BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #145045 przez Lacrijka
Aaaa ja myślałam ze ta kulka se śpi i cos nie dobrego jej sie sni..

A niedziela u nas zakupowo jak zwykle..Udało nam sie dokupic w koncu mikrofalowke do zabudowy z tej samej serii co mamy piekarnik..Super !! I zamowilismy juz tez płytki do łazienki na dół, bedzie sie w tym tygodniu robiła :) :) :)

A na rowery to bym poszła, bo siedze na kanapie i puchne..Juz do MagdyM pisałam zeby mi ta diete podeslała bo jest dramat z moim ciałem.. :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Uwazaj, bo on idze zezrec @
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #145049 przez gosiak
o no to fajnie że zakupy udane :blink:
skończycie budowe to będziecie mieć czas i na rowerki :blink:
oj niech żre tą małpę nie chce jej :( i zaś mam stresa przed jutrzejszym pomiarem :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #145051 przez Lacrijka
Nie dygaj Gosiak.. Tempka jak ta lala !!!! Tylko zebym nie musiała Cie znów wywoływac w południe zebys dala znak hahaha

Stracha to ja mam, ide popatrzec jutro czy pęchol pekł, to skoczysko moje to takie slabiutkie w tym cyklu, wiec moze nie pekł pechol.. Jutro sie dowiem. W sumie to wiem co przezywasz, bo ja teraz co rano mam stresa o to jaka bedzie tempka, a co dopiero Ty na mecie :) :) :)
13 lata 5 miesiąc temu #145052 przez gosiak
pewnie że pękł nie martw się, tempkę masz ładna, pierwszy skoczek był super więc jutrzejsze podglądanie to tylko formalność :blink:
ok uciekam spać, rano postaram się jak najszybciej dać znaka :blink:
papapa

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #145132 przez Marta M
nikusia wiem jakie to rozczarowanie: kolejna @...jednak glowa do gory, nad morzem poszalejecie i odpoczniesz od tego co bylo, a i moze sie tym razem uda...:) Jak sie nie uda, trzeba probowac do skutku, bo kiedys musi sie udac! :)

Gabi u Ciebie tez zaciskam za nowy cykl :):)

Gosia, a jak Twoja tempka???

My z mezem mielismy wczoraj papierowe gody, znaczy pierwsza rocznice...i wieczorem wybralismy sie na zakupy, a kupilismy: rzeczy do szpitala, haha ;) Trza byc gotowym...
13 lata 5 miesiąc temu #145528 przez Agusia83
hej dziewczynki...wczoraj wrocilismy z mezem z 4 dniowego wypoczynku....beskid maly jest piekny :laugh: bylo cudownie, wcale sie nie chcialo wracac....
postaram sie Was wszystkie przeczytac....a naskrobalyscie mnostwo stronek :lol:

Trzymamy kciuki za wszystkie staraczki....
13 lata 5 miesiąc temu #145531 przez gabi28
Hej Aguś.. a gdzie byliście dokładnie? bo my sie wybieramy gdzieś na weekend ale nie wiemy gdzie,myślimy o Szczawnicy.....
13 lata 5 miesiąc temu #145539 przez Agusia83
hej Gabi....my bylismy w Miedzybrodziu Bialskim....juz po raz 3:)...bardzo nam sie tam podoba, zreszta kwatery super,wiec czegóż chciec wiecej, by byc razem :laugh:
W Szczawnicy nie bylam, ale za to w Szczawie...i tez piekne okolice...w okol gory i las:)
13 lata 5 miesiąc temu #145628 przez iwcia
Witam
Dołączam do grona staraczek. Jak na razie wyczekuję drugiej kreski na teście. Brak okresu już 8 dzień...

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25
13 lata 5 miesiąc temu #145634 przez madziaska
Witam nowa staraczke :)
Dziewczyny ja tylko chcialam sie pochwalic, ze bedzie dziewczynka :) Mirella TY to naprawde jestes czarownica ;)
13 lata 5 miesiąc temu #145637 przez iwcia
O jejku gratuluje i zazdroszczę :) ahhh

13 lata 5 miesiąc temu #145648 przez Mirella
Iwcia nie zazdrość, na Ciebie też przyjdzie kolej :)

Madziaska brzuszkę od cioci czarownicy pogłaskaj :kiss:

Goooosiakkkk...... no no no.......

nikusia i gabi przytulam, popłaczcie, a potem znowu do roboty :lol:

ząb mnie przez weekend bolał i trochę nie ogarniam, przytulam i całuję wszystkie jak leci i każdą z osobna :kiss:

acha, Lacrijka, u gina byłaś? nooooo iiiiii cooooooooo????????????????

a, no i jeszcze mi sie kontrastowo przypomniało, Magda, dawaj dietę , a Majówka jakiegoś wuzetka bo mi się słodkiego chce :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #145669 przez gosiak
Witam dziewczynki:)

Na wstępie Madziaska GRATULUJĘ pipulki :kiss:

Witam nową staraczkę, no 8 dzień się spóźnia to pora na testa nie ma co czekac :blink:

u mnie lipnie dziś temp. poleciała z 37.1 na paskudne 36.8 także baj baj fasolko :( :( co prawda @ ni ma, ale jutro z rańca pewnie wlezie z buciorami :angry:

Mirella a Ty kiedy @ masz dostać? bo z tym słodkim to podlatujesz cosik :lol:

Agusia cieszę się że wypadzik udany :blink:

miłego wieczorka wszystkim!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #145675 przez ilona
Gosiak Mirella 12 miała ostatnio @
100 lecie parafii pamiętam :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #145679 przez iwcia
Gosiak - testy robiłam i to nie jeden... ale wszystkie negatywne. Dziś jest już 39 dzień cyklu, i to mnie dziwi bo zawsze okres mam jak w zegarku. Nie przypominam sobie aż takiego spóźnienia, zawsze góra 1-2 dni różnicy.

Trochę jestem skołowana tą sytuacją. Cóż poradzić, czekam nadal, na okres lub 2 kreski ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka