BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #147111 przez Grudniowa Jagoda 79
Dzieki jeszcze raz Madziu napewno sprobuje diety

Widze ze nie tylko ja zmieniłam avatar

MAJÓWKA!!!!!!! ZABIJE!!!

Mirella, Paula ucalowana dzieki

A ja jutro wybieram sie do pracy zlozyc wypowiedzenie, 15 lipca konczy mi sie wychowawczy , mam 14 dniowy okres wypowiedzenia wiec jak jutro zloze to jakos 16 lipca zakoncze wspołprace z firma.Ale sie stresuje matko kochana.Trzymajcie kciuki.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #147119 przez MagdaM
Jagoda nie ma sprawy :kiss: avatek cudny przypomina mi ta boska piosenke od ktorej zakochalam sie w czarnych męściznach :lol:

Nie wiedzialam, ze zmieniasz prace!! To zaciskam w takim razie :)

Majówka jak tam sprawa z Blogiem sie ma :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #147132 przez gosiak
Dzięki dziewczyny za kciuki :kiss: @ jeszcze nie ma, ale zbliża się wielkimi krokami, nie wiem czy Wy tez tak macie, ale ja zawsze jak mam dostać okres czuje na dole brzucha takie grudki :) więc wiem że przyjdzie :blink: już się pogodziłam ze straconym cyklem, to już chyba przyzwyczajenie :dry:
w lipcu prawie rok od staranek zaczynam porządnie się za siebie i męża brać, pobadamy się i mam nadzieję że dowiemy się co stoi na przeszkodzie w "zmajstrowaniu" fasolki :dry:

Jagoda zdrówka dla córy :kiss:

Majówka a Ty nie myślałaś żeby jakąś cukiernie otworzyć? bo te Twoje smakołyki to jak z pisma kulinarnego wyglądają:blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #147214 przez Agusia83
Majowka...jestes niesamowita...ale smakolyki robisz....mam ochote na te rogaliki...moze dalabys przepis? Najchetniej weszla bym do kompa i nie wiem jakim cudem...ale zabrala troche rogalikow :P

Iwcia, 4 cykle to jeszcze nie koniec swiata....niektore dziewczyny naprawde dlugo czekaly na fasolke, a jednak ona przychodzi jak jest na to w zupelnosci gotowa :laugh: nam sie udalo dosyc szybko, bo za 2 razem...

Gosiak, ja jak mialam dostac @ to czulam pobolewania brzucha przez kilka dni i takie sakurcze, no i przede wszystkim cyce naparzały niemilosiernie :silly:

Magda, polpascem Cie postraszyl? Ja nie moge....smaruj ta mascia, mam nadzieje, ze przejdzie...moze faktycznie wapno bys sprobowala?Ja tez dostalam jakiegos uczulenia...takie male krosteczki mi powychodzily...ale pomalutku schodza...
13 lata 6 miesiąc temu #147278 przez Grudniowa Jagoda 79
magdaM dzieki za kciuki, a o jakiej piosence mowisz?

gosiak dobrze zobicie , nie mowie ze moze z Wami cos nie tak ale badan nigdy dosc.Zycze Wam powodzenia.
13 lata 6 miesiąc temu #147279 przez Grudniowa Jagoda 79
Ide w kimono, M juz spi dzieci tez.
Ciezki dzien przede mna buziaki spijcie dobrze.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147287 przez delfinek83
Cześć Dziewczynki :kiss:
nareszcie do Was wróciłam, już się nie mogłam doczekać co tu słychać :silly:
na Mazurach było wspaniale, nawet pogoda była dość łaskawa, tylko przelotne deszczyki, więc dzięki Mirella :kiss:

Widzę że Gosiak trzyma nas w niepewności ;) póki @ nie ma to wszystko się może zdarzyć, więc trzymam kciuki :kiss:

Majówka jak zwykle pysznościami kusi, a lekarz kazał uważać na wagę :P
hmmm, pamiętam takie rogaliki, pyszności, muszę wziąć przepis z maminego zeszytu i trochę się pobawić :)

Iwcia, wiem że się denerwujesz, i że już od razu chciałabyś mieć w sobie fasolkę, ale to rzeczywiście nie jest takie łatwe jakby się mogło wydawać :silly:
My staraliśmy się praktycznie od dnia ślubu, a udało się dopiero po ponad roku, w 16 cyklu w kwietniu :lol:
Cały czas brałam Folik, a teraz od marca Femibion, mężowi zakupiłam w kwietniu Salfazin (preparat cynkowy z witaminami) wziął dwie i stwierdził że nie będzie się proszkami faszerował, że jest zdrowy i nie widzi potrzeby :angry: trzecią dostał w zupie :blush: ale na tym się skończyło i oddałam tabletki bratu.
hehe teraz się śmieję i mu wmawiam że to te trzy pigułki pomogły, dały żołnierzykom energii do walki i trafiły do celu :lol:
albo że przestraszyły się majowego badania nasienia :silly:

także na pewno i na Ciebie przyjdzie pora, jak na każdą tutaj :blink:

Jagoda, to współczuję Pauli anginy, bo wiem że potrafi być paskudna.
Kilka lat temu w grudniu trafiłam ze studenckiego obozu narciarskiego do szpitala, z podejrzeniem zapalenia opon mózgowo-rdzeniowych, już mnie mieli wieźć karetką na specjalistyczny oddział do Wrocka, bo miałam sztywność stawów, karku, 40 stopni gorączki, dreszcze itd.
Ale zrobili mi szybko punkcję lędźwiową, zbadali ten płyn rdzeniowy i okazało się że jest czysty, więc położyli mnie na salę i zastanawiali co mi jest. Szereg badań - ekg, usg, krew, mocz, pod każdym kątem, podejrzewali wątrobę,bo miałam żółte białka, zresztą wszystko podejrzewali po kolei, ciągle tylko kroplówki i tablety. Trzymali mnie tydzień, na Wigilię wypuścili mnie tylko na godzinę na przepustkę, bo potem miałam znów kroplówki, ale i tak źle się czułam siedząc przy stole i sama chciałam wracać do łóżka spać.
Podsumowując, okazało się że to wszystko właśnie przez tę cholerną anginę.
W wypisie ze szpitala podali trzy diagnozy:
ostre zapalenie migdałków podniebiennych, reaktywne zapalenie stawów i ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek :(
Sylwestra spędziłam w łóżku na antybiotykach.

nawet nie sądziłam że głupia angina może narobić tyle szkód w organizmie :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 6 miesiąc temu #147290 przez Majowka
no zobaczcie ktora godzina! u mnie 2h00, u was 3h00, a u mnie sernik krolewski w piekarniku!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

nie, nie zawriowalam!!!! Wyobrazcie sobie, dostalam zamowienie na ciasto!!!!!!!!!!! Pierwszy klient, pierwsze zarobione pieniazki! Och!!!!! Jestem cala w skowronkach!!!!

Taki crazy dzien dzisiaj! Rogaliki, pieczen, teraz sernik...piekarnik caly dzien dzis na chodzie, nie zdazyl sie nawet ostudzic, hehe :D

MagdaM, A blog w pieleszach :(
Moj designer cos nagryzmolil na kartce i powiedzial, ze taka bedzie czcionka, wiec tak sie posuwam do przodu zolwimi kroczkami. Ja go udusze, jak mi tego nie zrobi w tym miesiacu! :)

A przepis na rogaliki prosty Agusia, postaram sie wrzucic, ale juz nie dzisiaj blagam!!!!!!

ide tam zobaczyc, bo cos wodnisty ten sernik, lojojoj, ale by bylo, gdyby zakalec wyszedl.....wstyd jak.... :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #147339 przez Dorciaition
Delfinek super, że wakacje się udały :)

A gdzie Anulka, Kredka, Lacrijka???

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #147350 przez MagdaM
Hej
Agusia no serio serio ale bede smarowac i zobaczymy :)
Jagoda Unbreak my heart :lol:
Majowka kurczaki, no ale czekam cierpliwie i gratulacje!! :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147415 przez Agusia83
Delfinku, super, ze wakacje sie udaly :laugh:

Majowka, trzymam Cie za slowo:laugh: znow mi slinka cieknie jak patrze na rogaliki :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #147420 przez madziaska
Majowka zrobisz kariere z tymi wypiekami Kochana... Super czyta sie osobe, ktora ma taka pasje ;)
Gosiak wstawaj !!!!!!!!!!!!!!!!
Delfinek pewnie sobie super odpoczelas....
13 lata 6 miesiąc temu #147804 przez Agusia83
halo, halo....dziewczyny, gdzie sie podzialyscie?
13 lata 6 miesiąc temu #147806 przez gosiak
Hej Laski :blink:

sorry że dopiero teraz pisze...a więc @ przylazł, więc dziś zaczynam rocznicowy cykl starań :blink:

Majówka gratuluję pierwszego klienta, ja Ci mówię pomyśl nad jakimś większym biznesem :) mąż to ma z Tobą super, lepszej żonki nie mógł sobie znaleźć co dzień jakieś pyszności :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #147816 przez vestusia
Gosiak, następny cykl, to kolejna szansa. To samo się tyczy pozostałych dziewczyn. Na pewno się w końcu uda, musi! Nie traćcie wiary, bo będzie dobrze :) Ja też mierzyłam sobie tempkę i zanim zrobiłam test, to czułam, że jestem w ciąży, bo tempka była wysoka 37,4, a takiej wysokiej to ja nie miewałam nigdy :D Trzymam kciuki za Was!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia