BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #143257 przez Agusia83
Ufff, jak goraco przy zelasku, stopy i nozki musza mi odpoczac....

Ajlona, fantastyczna wiadomosc...musisz z mezulkiem to uczcic :laugh:

Asik, ale Twoj Szymek wiercipieta...wyglada tak, jakby chcial z brzucha w sposob torpedowy opuscic mieszkanko...hahaha :lol: ja tez musze cosik nagrac, moj maluch jeszcze az tak sie nie wierci, ale fale dunaju juz robi :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #143261 przez gosiak
ło matko Asik super nagranie a Tobie to nóg nie widac tylko kolana gdzies tam daleko:D brzucholek masz mega, pogłaskałam sobie nieśmiało a co :blink:

Ajłonko kochana no widzisz jak pięknie :laugh: ciesze się strasznie razem z Tobą bo to cudna wiadomość :kiss: :kiss:

Mirella no bo ja wole się nastawiać w tą drugą gorsza stronę, myślę że mniejsze rozczarowanie będzie, ale nieprawda- jak bym do tego nie podeszła tak samo mocno przeżywam kolejną porażkę :( :(

buzki można wstawiac wow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #143266 przez Asik
Gosiaku głaskaj głaskaj smiało a nie tak leciutko :) noo brzuchol mam spoory :) najważniejsze że przestał rosnąc :) :) codziennie mierzę i jest wsio okk :) szklankę sobie normalnie moge postawić i w sumie to jest poreczna półeczka na piloty :D :D

Agusia heh jeszcze chwilka i zobaczysz jak Twój brzuchol zacznie tak podskakiwać :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #143272 przez Dorciaition
Wow Asik, ale Szymek szaleje :) Pewnie da mamusi popalić troszeczkę jak już wyjdzie :)

Vestusia nie przejmuj się, ja też nie potrafię, nawet zakalca :silly:

Oj Anulka chcę już mocko. Wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej :) i jeszcze ta pogoda do dupy!

Teraz Gosiak znowu poszaleje z obrazkami jak już można wstawiać :laugh:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #143282 przez vestusia
Dorcia, ale zawsze jakąś rozrywkę miałaś :D No i szkoliłaś się w pilnowaniu dzieciaków, więc luzik :D Dasz mi potem lekcje :D
13 lata 6 miesiąc temu #143285 przez gosiak
Gosiakowi się obrazki skończyły :huh: buuuuu....

Lacrijka gdzie Ty jesteś :unsure: :unsure:

ale duchota i tak wilgotno zdechnąć idzie :silly:

byłam na czerwcówkach ale śliczności tam są, ostatnio od znajomej dzidzie widziałam w wózku, tak się nachyliłam to tak się dziąsełkami do mnie cieszyła chyba z miesiąc ma :laugh: słodkie takie maleństwa :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143299 przez Lacrijka
Jestem, jestem juz.. Musialam jeszcze kotka odebrac od weteryniary bo oddałm go na kroplówke bo od wczoraj nic nie chce jesc ani pic, tylko spi. Jutro podobno ma byc juz z nim lepiej..

U gina tez byłam, pęchol 19mm, endo 13mm.. Wiec jest dobrze :) Jutro, najdalej za dwa ni powinno byc buuum, ale czy bedzie ?? Dowiem sie w poniedziałek czy pękł, bo ide do gina sprawdzic :)

Ajłona, super wiesci !!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik - Szymon jest boski !!! I zapraszam zima na kominek :) :) :)

Gosiak - jak to obrazki sie skończyły ??? Szukaj, szukaj ;) ;) ;)

Majowka - daj mi jakis przepis na makowca tylko prosty nie taki jak Mirella ;) ;) ;) bo maz mi dalej łeb suszy...
13 lata 6 miesiąc temu #143314 przez Asik
heh Lacrijka :) ojj żeby to było tak łatwo to sruuu i jestem :silly:

do wrocka niedaleko a Marecki jak na dojczlandy leci to zawsze przez cały trza przejechać.. ulica kosmonautów to po nocach mi sie kiedys śniła :)

noo i widze dobre wieści :) :) to teraz czekac ino jak trzaśnie i żołnierzyki szturmem sie wbiją :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143324 przez PM
Mało mnie u Was ale znowu pojawiam się i wklejam zdjątko mojej prawie 2 miesięcznej Hani :)
To tak na dobrą passę :)
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #143325 przez Agusia83
Jaka sliczna dziewczynka :laugh: :laugh: zdjatko chyba po spaniu :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143326 przez Lacrijka
Sliczna Hania..jeju jaki słodziak !!!! Przytulaki od cioci lacri :) :) :)

A ja Wam wklejam zdjatko, "nowego" członka rodziny..(była córeczka jest synus) Poznajcie Szczurrro vel Kurrrrrczakooooooo !!
Lejdis end dżentelmen.. Przed Wami, we własnej osobie Szczurrro vel Kurrrrrczakooooooo !!

Gosiak
- a co u lekarza z plecami ?? dzisiaj miałas byc, tak ????
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #143338 przez PM
Lekko się Haneczka potargała :) Albo pewnie mamusia zapomniała uczesać do zdjęcia :P
13 lata 6 miesiąc temu #143345 przez bewipo
Łoooo Hania naprawdę kochaniutka :) Tylko tulić i tulić :)

Lacrijka kociak wygląda niepowtarzalnie :D
13 lata 6 miesiąc temu #143346 przez Dorciaition
Gosiak no nie wierze, że się Tobie skończyły :silly: Skombinuj coś dla nas :lol:

Haniusia cudowna dziewczynka! Zdjęcia nie przygotowane są najlepsze :lol:

Vestusia chętnie :woohoo:

Ojejku biedny ten kotuś! Minke jaką ma smutną. Pierwszy raz widzę takiego kocurka. Dziwnie go ogolili ;) Przynajmniej w tych upałach jest mu trochę lżej ;)

Miłej nocki :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143357 przez gosiak
Hania śliczna tulu tulu :kiss:

Lacrijka nie byłam u lekarza dziś już jak ręką odjął ból znikł, ale jak w przyszłym tyg. zaś mnie chyci to pójdę... :blush: wiesz jak ja lubię po lekarzach chodzić, mnie trzeba za rękę i siłą :blush:

A Maciek smutny taki :( widać że niewygodnie mu w tym kaftanie :(
kiedy to można ściągnąć?

a no macie tym razem takiego słodziaka:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży