BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #141711 przez Grudniowa Jagoda 79
yyyyyyyyyyyyy dobry :whistle:

Na poczatku STRRRRRRRAAAASZNIE WAS PRRZEPRASZAM , niedobra ze mnie baba nie dałam znaku zycia nie odzywalam sie nawet nie wchodzilam na forum.Mialam kłopoty rodzinne i musialam PILNIE wyjechac ale juz jestem i BAAAAAARDZO teskniłam za Wami!!!! :kiss:

Co u Was ktora zafasolkowala???

Ostatni raz tu bylam jak Paula szła na casting.Nic z tego nie wyszło.Gostek liczyl sobie 250 zl za dwa zdjecia a do tego nie dawal jeszcze gwarancji ze cos sie znajdzie.Sciema byla z tym producentem.Skonczylo sie na tym ze wrocilismy do domu nie podpisujac zadnej umowy.Paula nie byla za bardzo rozczarowana gorzej bylo z innymi dzieciakami ktorych rodzice ciagali po fryzjerach.Dajcie spokoj niektore to miały takie fryzury ze szok.Moja Paula poszła skromnie ubrana bez sukni balowej itp.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #141728 przez MagdaM
Jagoda no nareszcie babolcu!! :angry: :silly: :kiss: Mam nadzieje, ze juz wszystko dobrze :) Szkoda, ze ten casting tak wyszedl, ale dobrze, ze Paula madra dziewczynka i ma madrych rodzicow :) Tamte dzieciaki to moze cos w rodzaju mala miss czy jakos tak :lol:
@nulka nie mam... Nie robilam zdjec a teraz jest rozlozony :)
Lacrijka, Gosiak nie podpuszczajcie :silly: i tak sie ostatkami sil powstrzymuje przed rozlozeniem kacika :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #141733 przez Grudniowa Jagoda 79
Caro witaj miło Cie poznac

Pisałyscie o kwasie foliowym moje dzieciaki tez na foliku sa wychodowane i wszystko okej

Marta M pisalas ze kradlas wozki z torebkami ja to kiedys zrobilam taki numer
Bylam na zakupach w realu zostawilam wozek i wybieralam wkladki, jak juz wybralam wrzucilam do koszyka i ide patrzac jeszcze za siebie za chwile mija mnie jakis koles i sie usmiecha , i tak kilka osob jeszcze mowie co jest grane ja patrze a ja w koszyku mam po brzeg wypełniony koszyk PODPASKAMI.Czujesz? Jaka ja mialam mine jak wracałam zaminic koszyki

Kunder bardzo mi przykro.Moze to nie jest jeszcze przesadzone?Moze jednak da sie to leczyc.Czesto jest tak ze lekarze sie mylą.Mi kiedys powiedzieli ze mam raka a tak naprawde pomylili tylko wyniki badan.Prosze idz jeszcze gdzie indziej moze faktycznie to jakas pomylka

gosiak serce uda sie i Tobie tule mocno

Mirella swietny avatarek

gabi no to trzymam kciuki a pal licho kumpel pewnie zrozumie ze to wazna fasolkowa misja

Caro pierscionek cudny

MagdaM no masz racje cos jak mala miss ale jak ryczały kiedy matki je z tamtad zabierały

Byla jedna laska normalnie anoreksja brzydka była ,zapadnieta twarz ,zero biustu kosci normalnie i gostek wyszedl i widzial ze matki sie zwijaja to ja wzial na sesje.Ona podjarana ze bedzie modelka ale daje glowe sciac ze nikt jej nie zatrudni.
13 lata 6 miesiąc temu #141753 przez Caro999
@nulka, Kochanie, ale ja jeszcze musze lyknac ostatnich 7 pigulek anty, a chyba raczej kwasu z pigulami brac nie moge? Chce je wziasc, by nie rozregulowac sobie cyklu... choc nie pamietam nawet jaki on byl zanim bralam tablety, bo to bylo 9 lat temu...
13 lata 6 miesiąc temu #141756 przez Caro999
Grudniowa Jagoda 79 witaj, milo Cie poznac :) zawitam u Was na jakis czas :o)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141762 przez Grudniowa Jagoda 79
Caro barrdzo fajnie ze zawitałas mam na dzieje ze na zawsze trzymam za Ciebie mocno kciuki zebys wkoncu przytuliła malenstwo
13 lata 6 miesiąc temu #141765 przez Lacrijka
Jeste jeste !!!!!!!!

Pęchol urósł do 15mm, endo 9mm !!! Jeszcze 5mm i niech pęka sobie :laugh: :laugh: :laugh:
Gin mówi ze endo ładne, nawet trojaczki pomiesci hahaa Optymista :huh: :huh: :huh: Ja to chce chociaz jedniusienieczkiego !!!!!!!!!!!

A ja znów mam dzis misje na zupke, tym razem kalafiorkowa... Pychotka !!

Jagódka - no w końcu sie pojawiłas, juz chciałam Bronka Malanowskiego wynajmowac coby Cie znajdł :laugh: :laugh: :laugh:

Ja tu pitu-pitu a zupa kipi :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141769 przez MagdaM
Lacrijka jeeeee no to rosnij dalej :lol: :lol:

Aha ja Was prosze niesmialo o kciuki w srode... Mialam miec wizyte 29 ale przelozylam na 22 bo chyba mi sie nawrocilo z pecherzem :huh: No i wole nie leciec zaraz do szpitala. Dobrze, ze klusek fika to sie nie schizuje :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #141771 przez Grudniowa Jagoda 79
Bronka ??? dobre :lol: :lol: :lol:

Dobre wiesci super!

Ty mowisz kalafiorek? A ja wpierdzielam truskawki, ale juz chyba musze na jakis czas pauze zrobic bo uczulenie mi wychodzi

Acha z góry mowie ze w Boze Cialo jade z rodzinka na 4 dni w góry wiec juz sie usprawiedliwiam tzn pytam o pozwolenie :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #141773 przez Grudniowa Jagoda 79
Dziewczynki ja wiem ze to nie ten temat ale chcialabym schudnac jakies 10 kg znacie jakas diete , taka zeby sie nie głodzic jakas taka racjonalna?
13 lata 6 miesiąc temu #141779 przez Lacrijka
O dietke to pisz do Caro :) :) :) :) :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #141780 przez MagdaM
Jagoda ja i moja mama mialysmy od dietetyka - schudlysmy 30 kg w niecale pol roku :)
Mama tak zostala, a ja po anty przytylam :angry:
Jak cos moge w weekend podeslac na mail :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #141782 przez Lacrijka
Magda, Lacrijce tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok ???? No, dzieki :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #141783 przez MagdaM
Lacrijka napisał:

Magda, Lacrijce tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok ???? No, dzieki :) :) :)

ok Lacrijce tez, tylko po weekendzie jak sie ogarne ;) Ale Lacrijka z tego co kojarze nie ma z czego sie odchudzac :lol: Lasencja :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #141784 przez Grudniowa Jagoda 79
jasne ze chce cholerka jasna a powiedz mi czy tą diete moze kazdy stosowac?Czy to byla dieta specjalnie dla Twojej mamy?

Moj mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia