BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #141114 przez Lacrijka
Gud Morning Lejdis end Dżentelmen :) :) :)

Gosiak, no mamy juz lodówke, kruca fuks !! A troche bysmy tej coli nałapali bo kupilismy sobie side by sida (dwa drzwi ;) ) to tych litrów pojemnosci tam jest spooooro. No ale kupilismy bez VAT wiec na cole nam wystarczy to co ucielisamy na Vacie hehe

Caro - oczywiscie od rana usmiechnieta... tak trzymac ! :)

A ja tez tak umiem brwią jak Gosiakowa zyrafa, kiedys wycwiczyłam sobie ten ruch na wyrywanie facetów hahahaaaa.. Pamietaj Gosia, ze mi obiecalas cos smiesznego wstawic !!!!!! Ja pamietliwa jestem :laugh:

Dzis mamy dzień lampowy, w BlackRedWhite jest dzis bez VAT to moze cos upolujemy.
Trzymajcie kciuki zeby cos było, bo juz mi sie nie chce za tymi lampami jeździc, wszedzie taka lipa ze szok, a ze mój maż to elektryk to lampy musza byc w deche :) :) :)

Miłego dnia Wam zycze !!!!!!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #141115 przez Caro999
@nulka, ale ja za to juz ok 21 zamulam, bo tak mi sie spac chce :(((

Takze te nasze ranne wstawanie wcale takie dobre nie jest :P

Ostatnio moj mi wytknal, ze zadnego filmu razem dokonczyc nie mozemy, bo ja zasypiam w polowie a czasami nawet po 15 minutach :P

Wlasnie lazilam po stronach sklepow drogeryjnych tu w Uk i znalazlam fajny odpowiednik do tego waszego PL Femibionu, nazywaja sie Pregnancare i sa stosunkowo tanie, wystepuja w 3 kategoriach

1 zanim sie pocznie dziecko

2gie do 12 tyg ciazy z 17 mineralami i paroma witaminami

3cie Pregna plus juz z Omega 3, ze zwiekszaona dawka mineralow (19)oraz z DHA i EPA, cokolwiek to jest :P bo jeszcze nie doczytalam, bede czytala jak w ciaze zajde :P :D

takze nie bede musiala sie kosztować w Pl, bo tu to kosztuje 3,90F za 30 tabletek. Plus jest drozszy- za 9F, ale tam juz mam 60 tabletek.

Ale wiecie, tak czytalam Wasze wpisy, o tym jak mówiłyście, ze w tym Femibionie jest wiecej kwasu fioliowego jak w folicu a to nie prawda, bo moj folic zakupiony w Angli ma dokladnie taka sama dawke jak ten Wasz Femibion. Takze super :) Moze w Polsce robia o mniejszej dawce, ale to juz Wy wiecej lepiej :)

buziaki ! :*

Lece mojego przyszlego Męża węża obudzic, zjemy sniadanie a potem spacer po centrum handlowym :P
Otworzyli u nas Debenhamsa w czwartek i sa mega promocje, ide zatem buszowac :P

Ale sie rozpisalam... sorrry :P
13 lata 9 miesiąc temu #141117 przez Caro999
Lacrijka, poluj, poluj :P Moze coas fajnego upolujesz :)

ja tez do Debenhams- a ide polowac :P

Ale to po sniadaniu of kors...

jak wreszcie zejde z tego kompa of kors :P

Siii ju narra dziewczynki :o)

Jeszcze raz milej niedzieli :D
13 lata 9 miesiąc temu #141140 przez ilona
Witam się niedzielnie :)

Dziewczyny tak właśnie przeglądam sobie demotywatory.pl i co???
No jeden o naszej koleżance :laugh:
Ciekawe co u Niej? dawno nie pisała :)

Majówka odezwij się :P
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #141145 przez gosiak
Witam:)

Lacrijka to upoluj coś fajnego, powodzonka w polowaniach :lol:

Caro Ty tez sobie coś upoluj, tylko całej wypłaty nie przehulaj no i widać miła z Ciebie dziewczyna, i kolejna laska na staraczkach:blink:

Ilona ach co za widok, mogła bym nawet w tej chacie mieszkać byle tylko taki widok podziwiać :side:

@nulka cieszę się że dzięki żyrafie będziesz miała dobry dzień :blink:

A ja dziś jadę do dinozaurów :lol:

miłej niedzieli wszystkim bez wyjątku :side:

Majowka a Ty się na nas obraziłaś czy co? odezwij się :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #141207 przez Marta M
No dziewczyny sie chyba obrazily, nie tylko Majowka, ale Natu i wiele wiele innych...

Caro w femibionie i folicu chodzi o to, ze kwas foliowy zawarty w femibionie jest lepiej przyswajalny przez organizm niz ten w folicu, femibion zawiera wiele innych substancji wspomagajacych ten proces ;)

Gosiu uwielbiam te Twoje buzki, haha, zyrafa wymiata ;)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141209 przez @nulka
Marta ale o co?
jedyna osoba która się mogła obrazić na mnie to MagdaM za to ze sobie pozwoliłam na "wychowywanie" jej, ale chyba wybaczyła mi moje zboczenie zawodowe bo ze mną gada. Poza tym nie przypominam sobie żeby ktoś tu kogoś obrażał. Uważam więc, że ta nieobecność to raczej z wyboru.
chyba jestem niedzisiejsza...albo czegoś nie doczytałam.
czy ktoś mnie może oświecić???
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141213 przez Marta M
Aj Anulka, wlasnie nie wiem o co...

no mowie ze ta ciaza mi na mozg dziala!

Ale dziewczyny zniknely, czemuuuu???

A moj post to byla kontynuacja pytania gosiaka, czy Majowka sie na nas obrazila czy co???

Ale pewnie dziewczyny nie maja czasu, przyjda za jakis czas pochwalic sie brzuszakmi, wtedy je juz stad nie wypuscimy, co nie??? :lol: :lol: :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #141215 przez @nulka
może powodów jest kilka
może dla niektórych pojawiające się tu fasolki nie są motywacją a wręcz przeciwnie... a może poprostu nie odpowiada im to forum i mentalność ludzi którzy tu są. Ale to chyba naturalne. Majówka dała cynk i wiemy że ofochana (choć też nie bardzo kumam o co) a reszta??? Miejmy tylko nadzieję, że zdrowe i wszystko w porządku.
13 lata 9 miesiąc temu #141216 przez Marta M
Racja Anulka, Ty to madra jestes :)
13 lata 9 miesiąc temu #141218 przez @nulka
eeee tam, tak tylko rozkminiam ;)
ale byłoby miło jakby przyszły się pochwalić kiedyś brzuszkiem :)
13 lata 9 miesiąc temu #141219 przez Marta M
No tak :)

Nic to, ja mykam, bo maz mnie wola na jakis maraton po sklepach...zycze Wam slonecznego popoludnia :)
13 lata 9 miesiąc temu #141223 przez Majowka
czesc dziewczyny, jestem tu!

nie obrazilam sie, ponad miesiac pisalam sama do siebie bez odzewu, wiec mi sie znudzilo, ale naprawde probowalam, mozecie wrocic i zobaczyc poprzednie posty, z pytaniem o pomoc w zmniejszenie zdjecia - cisza, z pokazaniem wam fotek z gor - cisza, z aktualnianiem meldunku - cisza...meldunek to juz byla dla mnie porazka...nikt nie uwzglednil mojego uaktualnienia wiec sie poczulam, hmm wiecie jak :)

no!

a dlaczego ja sie wam kojarze z taka rajska plaza? az tak pieknie tu tu nie jest :blink:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #141230 przez @nulka
no Majówka dobrze że jesteś
ja na początku uaktualniałam okresy ale potem się pogubiłam i prosiłąm dziewczyny zeby same to robiły, wróć do posstów i zobacz :)
o zdjęcia się chorego pytasz.. wklejasz i są!!!! Nie zauważyłaś, że każda fotka ożywia forum?? gapa :P
zmniejszanie zdjęć przyznaję bez bicia przegapiłam
a okresowy trzeba uaktualnić bo sama "spadłam" wczoraj na sam dół :(
więc napisz kiedy Ty masz mieć @ to zaraz poprawię, albo nie Ty to zrób... W końcu młodsza jesteś a mnie brzuch napiętrala to nie będę łazić po forum ;)

moja @ ma przyjść 16lipca

aaaaaa zapomniałam
z tą plażą to się pewnie kojarzysz przez tę fotę z kwiatem za uchem :lol: (takie Hawaje, Jamajka)
13 lata 9 miesiąc temu #141233 przez gabi28
Majówka-okesrowy układ staraczek jest na Meldunku,wpisz się tam sama-ja tak zrobiłam. jak tam Twój blog??

Anulka,co tam u Ciebie?? @nie ma??
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka