BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #141868 przez MagdaM
Raju ile napisane :) Przepraszam ale ja z doskoku miedzy jedna kartka antropologii i druga :silly:
Jagoda dla wszystkich :) I kupa jedzenia :laugh:
Delfinek ciesze sie, ze wszystko ok!! :)

To dietke wysle po weekendzie, albo w weekend. Moze nawet na forum umieszcze i damWam linka :silly:

ViFi zadnego tracenia nadziei!! :kiss:
Mirella poglaskane - dostalas kopa :silly:

No to lece - postaram sie jutro wpasc...
Trzymam kciuki za wszystkie :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #141888 przez Mirella
Magda, zebyś tego banana na mojej twarzy zobaczyła za tego kopniaka.... no zarażę się jak nic :lol: najwyższy czas
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141908 przez Lacrijka
Nowe kulki dla Gosiaka...o ile ich nie ma juz, co mnie nie zdziwi haha
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #141913 przez gosiak
Witam wieczornie ;)
i kogo ja widzę :lol: nasza Jagodzinka się pojawiła nareszcieeeee :kiss: dobra jesteś usprawiedliwiona no i baw się dobrze w górach, a Młoda dzielna dziewczynka poradzi sobie i bez castingów jeszcze to za nią będą biegać :blink:

Delfinek cudne maleństwo ode mnie też prosze o pogłaskanie :kiss:

Magda jasne że kciuki będą zaciśnięte w środę, i na pewno wszystko będzie ok więc nie bój żaby :blink:

Mirella oj tą Twoją date ostatniej @ to chyba każda zapamięta :lol:

Dorciu to te ciepło chyba od nas poszło do Ciebie bo u nas chłodnawo się zrobiło, a kiedy w ogóle wracasz do domciu? a mąż jest z Tobą?

Lacrijka jak pisałam wcześniej bierz się do "roboty" :blink: a i pare kilo możesz mi dać może 15 nie(bo jak mała klucha przy moim wzroście bym wyglądała) ale z 7 weznę od ręki :blink:

ale naskrobałyście do czytania, oj pogoda robi swoje jak zimno to i pisanie idzie :blink:
Ja własnie objadam się kalafiorkiem z masełkiem i bułeczką :silly:

Magda no chyba będziesz musiała linka z dietką tu na forum podać bo ja dla męża też :blush: bo jego zadaszenie co prawa już troszkę spada bo lato ruch itp, ale co tam jeszcze troszkę można zrzucić :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #141917 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Nowe kulki dla Gosiaka...o ile ich nie ma juz, co mnie nie zdziwi haha

o żesz kurnasz no nie mam :ohmy:

Lacrijka wczoraj miałam coś specjalnie dla Ciebie wrzucić ale jak wiesz nie dało się wejść więc czynię to teraz :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141925 przez Lacrijka
O qrevka !!!! Widzicie te @ od Gosiaka ??????????????

A pamietacie Iwonke ?? Ona przeszła tu z nami z fajnej mamy...Ona tez zafasolkowała i zniknęła, to samo Diana...hmmmm
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #141964 przez gosiak
właśnie Iwonka ciekawe co u niej jak jej fasolka :unsure: Dianka też zniknęła, Nati, szkoda ze sobie poszły :(

Lacrijka powaliły mnie te małpy- może przepędza nasze @ :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #141966 przez Dorciaition
Wy to jesteście wariatki :P :P

Gosiak ja, ja chętnie Tobie oddam po ciąży kg. Lacrijka nie ma czego :)

No w końcu dziś do mnie zawitało słoneczko. Nakupowałam se kiecek i nie mam ich kiedy nosić.

Gosiaczku pewnie, że bez męża ;) On by firmy nie zostawił na tak długo, a tym bardziej, ze jestem u brata, który z okazji swojej 30stki wyjechał z żoną na Wyspy Kanaryjskie, no i ja z mamą opiekujemy się dzieciakami. Dziś i jutro jestem z nimi sama. Padam. Nie wiedziałam, że opieka nad 3,5 letnim chłopcem i 9 miesięczną królewną jest tak wykańczająca. Wracam za tydzień we wtorek. Już się nie moge doczekac :) Moją psinkę w końcu ujrzę ;)

Dianka straciła maleństwo. Musimy jej dac troszkę czasu. Mam nadzieję, że wróci prędko.
Kochana jesli nas czytasz prosze odezwij się.
Iwonki nie znam.

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #141973 przez gosiak
Dorcia to masz super szkolenie :lol: :lol: Oj mężu to chyba stęskniony :laugh:

no My z Lacrą to takie wariatki, ja się nie zdziwię jak mnie kiedyś za te obrazki wywalą z tego forum :silly: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #141991 przez Dorciaition
Oj już mam dość ;) Padam! Małż chyba nie tęskni, mało się odzywa. A ja na złość tym bardziej ;P

No co Ty, nie wyrzucą. Fajoskie są. Kiedyś jak opuścisz forum, bo będziesz zajęta maluchami, kobietki będa Cię wspominać- Gosiak, to ta od tych obrazków :P :P :silly:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142003 przez Lacrijka
Pokoazywałam dzisiaj męzowi tego gremlina co mi go posłałas Gosiu na SM i jak zobaczył ta notatke do obrazka to myslałam ze sie ze smiechu nie podniesie...I do teraz sie zastanawia, dlaczego jak to zobaczyłas to pomyslalas o mnie hi hi

Ja ostatnio juz do @nulki pisałam ze chciałabym zobaczyc Gosiaka jak wstawia te skakające Gosiakowe i cieszy miske do monitora hahaha Mysle ze wygląda właśnie tak !!!!
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #142006 przez @nulka
łooooooooooooooooooo napisałam się i szlag! wcięło... :(

nie mam siły drugi raz :( bo wróciłam z ogrodu - trwają przygotowania urodzinowe.\
wybaczycie że nie odpiszę wszystkim i uwierzcie że odpisałam na słowo :kiss: :kiss: :kiss:
też bym tą dietę chciała bo się za siebie ostro biorę.
2 lata temu ładnie schudłam na Dukanie no ale to trzeba lubić mięsko i nabiał jak ja żeby ją przetrwać. :) Głodna nie chodziłam, wręcz przeciwnie żarłam ile chciałam.
fasolki nie ma to zadbam o siebie chociaż :( :( :(
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
13 lata 6 miesiąc temu #142011 przez @nulka
Lacrijka ten kuń.. ma zdrowe jedynki i ładnie marszczy nosek, myslisz, że Gosiak też? :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142013 przez Lacrijka
No raczej...
hahahahahahah

Gosiak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A z "czym" Wam sie to kojarzy ????? hhee
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #142032 przez gosiak
Lacrijka :lol: teraz mam taką minę :lol:

czyżby ten gremlin aż tak przypominał Ciebie?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży