- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kupię!!! podgrzewacz, łóżeczko tur., nianię el.
Kupię!!! podgrzewacz, łóżeczko tur., nianię el.
- motylek85
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #290482 przez motylek85
Dziewczyny jeśli któraś ma niedrogo do sprzedania:
- podgrzewacz auto/dom
- łóżeczko turystyczne (bez tych bajerów, bo to tylko do spania poza domem)
- nianię elektroniczną
to proszę o propozycje i fotki na maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Nie jest to pilne dlatego nawet jak ktoś się dopiero zastanawia nad sprzedażą tych rzeczy w niedalekiej przyszłości bo jeszcze służą to niech też da znać Większość rzeczy przyda nam się zapewne dopiero najwcześniej na wiosnę ale już się chciałam rozejrzeć Z góry dziękuję za zainteresowanie i odzew:)
- podgrzewacz auto/dom
- łóżeczko turystyczne (bez tych bajerów, bo to tylko do spania poza domem)
- nianię elektroniczną
to proszę o propozycje i fotki na maila: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Nie jest to pilne dlatego nawet jak ktoś się dopiero zastanawia nad sprzedażą tych rzeczy w niedalekiej przyszłości bo jeszcze służą to niech też da znać Większość rzeczy przyda nam się zapewne dopiero najwcześniej na wiosnę ale już się chciałam rozejrzeć Z góry dziękuję za zainteresowanie i odzew:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia4
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #400711 przez kasia4
Pogrzewacze są ogólnie bardzo dobre dlatego polecam je rzeczywiście kupić Ja widziałam tanie bodajże w castoramie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 4 miesiąc temu przez kasia4.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.