- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #141114 przez Lacrijka
Gud Morning Lejdis end Dżentelmen

Gosiak, no mamy juz lodówke, kruca fuks !! A troche bysmy tej coli nałapali bo kupilismy sobie side by sida (dwa drzwi
) to tych litrów pojemnosci tam jest spooooro. No ale kupilismy bez VAT wiec na cole nam wystarczy to co ucielisamy na Vacie hehe
Caro - oczywiscie od rana usmiechnieta... tak trzymac !
A ja tez tak umiem brwią jak Gosiakowa zyrafa, kiedys wycwiczyłam sobie ten ruch na wyrywanie facetów hahahaaaa.. Pamietaj Gosia, ze mi obiecalas cos smiesznego wstawic !!!!!! Ja pamietliwa jestem
Dzis mamy dzień lampowy, w BlackRedWhite jest dzis bez VAT to moze cos upolujemy.
Trzymajcie kciuki zeby cos było, bo juz mi sie nie chce za tymi lampami jeździc, wszedzie taka lipa ze szok, a ze mój maż to elektryk to lampy musza byc w deche

Miłego dnia Wam zycze !!!!!!

Gosiak, no mamy juz lodówke, kruca fuks !! A troche bysmy tej coli nałapali bo kupilismy sobie side by sida (dwa drzwi

Caro - oczywiscie od rana usmiechnieta... tak trzymac !

A ja tez tak umiem brwią jak Gosiakowa zyrafa, kiedys wycwiczyłam sobie ten ruch na wyrywanie facetów hahahaaaa.. Pamietaj Gosia, ze mi obiecalas cos smiesznego wstawic !!!!!! Ja pamietliwa jestem

Dzis mamy dzień lampowy, w BlackRedWhite jest dzis bez VAT to moze cos upolujemy.
Trzymajcie kciuki zeby cos było, bo juz mi sie nie chce za tymi lampami jeździc, wszedzie taka lipa ze szok, a ze mój maż to elektryk to lampy musza byc w deche

Miłego dnia Wam zycze !!!!!!

Temat został zablokowany.
- Caro999
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #141115 przez Caro999
@nulka, ale ja za to juz ok 21 zamulam, bo tak mi sie spac chce
((
Takze te nasze ranne wstawanie wcale takie dobre nie jest
Ostatnio moj mi wytknal, ze zadnego filmu razem dokonczyc nie mozemy, bo ja zasypiam w polowie a czasami nawet po 15 minutach
Wlasnie lazilam po stronach sklepow drogeryjnych tu w Uk i znalazlam fajny odpowiednik do tego waszego PL Femibionu, nazywaja sie Pregnancare i sa stosunkowo tanie, wystepuja w 3 kategoriach
1 zanim sie pocznie dziecko
2gie do 12 tyg ciazy z 17 mineralami i paroma witaminami
3cie Pregna plus juz z Omega 3, ze zwiekszaona dawka mineralow (19)oraz z DHA i EPA, cokolwiek to jest
bo jeszcze nie doczytalam, bede czytala jak w ciaze zajde

takze nie bede musiala sie kosztować w Pl, bo tu to kosztuje 3,90F za 30 tabletek. Plus jest drozszy- za 9F, ale tam juz mam 60 tabletek.
Ale wiecie, tak czytalam Wasze wpisy, o tym jak mówiłyście, ze w tym Femibionie jest wiecej kwasu fioliowego jak w folicu a to nie prawda, bo moj folic zakupiony w Angli ma dokladnie taka sama dawke jak ten Wasz Femibion. Takze super
Moze w Polsce robia o mniejszej dawce, ale to juz Wy wiecej lepiej 
buziaki ! :*
Lece mojego przyszlego Męża węża obudzic, zjemy sniadanie a potem spacer po centrum handlowym
Otworzyli u nas Debenhamsa w czwartek i sa mega promocje, ide zatem buszowac
Ale sie rozpisalam... sorrry

Takze te nasze ranne wstawanie wcale takie dobre nie jest

Ostatnio moj mi wytknal, ze zadnego filmu razem dokonczyc nie mozemy, bo ja zasypiam w polowie a czasami nawet po 15 minutach

Wlasnie lazilam po stronach sklepow drogeryjnych tu w Uk i znalazlam fajny odpowiednik do tego waszego PL Femibionu, nazywaja sie Pregnancare i sa stosunkowo tanie, wystepuja w 3 kategoriach
1 zanim sie pocznie dziecko
2gie do 12 tyg ciazy z 17 mineralami i paroma witaminami
3cie Pregna plus juz z Omega 3, ze zwiekszaona dawka mineralow (19)oraz z DHA i EPA, cokolwiek to jest

takze nie bede musiala sie kosztować w Pl, bo tu to kosztuje 3,90F za 30 tabletek. Plus jest drozszy- za 9F, ale tam juz mam 60 tabletek.
Ale wiecie, tak czytalam Wasze wpisy, o tym jak mówiłyście, ze w tym Femibionie jest wiecej kwasu fioliowego jak w folicu a to nie prawda, bo moj folic zakupiony w Angli ma dokladnie taka sama dawke jak ten Wasz Femibion. Takze super

buziaki ! :*
Lece mojego przyszlego Męża węża obudzic, zjemy sniadanie a potem spacer po centrum handlowym

Otworzyli u nas Debenhamsa w czwartek i sa mega promocje, ide zatem buszowac

Ale sie rozpisalam... sorrry

- Caro999
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu #141145 przez gosiak
Witam:)
Lacrijka to upoluj coś fajnego, powodzonka w polowaniach
Caro Ty tez sobie coś upoluj, tylko całej wypłaty nie przehulaj no i widać miła z Ciebie dziewczyna, i kolejna laska na staraczkach:blink:
Ilona ach co za widok, mogła bym nawet w tej chacie mieszkać byle tylko taki widok podziwiać
@nulka cieszę się że dzięki żyrafie będziesz miała dobry dzień
A ja dziś jadę do dinozaurów
miłej niedzieli wszystkim bez wyjątku
Majowka a Ty się na nas obraziłaś czy co? odezwij się
Lacrijka to upoluj coś fajnego, powodzonka w polowaniach

Caro Ty tez sobie coś upoluj, tylko całej wypłaty nie przehulaj no i widać miła z Ciebie dziewczyna, i kolejna laska na staraczkach:blink:
Ilona ach co za widok, mogła bym nawet w tej chacie mieszkać byle tylko taki widok podziwiać

@nulka cieszę się że dzięki żyrafie będziesz miała dobry dzień

A ja dziś jadę do dinozaurów

miłej niedzieli wszystkim bez wyjątku

Majowka a Ty się na nas obraziłaś czy co? odezwij się

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #141207 przez Marta M
No dziewczyny sie chyba obrazily, nie tylko Majowka, ale Natu i wiele wiele innych...
Caro w femibionie i folicu chodzi o to, ze kwas foliowy zawarty w femibionie jest lepiej przyswajalny przez organizm niz ten w folicu, femibion zawiera wiele innych substancji wspomagajacych ten proces
Gosiu uwielbiam te Twoje buzki, haha, zyrafa wymiata
Caro w femibionie i folicu chodzi o to, ze kwas foliowy zawarty w femibionie jest lepiej przyswajalny przez organizm niz ten w folicu, femibion zawiera wiele innych substancji wspomagajacych ten proces

Gosiu uwielbiam te Twoje buzki, haha, zyrafa wymiata

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141209 przez @nulka
Marta ale o co?
jedyna osoba która się mogła obrazić na mnie to MagdaM za to ze sobie pozwoliłam na "wychowywanie" jej, ale chyba wybaczyła mi moje zboczenie zawodowe bo ze mną gada. Poza tym nie przypominam sobie żeby ktoś tu kogoś obrażał. Uważam więc, że ta nieobecność to raczej z wyboru.
chyba jestem niedzisiejsza...albo czegoś nie doczytałam.
czy ktoś mnie może oświecić???
jedyna osoba która się mogła obrazić na mnie to MagdaM za to ze sobie pozwoliłam na "wychowywanie" jej, ale chyba wybaczyła mi moje zboczenie zawodowe bo ze mną gada. Poza tym nie przypominam sobie żeby ktoś tu kogoś obrażał. Uważam więc, że ta nieobecność to raczej z wyboru.
chyba jestem niedzisiejsza...albo czegoś nie doczytałam.
czy ktoś mnie może oświecić???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141213 przez Marta M
Aj Anulka, wlasnie nie wiem o co...
no mowie ze ta ciaza mi na mozg dziala!
Ale dziewczyny zniknely, czemuuuu???
A moj post to byla kontynuacja pytania gosiaka, czy Majowka sie na nas obrazila czy co???
Ale pewnie dziewczyny nie maja czasu, przyjda za jakis czas pochwalic sie brzuszakmi, wtedy je juz stad nie wypuscimy, co nie???
no mowie ze ta ciaza mi na mozg dziala!
Ale dziewczyny zniknely, czemuuuu???
A moj post to byla kontynuacja pytania gosiaka, czy Majowka sie na nas obrazila czy co???
Ale pewnie dziewczyny nie maja czasu, przyjda za jakis czas pochwalic sie brzuszakmi, wtedy je juz stad nie wypuscimy, co nie???

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu #141215 przez @nulka
może powodów jest kilka
może dla niektórych pojawiające się tu fasolki nie są motywacją a wręcz przeciwnie... a może poprostu nie odpowiada im to forum i mentalność ludzi którzy tu są. Ale to chyba naturalne. Majówka dała cynk i wiemy że ofochana (choć też nie bardzo kumam o co) a reszta??? Miejmy tylko nadzieję, że zdrowe i wszystko w porządku.
może dla niektórych pojawiające się tu fasolki nie są motywacją a wręcz przeciwnie... a może poprostu nie odpowiada im to forum i mentalność ludzi którzy tu są. Ale to chyba naturalne. Majówka dała cynk i wiemy że ofochana (choć też nie bardzo kumam o co) a reszta??? Miejmy tylko nadzieję, że zdrowe i wszystko w porządku.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #141223 przez Majowka
czesc dziewczyny, jestem tu!
nie obrazilam sie, ponad miesiac pisalam sama do siebie bez odzewu, wiec mi sie znudzilo, ale naprawde probowalam, mozecie wrocic i zobaczyc poprzednie posty, z pytaniem o pomoc w zmniejszenie zdjecia - cisza, z pokazaniem wam fotek z gor - cisza, z aktualnianiem meldunku - cisza...meldunek to juz byla dla mnie porazka...nikt nie uwzglednil mojego uaktualnienia wiec sie poczulam, hmm wiecie jak
no!
a dlaczego ja sie wam kojarze z taka rajska plaza? az tak pieknie tu tu nie jest
nie obrazilam sie, ponad miesiac pisalam sama do siebie bez odzewu, wiec mi sie znudzilo, ale naprawde probowalam, mozecie wrocic i zobaczyc poprzednie posty, z pytaniem o pomoc w zmniejszenie zdjecia - cisza, z pokazaniem wam fotek z gor - cisza, z aktualnianiem meldunku - cisza...meldunek to juz byla dla mnie porazka...nikt nie uwzglednil mojego uaktualnienia wiec sie poczulam, hmm wiecie jak

no!
a dlaczego ja sie wam kojarze z taka rajska plaza? az tak pieknie tu tu nie jest

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141230 przez @nulka
no Majówka dobrze że jesteś
ja na początku uaktualniałam okresy ale potem się pogubiłam i prosiłąm dziewczyny zeby same to robiły, wróć do posstów i zobacz
o zdjęcia się chorego pytasz.. wklejasz i są!!!! Nie zauważyłaś, że każda fotka ożywia forum?? gapa
zmniejszanie zdjęć przyznaję bez bicia przegapiłam
a okresowy trzeba uaktualnić bo sama "spadłam" wczoraj na sam dół
więc napisz kiedy Ty masz mieć @ to zaraz poprawię, albo nie Ty to zrób... W końcu młodsza jesteś a mnie brzuch napiętrala to nie będę łazić po forum
moja @ ma przyjść 16lipca
aaaaaa zapomniałam
z tą plażą to się pewnie kojarzysz przez tę fotę z kwiatem za uchem
(takie Hawaje, Jamajka)
ja na początku uaktualniałam okresy ale potem się pogubiłam i prosiłąm dziewczyny zeby same to robiły, wróć do posstów i zobacz

o zdjęcia się chorego pytasz.. wklejasz i są!!!! Nie zauważyłaś, że każda fotka ożywia forum?? gapa

zmniejszanie zdjęć przyznaję bez bicia przegapiłam
a okresowy trzeba uaktualnić bo sama "spadłam" wczoraj na sam dół

więc napisz kiedy Ty masz mieć @ to zaraz poprawię, albo nie Ty to zrób... W końcu młodsza jesteś a mnie brzuch napiętrala to nie będę łazić po forum

moja @ ma przyjść 16lipca
aaaaaa zapomniałam
z tą plażą to się pewnie kojarzysz przez tę fotę z kwiatem za uchem

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez @nulka.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33