BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #142626 przez Majowka
Mirella, bardzo szanuje Twoje zdanie.
Napisalam przepraszam, poniewaz wiedzialam, ze sa osoby, ktore mysla tak jak Ty. Faktycznie "na probe" brzmi okropnie, ale mam tutaj kolezanke, ktora dowiedziala sie, ze jej dzidzius nie ma rak i nog. Poleciala do Londynu usunac juz 5 miesieczna kruszynke (lekarz wczesniej nie widzial nic na usg). Znamy siebie na tyle na ile nas sprawdzono, ale odwaze sie powiedziec, ze na jej miejscu zrobilabym to samo :(
Jestem przeciwnikiem aborcji, ale uwazam, ze sa wypadki gdzie mozna ewentualnie interweniowac. Takie jest moje zdanie.
:(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #142629 przez MagdaM
Ja mam zdanie jak Mirella - i po kolezance o ktorej Wam pisalam widze, ze lekarze sie bardzo czesto myla...
Ale na temat adopcji mam dokladnie takie zdanie jak Majowka - sama o tym mysle, znajomi adoptowali tylko kurcze!! Czemu adopcja w Polsce jest taka ciezka

Ejjj szwankuje Wam forum??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142630 przez Mirella
W zasadzie jednyny wypadek kiedy bym rozważała taką możliwość, to gdybym miała urodzic dziecko niezdolne do życia, miałoby mnie ono zabić, i miałabym gromadkę innych którym byłabym potrzebna. Nic poniżej.
Ale ja jestem radykalna, mną się przejmowac nie nalezy ;)

I na tym proponuję zakonczyć, ewentualnie się gdzies przenieść, to nie jest dobre miejsce na takie rozwazania, my tu czekamy na fasolki i wszystkie kochamy :lol:

Magda, szwankowało, teraz lepiej jakby ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142637 przez gosiak
Magda mi też forum szwankuje najpierw nie mogłam wejść, a teraz buziek nie mogę dodawać za kliknięciem ich:(

dziewczyny czy miałyście kiedyś kucie w pochwie:ohmy: i od czego to?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142648 przez Grudniowa Jagoda 79
hej

Nikusia moje kondolencje z powodu dziadka,trzymaj sie.
bede trzymala kciuki zeby @ nie przyszła.

Majówka ja tez poprosze o link

Mirella pogode tak faktycznie obiecałas ale nie powiedzialas jaka

gabi bardzo mi przykro, to niesprawiedliwe ze to własnie Ciebie los tak skrzywdzil.W takich sytuacjach mam gule na Boga.Dlaczego obdarowuje całym przedszkolem ludzi ktorzy piją nie dbaja o swoje dzieci lub po porodzie je morduja a takie osoby jak gabi nie moze miec swojego malenstwa.Wiem czasem wlasnie o to chodzi zeby miec maluszka z domu dziecka bo im tez nalezy sie milosc.Moze wlasnie w ten sposob trzeba do tego podejsc,gabi słonce trzymaj sie ja naprawde nie wiem co moge jeszcze napisac oprocz tego ze TO JEST KURWA NIESPRAWIEDLIWE! Wyc mi sie chce normalnie.

Majowka ja mysle ze to nie jest tak do konca.Kazda z nas ktora byla w ciazy wie ze malenstwo kocha sie od momentu pojawienia sie 2 kreseczek.Usunac ciaze?? niewyobrazam sobie.Nie mozna sobie od tak je wyrzucic z pod serca i powiedziec byłes nie do konca idealny sory musisz umrzec rety! jestem w szoku !

mi tez forum szwankuje
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142651 przez Majowka
Gosiak, klocie w pochwie???? zalatuje mi objawami ciazy :D :D :D
keeping fingers cross

Jagoda, nie przypisuj mi latki, chyba zle mnie zrozumialas...mam podobne zdanie do Mirelli, usunelabym tylko plod bardzo uszkodzony, niezdolny do zycia, z ciezkimi wadami genetycznymi, lub w przypadku zagrozenia mojego zycia (i tu tez sie zgodze) tylko przy drugim dziecku.
Podziwiam Agate i zrobilabym to samo na jej miejscu.

No ale mielismy juz o tym nie rozmawiac, byl zakaz, no nie? :D
chcesz dostac po lapach???

ja siedze cicho :)
13 lata 6 miesiąc temu #142653 przez Grudniowa Jagoda 79
gosiak ja mialam kłucie ale jajnikow we wczesnej ciazy, pamietam bo szłam z tym do lekarza i to ponoc bylo normalne.Pochwa nie pamietam moze tez.
13 lata 6 miesiąc temu #142661 przez Grudniowa Jagoda 79
Majowka nie przypisuje Ci łatki, sama napisałas ze usunelabys gdyby bylo chore.I mysle ze dobrze zrozumiałam Twoja wypowiedz.Poza tym piszac cos musisz liczyc sie z tym ze ktos to skomentuje.Ja skomentowalam to wlasnie tak jak uwazalam, nie usunelabym ciazy i tyle.Zreszta przewaznie jest tak ze na poczatku ciazy kiedy płod jest bardzo uszkodzony kobieta samoistnie traci ciaze.Owszem zdarzaja sie rozne choroby ale to raczej pojedyncze przypadki lub genetyka.
13 lata 6 miesiąc temu #142663 przez Majowka
kurcze no... ja to mam jednak pecha! :D

trudno sie mowi, mleko juz rozlane :)

tylko sie na mnie nie obrazaj Jagodko plizzz
13 lata 6 miesiąc temu #142664 przez gosiak
No jajnik też mnie od czasu do czasu kuje ale dziś poczułam kucie właśnie tam;/

jutro chyba pójdę z moimi plecami do lekarza bo kurcze od jakiegoś czasu co tydzień/dwa , pojawiają się dziwne bóle w plecach taki jakby nerwoból tylko z prawej strony na dole;/ złapie nagle jak skurcz;/

dziewczynki już już spokój:p podać sobie łapki i nie kłócimy się, każdy ma swoje zdanie na ten temat, i niech zachowa je dla siebie! bo to nie odpowiedni temat do naszego wątku:P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142666 przez Majowka
apropos optymistycznych wibracji!
Robie dzisiaj sernika kajmakowego :) moze ktoras z Was chce?

Gosiak, ty to normalnie masz fajowo :D :D :D
tez bym tak chciala.....
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142667 przez Lacrijka
ja chce kawałek !!! Ja !! ja chce !!!!

Gosiak, daj cos do smiechu bo mie sie serce kraje jak na kota patrze :( :( :( :( :(
13 lata 6 miesiąc temu #142668 przez gosiak
Majowka napisał:

apropos optymistycznych wibracji!
Robie dzisiaj sernika kajmakowego :) moze ktoras z Was chce?

ja poproszę:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142671 przez Majowka
Zobaczymy co z tego wyjdzie!
Jeszcze mam kolacje do zrobienia, jechac po twarog, wiec ciasto bedzie pozno, pewnie po polnocy.
Jutro zdam relacje :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142675 przez gosiak
Majówka dla czego mam fajowo? w sumie kłucie jajników to ja mam co miesiąc, a o to kłucie tam to nie wiem może jakaś infekcja albo cholera wie:(

Lacrijka ja ani buziek nie moge dac, ani kulek moich ani nic, nic tylko siąść i płakać:(

o jedna buźka weszła!

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży