- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141236 przez @nulka
gabi w końcu widzę Twój avatarek!!!!
przylazła franca @ dzień wcześniej
a poprawię sama...
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Majówka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie liczę, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakaś mam:))
2. Gabi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 24 czerwca
3. ViFi niechciana @ nawiedzialbo i NIE 26 czerwiec
4. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 28 czerwiec
5. Wiki niechciana @ nawiedzi albo i NIE 03 lipca...
6. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE 9 lipca
7. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i nie 10 lipca
8. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 16 lipca
magduska???????
Ajłona czeka
carro czeka
przylazła franca @ dzień wcześniej
a poprawię sama...
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Majówka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie liczę, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakaś mam:))
magduska???????
Ajłona czeka
carro czeka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #141246 przez Mirella
Majówka a że Cię straszyłam palnięciem widziałaś? I że Magda prosiła o adres bloga?
Co do zmniejszania zdjęc, to jak znam życie żadna nie umiała a pisanie "ja nie umiem" wyszło z mody na tym forum. Ja się przyznaję bez bicia że nie widziałam tego posta, ale i tak bym nie pomogła, bo mam linuxa i wszystko inaczej. No chyba że też masz?
Co do fotek z gór to tak jak @nulka mówiła, tu nikt nie pyta czy wrzucać, uszczęśliwia się resztę przemocą
@nulka Ciebie też miałam palnąć ale już nie pamiętam za co konkretnie, to Ci się upiecze farciaro Zresztą jak znam życie to na tych wakacjach zafasolkujesz że ho ho ho, fasolkuje się właśnie jak się odpuszcza, ot, schemacik taki utarty też schematem lecisz maleńka
Dziewczyny, chwalić się zakupami, mam nadzieję ze równie udane będą co schody Lacrijki
Co do zmniejszania zdjęc, to jak znam życie żadna nie umiała a pisanie "ja nie umiem" wyszło z mody na tym forum. Ja się przyznaję bez bicia że nie widziałam tego posta, ale i tak bym nie pomogła, bo mam linuxa i wszystko inaczej. No chyba że też masz?
Co do fotek z gór to tak jak @nulka mówiła, tu nikt nie pyta czy wrzucać, uszczęśliwia się resztę przemocą
@nulka Ciebie też miałam palnąć ale już nie pamiętam za co konkretnie, to Ci się upiecze farciaro Zresztą jak znam życie to na tych wakacjach zafasolkujesz że ho ho ho, fasolkuje się właśnie jak się odpuszcza, ot, schemacik taki utarty też schematem lecisz maleńka
Dziewczyny, chwalić się zakupami, mam nadzieję ze równie udane będą co schody Lacrijki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #141291 przez Marta M
Mirella, ja sie bede chwalic ale za jakis miesiac, dwa...i chyba przez kilka lat bede tu siedziec i Wam wklejac zjdecia wnetrz dopoki sie na dobre nie urzadzimy, haha...
Majowka, mnie tez sie zdarzylo ze o cos pytalam a nie dostalam odpowiedzi, co nie znaczy ze dziewczyny mnie ignoruja...jesli nie odpisuja znaczy ze nie wiedza co odpisac i wydaje im sie bez sensu pisanie: ja nie wiem..sama tak mam, jak nie wiem, nie pisze nic..
Majowka, mnie tez sie zdarzylo ze o cos pytalam a nie dostalam odpowiedzi, co nie znaczy ze dziewczyny mnie ignoruja...jesli nie odpisuja znaczy ze nie wiedza co odpisac i wydaje im sie bez sensu pisanie: ja nie wiem..sama tak mam, jak nie wiem, nie pisze nic..
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141343 przez Majowka
Gabi, Bloga jeszcze nie ma online. Czekam na czesc visual, ktora ma mi zrobic moj M (nie ma czasu ), na razie mam nazwe, wykupilam domene i "alojamento", kurcze nie wiem jak to po polsku jest, no to miejsce na serwerze, moze ktoras z Was sie orientuje
Mam juz ponad 10 przepisow, wiec je tlumacze na port, aby juz od razu je wrzucic, i dalej pieke
Odnosnie staraczek,
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Majówka niechciana @ nawiedzi okolo 2 tyg lipca
Wybaczcie nieprecyzyjnosc, ale przestalam notowac cokolwiek i obralam strategie Mirelli, moze pozniej jak wroce do kuracji hormonalnej to sie zmieni.
Mirella, ja mam macintosha. Problem nieaktualny, poniewaz o zmniejszanie zdjec pytalam sie w PL, a tam mialam kompa rodzicow i nie wiedzialam jak to sie robi na windowsie.
Gosiu, nie, nie bede wrzucac. To mialo sens wtedy, kiedy chcialam sie podzielic tym momentem. Jeszcze beda kolejne wakacje, mnostwo zdjec, moze innym razem
Mam juz ponad 10 przepisow, wiec je tlumacze na port, aby juz od razu je wrzucic, i dalej pieke
Odnosnie staraczek,
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Majówka niechciana @ nawiedzi okolo 2 tyg lipca
Wybaczcie nieprecyzyjnosc, ale przestalam notowac cokolwiek i obralam strategie Mirelli, moze pozniej jak wroce do kuracji hormonalnej to sie zmieni.
Mirella, ja mam macintosha. Problem nieaktualny, poniewaz o zmniejszanie zdjec pytalam sie w PL, a tam mialam kompa rodzicow i nie wiedzialam jak to sie robi na windowsie.
Gosiu, nie, nie bede wrzucac. To mialo sens wtedy, kiedy chcialam sie podzielic tym momentem. Jeszcze beda kolejne wakacje, mnostwo zdjec, moze innym razem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Majowka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #141345 przez Dorciaition
Hej dziewczęta
Oj Majówka, już się nie gniewaj tylko gadaj do nas. Tęskno nam za Tobą i Twoimi wypiekami.
Fotki wrzucaj, bo uwielbiamy
Gabi cudny avatarek.
ViFi trzymam z całych sił kciuki. Gabi szybciej, wiec też nie puszczam.
Gosiak Ty to masz zaczepiste te gifki. Patrze, patrzę na zielony kwadracik, a tu jakiś stwór (tzn żyrafa) wyskakuje. |Aż się przestraszyłam
Caro śliczna Ty
Dobrej nocki
Oj Majówka, już się nie gniewaj tylko gadaj do nas. Tęskno nam za Tobą i Twoimi wypiekami.
Fotki wrzucaj, bo uwielbiamy
Gabi cudny avatarek.
ViFi trzymam z całych sił kciuki. Gabi szybciej, wiec też nie puszczam.
Gosiak Ty to masz zaczepiste te gifki. Patrze, patrzę na zielony kwadracik, a tu jakiś stwór (tzn żyrafa) wyskakuje. |Aż się przestraszyłam
Caro śliczna Ty
Dobrej nocki
- Caro999
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Caro999
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141420 przez Caro999
Tak sobie wczoraj rozmyslalam o tym wszystkim...
do polkniecia pigulek zostalo 7, w nastepny poniedzialek zaczynam brac kwas...
Lo matko i jak dobrze pojdzie to za ok 3 miechy bede w ciazy.
Tak sie ciesze, ale mam w sobie strach, niepokoj, zmartwienie... ja tu sama, calkiem sama na obczyznie, tylko chlopa u boku mam i nikogo wiecej...
Ale mysle, ze sobie poradze, nie w takich sytuacjach kobiety byly
fajna macie ta tabelunie z okresami, ja sie pewnie jeszcze nie licze, ale mam 29 dniowy cykl a okres ma przyjsc, na razie chciany 29 czerwca w srode.
3mam za was wszystkie kciuki by wreszcie ta czerwona zmora sie nie pojawila a w zamian maly pecheczyk i zycie w srodku Was :o)
do polkniecia pigulek zostalo 7, w nastepny poniedzialek zaczynam brac kwas...
Lo matko i jak dobrze pojdzie to za ok 3 miechy bede w ciazy.
Tak sie ciesze, ale mam w sobie strach, niepokoj, zmartwienie... ja tu sama, calkiem sama na obczyznie, tylko chlopa u boku mam i nikogo wiecej...
Ale mysle, ze sobie poradze, nie w takich sytuacjach kobiety byly
fajna macie ta tabelunie z okresami, ja sie pewnie jeszcze nie licze, ale mam 29 dniowy cykl a okres ma przyjsc, na razie chciany 29 czerwca w srode.
3mam za was wszystkie kciuki by wreszcie ta czerwona zmora sie nie pojawila a w zamian maly pecheczyk i zycie w srodku Was :o)
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #141441 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Caro bombowy!! Cudny!! Bardzo mi sie podoba
Majowka jak juz tego Bloga otworza to pamietaj o adresie dla nas
Dzien dobry
Zaciskam nieustannie
Majowka jak juz tego Bloga otworza to pamietaj o adresie dla nas
Dzien dobry
Zaciskam nieustannie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141477 przez gosiak
Witam Babeczki
no nareszcie dziś można tu wejść bo wczoraj wieczorem to masakra jakaś była
Caro no fajny pierścień kochana nie żebym namawiała, ale jak chcesz przyjdz na SM i załóż sobie wykresik poobserwujesz się troszkę przed zajściem w ciąże na prawdę dobra rzecz
Magda co u Ciebie łóżeczko złożone? wózek nowy upatrzony?
Ja się pytam gdzie Jagoda??????????????????
no nareszcie dziś można tu wejść bo wczoraj wieczorem to masakra jakaś była
Caro no fajny pierścień kochana nie żebym namawiała, ale jak chcesz przyjdz na SM i załóż sobie wykresik poobserwujesz się troszkę przed zajściem w ciąże na prawdę dobra rzecz
Magda co u Ciebie łóżeczko złożone? wózek nowy upatrzony?
Ja się pytam gdzie Jagoda??????????????????
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #141492 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia eeee cos Ty, za wczesnie na skladanie lozeczka A wozek juz kupiony Stoi i czeka
Dzieki, ze pytasz
Wlasnie - gdzie Jagoda??!!
Aaaaa i Agness znowu wcielo, ale Fasolka jest Takze i za Was zaciskam zeby byly fasolki
Dzieki, ze pytasz
Wlasnie - gdzie Jagoda??!!
Aaaaa i Agness znowu wcielo, ale Fasolka jest Takze i za Was zaciskam zeby byly fasolki
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #141504 przez Lacrijka
Dzien dobry
Caro- pierscien super !! Władca pierscieni niech sie chowa
MagdaM - składaj łóżeczko, ja bym nie mogła wytrzymac
U nas w koncu dzis chłodniej i mozna normalnie funkcjonowac.. I tak ma byc caly tydzien !!! Oł jeeeeaaaa!!
Miłego dnia Wam zycze
Caro- pierscien super !! Władca pierscieni niech sie chowa
MagdaM - składaj łóżeczko, ja bym nie mogła wytrzymac
U nas w koncu dzis chłodniej i mozna normalnie funkcjonowac.. I tak ma byc caly tydzien !!! Oł jeeeeaaaa!!
Miłego dnia Wam zycze
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141511 przez gosiak
No tak jeszcze troszkę czasu zostało na składanie, no i super że wózek już jest potem będzie mniej zakupów dziękujemy za kciuki na pewno się przydadzą
Ja nie wiem jagoda to taki ochrzan dostanie jak tu przyjdzie, że już drugi raz nie odważy nas się tak zostawić bez info, gdzie, po co i na jak długo baa w ogóle już nie będzie miała urlopu od forum oj nie nie przegięła
Ja nie wiem jagoda to taki ochrzan dostanie jak tu przyjdzie, że już drugi raz nie odważy nas się tak zostawić bez info, gdzie, po co i na jak długo baa w ogóle już nie będzie miała urlopu od forum oj nie nie przegięła
- Caro999
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141707 przez @nulka
witam się babulki
caro
pierścieńńńńńńńńńńńn... ślicznota
kwas foliowy możesz brać już teraz wcale nie czekaj, zaleca się go brać wcześniej żeby nasycić nim organizm mamy
SM to też takie forum tylko że tam można sobie założyć wykres i obserwować cykl
skarbmamy.pl
Majówka znalazłam coś, co ktoś mi tu polecił
zmniejszfotke.pl
Mirella już Ci kiedyś mówiłam, że mnie trzeba palnąć i pisałam, że na mnie tylko opierdol działa?
Gosiak nie bałaś się dinozaurów??
Magda a gdzie zdjęcie wózka?????
wczoraj miałąm kupę roboty papierkowej z pracy i nie włączałam żadnych komunikatorów żeby mnie nie kusiło zaglądać a potem na deser po tej całej żmudnej robocie chciałam was poczytać a tu guzik!!!! nie chciało się otworzyć!!!!
Lacrijka wróciłaś już????
caro
pierścieńńńńńńńńńńńn... ślicznota
kwas foliowy możesz brać już teraz wcale nie czekaj, zaleca się go brać wcześniej żeby nasycić nim organizm mamy
SM to też takie forum tylko że tam można sobie założyć wykres i obserwować cykl
skarbmamy.pl
Majówka znalazłam coś, co ktoś mi tu polecił
zmniejszfotke.pl
Mirella już Ci kiedyś mówiłam, że mnie trzeba palnąć i pisałam, że na mnie tylko opierdol działa?
Gosiak nie bałaś się dinozaurów??
Magda a gdzie zdjęcie wózka?????
wczoraj miałąm kupę roboty papierkowej z pracy i nie włączałam żadnych komunikatorów żeby mnie nie kusiło zaglądać a potem na deser po tej całej żmudnej robocie chciałam was poczytać a tu guzik!!!! nie chciało się otworzyć!!!!
Lacrijka wróciłaś już????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.