167790-bodziak-kubus-puchatek.html wystarczy kliknąc na pozostałe rzeczy szafowiczki.
zapraszzam, serdecznie..
PS: jeśli umieszczanie takich linków na tym portalu jest surowo zabronione, to przepraszam najmocniej ale jeszcze nie zapoznałam się z wszystkimi postami forum, i jeszcze się gubię.
W takim wypadku proszę również o informację bądź linka do strony gdzie mogę dowiedziec się na jakich zasadach działa strona zapytaj położną i jaie panują tutaj regulaminy.
Z góry bardzo dziękuję.
W mojej ofercie również butki i zabawki, ale to w krótce
Ceny są minimalne, już od 0,50gr!
Do każdych zakupów dodaje jaiś gratis. Przy większych zakupach rabaty.
Rzeczy wysyłam paczką, listem poleconym,biorę pod uwagę odbiór osobisty na terenie Krakowa.
o to przykład : szafka.pl/c167790-bodziak-kubus-puchatek.html wystarczy kliknąc na pozostałe rzeczy szafowiczki.
zapraszzam, serdecznie..
PS: jeśli umieszczanie takich linków na tym portalu jest surowo zabronione, to przepraszam najmocniej ale jeszcze nie zapoznałam się z wszystkimi postami forum, i jeszcze się gubię.
W takim wypadku proszę również o informację bądź linka do strony gdzie mogę dowiedziec się na jakich zasadach działa strona zapytaj położną i jaie panują tutaj regulaminy.
Z góry bardzo dziękuję.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.