BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #141788 przez Lacrijka
Ja lasencja ??? 15kg nadbagazu jak nic mam. Ale chociaz 5kg bym chciała oddac.. Gosiak moze zabierze :) :) :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141793 przez delfinek83
hurra jestem już :lol:
już wczoraj chciałam wejść ale cosik nie mogłam, już myślałam że mam założoną blokadę haha :silly:

byłam dzisiaj na usg - przezierność karkowa i wszystko super :) tak się cieszę :kiss:
nawet mężuś poszedł ze mną bo bardzo chciał i tyle gadał z ginem że prawie mi nie dał dojść do głosu, normalnie sto pytań do :cheer:
na końcu gienek kazał mu wyluzować, niczym nie przejmować i po prostu się cieszyć, bo zawału dostanie ;)

a tutaj fotka i filmik (jak wejdzie)
ciągle brykał maluszek, gin się śmiał że takie ruchliwe że ciężko mu pomiary zrobić :lol:

:( filmiku nie mogę, chyba nie taki format :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #141797 przez Caro999
delfinek83 cudne te malenstwo !!! duzo zdrowka zycze !
13 lata 6 miesiąc temu #141798 przez Lacrijka
Delfinku - cóz to za pieknosc zamieszkuje Twojego brzucha... Sliczna fasolinka.. Pogłaskac brzuszek od cioci Lacrijki, niech mi szczescie przyniesie :) :) :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #141799 przez Dorciaition
hej Kobitki!

Jagoda brakowało mi czytania Twoich postów. Mysle, że z jednej strony dobrze, że nic z tego nie wyszło. No i fajno, że masz taką mądrą córę :)

Delfinek cudna dzidzia :) Ile ma już "wzrostu"? :)

Lacrijka Ty chudzielcu,z czego chcesz sie odchudzać? :P

Moja mother też schudła w ciągu pół roku 30 kg i trzyma już to kilka lat. Pamiętam, że jak była na tej diecie ciągle jadła. :) Ale bez: smażonego, pieczywa, makaronu, piwka, słodyczy. Teraz są dni, że sobie nie odmawia, ale wagę dobrą trzyma.

a u mnie dziś w końcu ciepło :P Siedze sobie z lapkiem w ogrodzie, aż miło :lol:

Miłego wieczorka

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141800 przez Mirella
No dobra, bo znowu się pogubie, to raz dwa...

Delfinku no fasolka jak malowana, a faceci to tak mają, ja ciągle słyszałam zapytaj o to tamto i owamto, bo do gabinetu na badania nie pozwalałam wchodzić mężowi, tylko na usg. Ważne że fasolka zdrowa i śliczna, niedługo przytulisz, zobaczysz jak to zleci :D

Magda, kciuki jak zwykle zagwarantowane :D ale luuuzik, nic Ci nie jest i nie będzie, brzucholka pogłaskaj od ciotki czarownicy. Mnie też możesz dietkę podesłać, a co tam, mężowi zastosuję :lol: bo ja to dopiero po drugim dziecku. Ale niech już będzie, zacznę sie mentalnie oswajać :lol:

Lacrijka, Ciebie to pogięęęęłłłłooo???????????? ochudzać się przed ciążą?????????? jeszcze nie zalapiesz ze w ciąży jesteś i będzie dopiero, jak będziesz się z fasolką odchudzała.

Spotkałam kumpelę niedawno, kapnęla się ze jest w ciąży jak jej brzuch zaczął rosnąć to był 11 tydzień, wcześniej normalnie miała @ i zero podejrzeń. I wiecie co? W 11 tygodniu to już testy nie dzialają, beta też, dopiero jak na usg poszła to się okazało ze fasolka rośnie :lol: Także Wy uważajcie troszkę, róznie to bywa.

Caro a dlaczego kwasu nie wolno z antytabsami? W koncu to witaminy tylko ;)

Marta, luuuzik, urządzaj sie ile chcesz, ale fotki musza być :)

Jagoda, wiesz ile do nadrobienia masz teraz??? Miały być trzy posty dziennie, to teraz ze sześć wypada :D I Ty chcesz w góry jechać???????????????? a jeć, nawet Ci pogode podrzuce, taka bendem :lol:
Dzieci po fryzjerze??? czy ten świat oszalał czy mi się wydaje??? a gdzie beztroskie szczęśliwe dzieciństwo???

A ja jednak mam alergiczkę pyłkową, ale co tam, lepiej na pyłki niż na jedzenie, trawy już przekwitają... W sumie to bym się zdziwiła gdyby nie miała, ja mam i mąż też.

Możecie gdzieś zapisać ze @ była u mnie 12? bo za dwa tygodnie to już zapomnę ;) a może i nie, bo to akurat było stulecie naszej parafii, tylko dlatego jeszcze pamiętam :lol:

buziakuję wszystkie i idę zmywać

aa jeszcze jedno, nie podrzuciłaby któraś piwka? zapomniałam kupić ;)

P.S. Delfinku, bo filmik na jutuba musisz, a nam tylko linka :)
13 lata 6 miesiąc temu #141804 przez Lacrijka
Mirelcia, zanim ja w ciaze zajde to juz ze 3 razy zdaze schusc :) :) :) A poza tym, nawet zalecaja przed ciaza zrzucic pare kg bo podczas ciazy nie puchnie sie wtedy duzo :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141833 przez Grudniowa Jagoda 79
delfi ja pierdziele ale extra bobas , pogłaskaj brzusio od ciotki

Lacrijka ja tez mam gdzies tyle nadbagazu ale narazie chce dyche potem zobaczymy , stosowalam juz diety chudłam szybko ale wracałam.Chetnie sprobuje tej od Magdy M

Dorcia dzieki to co napisałas jest bardzo miłe , no wlasnie weglowodany to mnie zabija a raczej tuczą

Dorcia alez ci zazdroszcze , u nas wialo jak cholera teraz na wieczor slonko wyszło.Mam nadzieje ze jutro bedzie ładnie

Mirella niezle z ta twoja znajoma, mam nadzieje ze z dzidzia wszystko okej.
Dzieki za błogosławienstwo na wyjazd.Pogode chetnie wezme.A co do dzieciakow i fryzjerów, masz racje gdzie ta niewinnosc i delikatnosc dzieciakow.Kiedys w "rozmowach w toku" byla laska z 4 letnia córka ktorej robiła tispy.Te matki to maja nasrane w głowach.

Mirella ja Cie zabije.Zawsze prawie leje w gacie po Twoich postach ale dzis to juz przegiecie :cheer:
chodzi mi o to
"Możecie gdzieś zapisać ze @ była u mnie 12? bo za dwa tygodnie to już zapomnę a może i nie, bo to akurat było stulecie naszej parafii, tylko dlatego jeszcze pamiętam "

STULECIE PARAFII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #141834 przez ViFi
Magda M
dla mnie tez dietę dla meza :)

delfinek83
dzidzia sliczna :)

Serdecznie wszystkie pozdrawiam :) i nowe i te co mnie juz znają

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 6 miesiąc temu #141839 przez ViFi
dziś u mnie 26dc wczoraj i dzisiaj boli mnie brzuch dołem na okres i plamienie ale tylko w toalecie na wkładce nic....czesto sikać latam bo mnie ciśnie.....
Test negat ale myślę ze jeszcze moze za wczesnie @ na 26 czerwca nie chce..... :(
Nie mam juz nadziei ....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141844 przez delfinek83
Dzięki cioteczki, brzuszek pogłaskany, nawet chciałam pocałować, ale słabo wygimnastykowana jestem :lol:

Magda, to jak tyle chętnych na dietkę to może dawaj ją tu na forum :silly:
mojemu mężusiowi też by się jakaś skuteczna przydała ;)

Jagoda, jak nic nie wyszło to trudno, nie ma tego złego, widać chcieli tylko ludzi na fotki naciągnąć :angry:

Vifi, również serdecznie pozdrawiam i pamiętaj że zawsze jest nadzieja i trzeba w to wierzyć, nie takie cuda się zdarzają :kiss:
Trzymam kciuki za wszystkie staraczkowe babeczki :silly:

no tak, zdjęcie słabej jakości telefonem robione, to napisów nie widać, dzidzia ma aż 6 cm :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 6 miesiąc temu #141848 przez Mirella
Jagoda no ale co ja Ci poradzę, naprawdę mieliśmy stulecie parafii, księży się nazjeżdżało i biskup był, i gala i festyn jak sie paczy :lol: i akurat @ przylazła, jakby nie miała kiedy, no i weź takie coś zapomnij ;)

Jak mnie zabijesz to pogody w górach nie będziesz miała, to lepiej przemyśl :P
13 lata 6 miesiąc temu #141852 przez Mirella
Vifi, no weź bo Cię palnę, dawno nikogo nie palnęłam.... a no i @nulkę miałam... to macie zbiorowo, A MACIE A MACIE A MACIE!!!!!!!!!!!!!! GRZECZNE BYĆ MACIE!!!!!!!!!!!!

Vifi, Delfinek dobrze gada, nie takie cuda sie zdarzają, a niby dlaczego Tobie ma się nie zdażyć??????????
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141857 przez Grudniowa Jagoda 79
Vifi nie opowiadaj bzdur nadzieja jest najwazniejsza i koniec.Mysl pozytywnie nie teraz to pozniej.Zawsze powtarzam "Przyjdzie czas na kazda z Was" I bez smutasow mi tu bo nasle Mirelle :lol:

Mirella teraz to kazda bedzie pamietala taka impra :lol:

delfinku moja corka sie nie nakrecalam na casting, zreszta ja ja od poczatku uczulalam na to zeby traktowala go jak przygode.Nie sadze zeby to co sie stało traktowala jak porazke.Nawet nie mowi nic na ten temat.
13 lata 6 miesiąc temu #141860 przez Grudniowa Jagoda 79
dobra ja spadam bo zaraz to mnie mąz palnie chcial o 16 cos poczytac powiedzialam " jeszcze chwile" juz 19:18 a ja dalej siedz.e No co ja zrobie ze ja z Wami nie moge sie nagadac. ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia