- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #143533 przez vestusia
Hej dziewczynki
Lacrijka, biedny kicia. Ale to dla jego dobra, za jakiś czas nie będzie pamiętał a wszystko pięknie się zagoi
Hanulka śliczna Jej, taki mały słodziak
To Zgaduj-Zgadula to nie na moją głowę Może jak się obudzę to nad tym pomyślę
Gosiak - teściory przed @? No to podziwiam, bo ja bym sobie i tak wmawiała, że pewnie fałszywy i zrobiłabym dopiero ze 4 dni po spóźnionej miesiączce Zresztą, ja tyle testów robiłam, że co miesiąc wydawało mi się, że w ciąży byłam. W czasie, gdy się udało, robiłam test po spóźnionej miesiączce i bez nadziei, że się w ogóle udało... i udało się. No nic, w każdym razie trzymam kciuki!
Lacrijka, biedny kicia. Ale to dla jego dobra, za jakiś czas nie będzie pamiętał a wszystko pięknie się zagoi
Hanulka śliczna Jej, taki mały słodziak
To Zgaduj-Zgadula to nie na moją głowę Może jak się obudzę to nad tym pomyślę
Gosiak - teściory przed @? No to podziwiam, bo ja bym sobie i tak wmawiała, że pewnie fałszywy i zrobiłabym dopiero ze 4 dni po spóźnionej miesiączce Zresztą, ja tyle testów robiłam, że co miesiąc wydawało mi się, że w ciąży byłam. W czasie, gdy się udało, robiłam test po spóźnionej miesiączce i bez nadziei, że się w ogóle udało... i udało się. No nic, w każdym razie trzymam kciuki!
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 5 miesiąc temu #143598 przez gabi28
Witam was.
no i nie mogę was opuscić... tak was polubiłam że dzień bez forum to dzień stracony.
przeprowadziłam rozmowę z M.i się okazuje,że to bardzo mądry człowiek ... nie przerywamy staranek,dalej będziemy walczyć o fasolkę.Nawet testy owulacyjne kupię. Badania oczywiście zrobię...będę pod stałą kontrolą neurologa... i jeśli Bozia pozwoli to bedziemy rodzicami,a jak nie to wtedy będziemy myśleć co dalej.
dzisiaj mój ostatni dzień cyklu,jajniki napierniczają,ale cycuchy w ogóle nie bolą
no i nie mogę was opuscić... tak was polubiłam że dzień bez forum to dzień stracony.
przeprowadziłam rozmowę z M.i się okazuje,że to bardzo mądry człowiek ... nie przerywamy staranek,dalej będziemy walczyć o fasolkę.Nawet testy owulacyjne kupię. Badania oczywiście zrobię...będę pod stałą kontrolą neurologa... i jeśli Bozia pozwoli to bedziemy rodzicami,a jak nie to wtedy będziemy myśleć co dalej.
dzisiaj mój ostatni dzień cyklu,jajniki napierniczają,ale cycuchy w ogóle nie bolą
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu #143608 przez @nulka
gabi
oboje z mężem jesteście mądrzy i dojrzali ludzie skoro podjęliście taką mądrą decyzję, to najwłaściwsza droga.
życzę z całego serca żeby się udało i było wszystko w porządku.
Dorcia forju
bebzol.com/pl/znajdz-3-roznice.5413.html
oboje z mężem jesteście mądrzy i dojrzali ludzie skoro podjęliście taką mądrą decyzję, to najwłaściwsza droga.
życzę z całego serca żeby się udało i było wszystko w porządku.
Dorcia forju
bebzol.com/pl/znajdz-3-roznice.5413.html
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #143612 przez Dorciaition
Ha ha Anulka Ty łobuziaro
Gabi to cudnie, że podjęliście razem taką decyzję. Trzymam kciuki z całego serducha!
Tutaj kuźwa znowu leje!
Gabi to cudnie, że podjęliście razem taką decyzję. Trzymam kciuki z całego serducha!
Tutaj kuźwa znowu leje!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #143614 przez vestusia
Gabi28, najważniejsze to mieć wiarę i siłę w całej tej walce. Nie poddawać się i mimo wszystko myśleć pozytywne. Wiem, że jest ciężko a stwierdzenie "nie myśl o tym" jest po prostu niewykonalne, bo to i tak siedzi w głowie. Zrób badania, może akurat jest coś, nad czym trzeba popracować, czasami prolaktyna, czasami inne hormony, tarczyca... jest wiele możliwości. Najważniejsze, to zacząć po prostu działać, żeby ewentualnie wyeliminować przyczynę i potem już nawet psychicznie jest lżej... wiem, bo sama przechodziłam przez to... Trzymam kciuki!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 5 miesiąc temu #143624 przez gosiak
Witam czwartkowo:)
Vestusia z testem raczej poczekam do wtorku czyli do dnia spodziewanej @, kiedyś waliło się testy przed @ ale teraz to już one nawet mnie nie korcą, bo za każdym razem to samo...a mam jeden test i nie zamierzam kupować drugiego jak ten będzie negatywny, no chyba ze stał by się cud i z tydzień by się franca spóźniała, staram się nie nakręcać i najlepiej nie myśleć że że to końcówka cyklu, jajco mnie cały czas pika....
@nulka dobre
Gabi super decyzja, zaciskam za Was żeby się szybko udało
Dorcia a u nas cieplutko no po za chłodnym wiaterkiem ale na spacerek akurat, wracaj szybko bo Ci lato ucieknie
Vestusia z testem raczej poczekam do wtorku czyli do dnia spodziewanej @, kiedyś waliło się testy przed @ ale teraz to już one nawet mnie nie korcą, bo za każdym razem to samo...a mam jeden test i nie zamierzam kupować drugiego jak ten będzie negatywny, no chyba ze stał by się cud i z tydzień by się franca spóźniała, staram się nie nakręcać i najlepiej nie myśleć że że to końcówka cyklu, jajco mnie cały czas pika....
@nulka dobre
Gabi super decyzja, zaciskam za Was żeby się szybko udało
Dorcia a u nas cieplutko no po za chłodnym wiaterkiem ale na spacerek akurat, wracaj szybko bo Ci lato ucieknie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #143628 przez vestusia
Gosiak rozumiem Ciebie doskonale W takim razie czekaj cierpliwie do tego wtorku, ja tam wierzę, że się uda W końcu przecież musi A cykle masz regularne czy różnie z tym u Ciebie jest?? Mnie generalnie jak zaszłam w ciążę, to bolał brzuch. Niby tak, jak na okres, ale było w nim coś innego. Nie umiem tego nawet opisać.... po prostu jak to czułam, to wiedziałam, że to jest coś innego i że tym razem chyba naprawdę się udało.... a cycuchy np. w ogóle mnie nie bolały. Zaczęły dopiero około 6 tygodnia ciąży...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #143649 przez angellika1
gabi mam nadzieje że nie będę wścibska jak zapytam co to za choroba neurologiczna?? Mam znajomą która cierpi na nieuleczalną chorobę neuro i ma dwójkę ślicznych dzieci .... więc nic straconego
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu #143759 przez @nulka
ależ tu dzisiaj pustki...
Magda dawaj dietę bo ja jak nie mam nad sobą bata toooooooo....
pożarłam dzisiaj na grilu, tatuś zrobił i ledwie dycham.
i nakrzyczałam na eMka zupełnie niepotrzebnie aż musiałam go 2 razy przepraszać
teraz se śpi, pies też śpi a ja jakby sama
Magda dawaj dietę bo ja jak nie mam nad sobą bata toooooooo....
pożarłam dzisiaj na grilu, tatuś zrobił i ledwie dycham.
i nakrzyczałam na eMka zupełnie niepotrzebnie aż musiałam go 2 razy przepraszać
teraz se śpi, pies też śpi a ja jakby sama
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #143783 przez gosiak
oj pustki dziś niesamowite, u nas też dziś grill z okazji dnia ojca w sumie u brata i nie do końca planowane ale było bardzo fajnie ;)przegięłam z winkiem i az mi wstyd przed samą sobą bo gdyby coś to ....oj wole nie myśleć zupełna nieodpowiedzialność i jutro z mojej tempki to raczej nici bo będzie lekko zakłócona;/
Vestusia moje cykle są dość regularne i dosyć ładne wykresy mam, bo prowadzę na SM (takie forum gdzie jest jeszcze opcja gdzie można sobie cykle prowadzić) a co do bólu brzucha małpowego to na razie cisza, jest takie dziwne napięcie od czasu do czasu, i kłucie jajnika, choć teraz zupełnie nic....cyce też jakoś tak mnie bolą jak w poprzednich cyklach.
miłej nocki dziewczynki zmykam spać
Vestusia moje cykle są dość regularne i dosyć ładne wykresy mam, bo prowadzę na SM (takie forum gdzie jest jeszcze opcja gdzie można sobie cykle prowadzić) a co do bólu brzucha małpowego to na razie cisza, jest takie dziwne napięcie od czasu do czasu, i kłucie jajnika, choć teraz zupełnie nic....cyce też jakoś tak mnie bolą jak w poprzednich cyklach.
miłej nocki dziewczynki zmykam spać
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #143933 przez gosiak
Vestusia a Ty ile cykli sie starałaś? u mnie w lipcu rok stuknie
więc troszkę jestem zrezygnowana i chyba przez to wczoraj sobie popuściłam w sumie dużo nie wypiłam ale wystarczyło żeby w głowie się zakręciło, mam nadzieje że jakby co to nie zaszkodze
a gdzie reszta bandy helooołłłł Mariolki wstawać i pisać jak u Was po niedzielnym czwartku
więc troszkę jestem zrezygnowana i chyba przez to wczoraj sobie popuściłam w sumie dużo nie wypiłam ale wystarczyło żeby w głowie się zakręciło, mam nadzieje że jakby co to nie zaszkodze
a gdzie reszta bandy helooołłłł Mariolki wstawać i pisać jak u Was po niedzielnym czwartku