- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141868 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Raju ile napisane Przepraszam ale ja z doskoku miedzy jedna kartka antropologii i druga
Jagoda dla wszystkich I kupa jedzenia
Delfinek ciesze sie, ze wszystko ok!!
To dietke wysle po weekendzie, albo w weekend. Moze nawet na forum umieszcze i damWam linka
ViFi zadnego tracenia nadziei!!
Mirella poglaskane - dostalas kopa
No to lece - postaram sie jutro wpasc...
Trzymam kciuki za wszystkie
Jagoda dla wszystkich I kupa jedzenia
Delfinek ciesze sie, ze wszystko ok!!
To dietke wysle po weekendzie, albo w weekend. Moze nawet na forum umieszcze i damWam linka
ViFi zadnego tracenia nadziei!!
Mirella poglaskane - dostalas kopa
No to lece - postaram sie jutro wpasc...
Trzymam kciuki za wszystkie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #141913 przez gosiak
Witam wieczornie
i kogo ja widzę nasza Jagodzinka się pojawiła nareszcieeeee dobra jesteś usprawiedliwiona no i baw się dobrze w górach, a Młoda dzielna dziewczynka poradzi sobie i bez castingów jeszcze to za nią będą biegać
Delfinek cudne maleństwo ode mnie też prosze o pogłaskanie
Magda jasne że kciuki będą zaciśnięte w środę, i na pewno wszystko będzie ok więc nie bój żaby
Mirella oj tą Twoją date ostatniej @ to chyba każda zapamięta
Dorciu to te ciepło chyba od nas poszło do Ciebie bo u nas chłodnawo się zrobiło, a kiedy w ogóle wracasz do domciu? a mąż jest z Tobą?
Lacrijka jak pisałam wcześniej bierz się do "roboty" a i pare kilo możesz mi dać może 15 nie(bo jak mała klucha przy moim wzroście bym wyglądała) ale z 7 weznę od ręki
ale naskrobałyście do czytania, oj pogoda robi swoje jak zimno to i pisanie idzie
Ja własnie objadam się kalafiorkiem z masełkiem i bułeczką
Magda no chyba będziesz musiała linka z dietką tu na forum podać bo ja dla męża też bo jego zadaszenie co prawa już troszkę spada bo lato ruch itp, ale co tam jeszcze troszkę można zrzucić
i kogo ja widzę nasza Jagodzinka się pojawiła nareszcieeeee dobra jesteś usprawiedliwiona no i baw się dobrze w górach, a Młoda dzielna dziewczynka poradzi sobie i bez castingów jeszcze to za nią będą biegać
Delfinek cudne maleństwo ode mnie też prosze o pogłaskanie
Magda jasne że kciuki będą zaciśnięte w środę, i na pewno wszystko będzie ok więc nie bój żaby
Mirella oj tą Twoją date ostatniej @ to chyba każda zapamięta
Dorciu to te ciepło chyba od nas poszło do Ciebie bo u nas chłodnawo się zrobiło, a kiedy w ogóle wracasz do domciu? a mąż jest z Tobą?
Lacrijka jak pisałam wcześniej bierz się do "roboty" a i pare kilo możesz mi dać może 15 nie(bo jak mała klucha przy moim wzroście bym wyglądała) ale z 7 weznę od ręki
ale naskrobałyście do czytania, oj pogoda robi swoje jak zimno to i pisanie idzie
Ja własnie objadam się kalafiorkiem z masełkiem i bułeczką
Magda no chyba będziesz musiała linka z dietką tu na forum podać bo ja dla męża też bo jego zadaszenie co prawa już troszkę spada bo lato ruch itp, ale co tam jeszcze troszkę można zrzucić
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #141966 przez Dorciaition
Wy to jesteście wariatki
Gosiak ja, ja chętnie Tobie oddam po ciąży kg. Lacrijka nie ma czego
No w końcu dziś do mnie zawitało słoneczko. Nakupowałam se kiecek i nie mam ich kiedy nosić.
Gosiaczku pewnie, że bez męża On by firmy nie zostawił na tak długo, a tym bardziej, ze jestem u brata, który z okazji swojej 30stki wyjechał z żoną na Wyspy Kanaryjskie, no i ja z mamą opiekujemy się dzieciakami. Dziś i jutro jestem z nimi sama. Padam. Nie wiedziałam, że opieka nad 3,5 letnim chłopcem i 9 miesięczną królewną jest tak wykańczająca. Wracam za tydzień we wtorek. Już się nie moge doczekac Moją psinkę w końcu ujrzę
Dianka straciła maleństwo. Musimy jej dac troszkę czasu. Mam nadzieję, że wróci prędko.
Kochana jesli nas czytasz prosze odezwij się.
Iwonki nie znam.
Gosiak ja, ja chętnie Tobie oddam po ciąży kg. Lacrijka nie ma czego
No w końcu dziś do mnie zawitało słoneczko. Nakupowałam se kiecek i nie mam ich kiedy nosić.
Gosiaczku pewnie, że bez męża On by firmy nie zostawił na tak długo, a tym bardziej, ze jestem u brata, który z okazji swojej 30stki wyjechał z żoną na Wyspy Kanaryjskie, no i ja z mamą opiekujemy się dzieciakami. Dziś i jutro jestem z nimi sama. Padam. Nie wiedziałam, że opieka nad 3,5 letnim chłopcem i 9 miesięczną królewną jest tak wykańczająca. Wracam za tydzień we wtorek. Już się nie moge doczekac Moją psinkę w końcu ujrzę
Dianka straciła maleństwo. Musimy jej dac troszkę czasu. Mam nadzieję, że wróci prędko.
Kochana jesli nas czytasz prosze odezwij się.
Iwonki nie znam.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #141991 przez Dorciaition
Oj już mam dość Padam! Małż chyba nie tęskni, mało się odzywa. A ja na złość tym bardziej ;P
No co Ty, nie wyrzucą. Fajoskie są. Kiedyś jak opuścisz forum, bo będziesz zajęta maluchami, kobietki będa Cię wspominać- Gosiak, to ta od tych obrazków
No co Ty, nie wyrzucą. Fajoskie są. Kiedyś jak opuścisz forum, bo będziesz zajęta maluchami, kobietki będa Cię wspominać- Gosiak, to ta od tych obrazków
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142003 przez Lacrijka
Pokoazywałam dzisiaj męzowi tego gremlina co mi go posłałas Gosiu na SM i jak zobaczył ta notatke do obrazka to myslałam ze sie ze smiechu nie podniesie...I do teraz sie zastanawia, dlaczego jak to zobaczyłas to pomyslalas o mnie hi hi
Ja ostatnio juz do @nulki pisałam ze chciałabym zobaczyc Gosiaka jak wstawia te skakające Gosiakowe i cieszy miske do monitora hahaha Mysle ze wygląda właśnie tak !!!!
Ja ostatnio juz do @nulki pisałam ze chciałabym zobaczyc Gosiaka jak wstawia te skakające Gosiakowe i cieszy miske do monitora hahaha Mysle ze wygląda właśnie tak !!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #142006 przez @nulka
łooooooooooooooooooo napisałam się i szlag! wcięło...
nie mam siły drugi raz bo wróciłam z ogrodu - trwają przygotowania urodzinowe.\
wybaczycie że nie odpiszę wszystkim i uwierzcie że odpisałam na słowo
też bym tą dietę chciała bo się za siebie ostro biorę.
2 lata temu ładnie schudłam na Dukanie no ale to trzeba lubić mięsko i nabiał jak ja żeby ją przetrwać. Głodna nie chodziłam, wręcz przeciwnie żarłam ile chciałam.
fasolki nie ma to zadbam o siebie chociaż
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie mam siły drugi raz bo wróciłam z ogrodu - trwają przygotowania urodzinowe.\
wybaczycie że nie odpiszę wszystkim i uwierzcie że odpisałam na słowo
też bym tą dietę chciała bo się za siebie ostro biorę.
2 lata temu ładnie schudłam na Dukanie no ale to trzeba lubić mięsko i nabiał jak ja żeby ją przetrwać. Głodna nie chodziłam, wręcz przeciwnie żarłam ile chciałam.
fasolki nie ma to zadbam o siebie chociaż
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej