- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 10 miesiąc temu #128949 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Natu, ajłona ja tez mama Aniołka... Przenosilam 4 tygodnie... No i miala byc Zuzia lub Mikolaj wiec teraz mamy hamulec na te imionka - one juz sa naszego malenstwa w niebie... i wierze, ze czuwa nad nami i nad rodzenstwem. U Was tez tak jest!! Aaaa no a ja zafasolkowalam w 1 cyklu po poronieniu wiec wiecie 
Mirella przez oba
ok ok bede sie starala szybko dac znac

Mirella przez oba

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Temat został zablokowany.
- Natu
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Czekająca :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #128955 przez Natu
Magda - to strasznie smutne że tyle Aniołkowych Mam jest 
ale z drugiej strony dobrze że jest takie miejsce gdzie możemy porozmawiać, pocieszać się nawzajem i po prostu być ze sobą.
to jak Ty pierwszy cykl po stracie zaskoczyłaś to u nas się na pewno w pierwszym cyklu starań uda

ale z drugiej strony dobrze że jest takie miejsce gdzie możemy porozmawiać, pocieszać się nawzajem i po prostu być ze sobą.
to jak Ty pierwszy cykl po stracie zaskoczyłaś to u nas się na pewno w pierwszym cyklu starań uda

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 10 miesiąc temu #128966 przez Dorciaition
Tak jak Mirella nie dawno mówiła- mamom Aniołkowym szybciej sie udaje. Ja starałam się w 3 cyklu po porodzie i od razu się udało.
Trzymam kciuku
Trzymam kciuku

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 10 miesiąc temu #128968 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Natu oj tak... Mam wrazenie, ze mam Aniołkowych jest ogrom!! Moj maluch mial sie urodzic za 1 miesiac i 2 dni... No a co jest smieszne?? Ze u Nas to byl 1 raz bez gumki
Takze napewno Wam sie szybciutko uda!! Bede zaciskac za 10 miesiecy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129014 przez nikusia1988
Widziałyście taki bajer???
allegro.pl/umywalka-bateria-syfon-klik-k...raz-i1622818628.html
Powolutku zaczynamy z mężem rozglądać się za domkami do remontu (nie chce jakiejś gotowej willi w której wszystko już jest zrobione) Chcę wszystko urządzić i mieć rzeczy które mi się podobają a nie które ktoś sobie kupił i ja chcąc nie chcąc będę musiała tak mieszkać...
I jeden już mamy na oku tylko jak dostaniemy nr od właściciela to zadzwonimy i umówimy się na oglądanie w środku bo z zewnątrz już widzieliśmy. I może w końcu zajmiemy się myśleniem o domku a nie non stop tylko fasolina i fasolina
Może faktycznie fasolka chce przyjść już do swojego domku a nie do teściów
Więc już powolutku coś działamy w tym kierunku
Zawsze jak ktoś pyta kiedy planujemy dzidzię to mówię że jesteśmy na dobrej drodze bo auto rodzinne 7 osobowe już mamy teraz tylko jakieś mieszkanko lub domek i później można coś planować

Powolutku zaczynamy z mężem rozglądać się za domkami do remontu (nie chce jakiejś gotowej willi w której wszystko już jest zrobione) Chcę wszystko urządzić i mieć rzeczy które mi się podobają a nie które ktoś sobie kupił i ja chcąc nie chcąc będę musiała tak mieszkać...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 10 miesiąc temu #129024 przez Dorciaition
Niezłe Nikusia
Czego to już nie wymyślą 
W takim razie życze Ci żeby szybko udało się Wam znaleźć domek i jeszcze szybciej zrobić w nim wszystko tak jak będziesz chciała, no i zamieszkać wraz z fasolką

W takim razie życze Ci żeby szybko udało się Wam znaleźć domek i jeszcze szybciej zrobić w nim wszystko tak jak będziesz chciała, no i zamieszkać wraz z fasolką

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #129032 przez nikusia1988
Nie dziękuję Dorciu
Też mam taką nadzieję że szybciutko to zleci

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #129040 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziewczynki jak tak sobie czytam o tych Aniołkach
to odrazu wrocily do mnie wspomnienia 
Pierwszy Aniołek w 2009 roku w 10tc , drugi 2010 tez 10 tc.

Pierwszy Aniołek w 2009 roku w 10tc , drugi 2010 tez 10 tc.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129125 przez Lacrijka
Witam dziewczynki.. 
Bylam dzis na badaniach w koncu bo do dzis miałam wazne skierowanko..CMV, Toxo, HBS, WR, Rubella itd itd.. Wyniki za ok 2 tyg..troche długo. Bede zyła troche w stresie bo jakby nie było, to dosc wazne badanka. Ale juz je zrobilam i bede wiedziała co i jak.. Trzymajcie kciuki za dobre wyniki... Aaaaa u mnie @ nadal niet

Bylam dzis na badaniach w koncu bo do dzis miałam wazne skierowanko..CMV, Toxo, HBS, WR, Rubella itd itd.. Wyniki za ok 2 tyg..troche długo. Bede zyła troche w stresie bo jakby nie było, to dosc wazne badanka. Ale juz je zrobilam i bede wiedziała co i jak.. Trzymajcie kciuki za dobre wyniki... Aaaaa u mnie @ nadal niet

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 10 miesiąc temu #129126 przez @nulka
oj jak tu dzisiaj aniołkowo smutno...
Lacrijka będzie git
i namawiam Cię na orzeszki z winem, ann tak jak i mi po miesiącu pomogły, wiem że Ty oryginał cyklowy jesteś ale może choć tempka Ci się wyklaruje po tej dietce w następnym cyklu? No życzę Ci dziewuchna fasolki na już.
Lacrijka będzie git
i namawiam Cię na orzeszki z winem, ann tak jak i mi po miesiącu pomogły, wiem że Ty oryginał cyklowy jesteś ale może choć tempka Ci się wyklaruje po tej dietce w następnym cyklu? No życzę Ci dziewuchna fasolki na już.

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 10 miesiąc temu #129134 przez Mirella
Też się przerzucę na orzeszki z winem, bo lubię, a jak mąż będzie margał to mu powiem że mi kazałyście 
Lacrijka, dwa tygodnie to nawet nie zauważysz, loozik
Grudniowa Jagoda, może byś tak z okazji Dnia Dziecka pokazała swoje dzieci jakoś wyraźniej? Duśka nie ma monopolu na pojawianie się tutaj, im więcej Brzdąców mniejszych i większych tym lepiej, nie kobitki?
A co do aniołkowych mam... kiedyś to dopiero jak się ze dwa tygodnie @ spóźniła to się po test leciało, teraz się nawet przed @ robi jak widać, no i dlatego wydaje się że więcej aniołkowych mam mamy, tak naprawdę chyba zawsze ich tak dużo było, tylko nawet nie wiedziały że miały szkraba pod sercem

Lacrijka, dwa tygodnie to nawet nie zauważysz, loozik

Grudniowa Jagoda, może byś tak z okazji Dnia Dziecka pokazała swoje dzieci jakoś wyraźniej? Duśka nie ma monopolu na pojawianie się tutaj, im więcej Brzdąców mniejszych i większych tym lepiej, nie kobitki?
A co do aniołkowych mam... kiedyś to dopiero jak się ze dwa tygodnie @ spóźniła to się po test leciało, teraz się nawet przed @ robi jak widać, no i dlatego wydaje się że więcej aniołkowych mam mamy, tak naprawdę chyba zawsze ich tak dużo było, tylko nawet nie wiedziały że miały szkraba pod sercem

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129146 przez @nulka
Odkąd ten temat tu dzisiaj ujrzałam to myślę tak jak Mirella..
Zaczęłam się mocno zastanawiać czy ja też nie powinnam się zaliczać do aniołkowych mam.
Przecież nie dalej niż 2 cykle temu mój test był pozytywny i to był 5-6 tydzień...i czułam i wiedziałam, byłam pewna, że to ciąża. Wcześniej nawet jak mi się @ spóźniała to takich przeczuć nie miałam i testu nigdy nie robiłam.
Dlatego mam teraz ABSy na testowanie.
Zaczęłam się mocno zastanawiać czy ja też nie powinnam się zaliczać do aniołkowych mam.
Przecież nie dalej niż 2 cykle temu mój test był pozytywny i to był 5-6 tydzień...i czułam i wiedziałam, byłam pewna, że to ciąża. Wcześniej nawet jak mi się @ spóźniała to takich przeczuć nie miałam i testu nigdy nie robiłam.
Dlatego mam teraz ABSy na testowanie.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez @nulka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #129169 przez Lacrijka
Dzisiaj "Brzdąc w opałach".. ten dzieciak jest bombastyczny !!!!!!!!!!!!!!!

Wiem, wiem ze to mało ambitny film..ale nie zawsze trzeba byc normalnym, co ??? Mały jest cool !!

Wiem, wiem ze to mało ambitny film..ale nie zawsze trzeba byc normalnym, co ??? Mały jest cool !!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.