BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #192698 przez mesy
Oooo nie ja widzę co chce widzieć .. GŁUPIA JAAA :angry: :angry: :P :P :P dziś ta kreseczka jest mocniejsza niż wczoraj :P
Proszę mnie następnym razem porządnie okrzyczeć hehe miało być zero wkrętów :laugh:
gorla miałaś mnie trzymać na duchu :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192701 przez gorla
zaraz ci tyłek przetrzepie to lepiej będziesz widzieć :P :P :P a ja ci całe wypracowanie pisze ..a ile ty byś sie chciała bzykać? raz a dobrze starczy, za często to wiesz co- plemniki zdechłe są :) ja zaczne po @ testowanie

chyba się do wróżki bujnę i zapytam kiedy owulka :) po co testować, od razu mi płeć poda
13 lata 3 miesiąc temu #192703 przez mesy
No nie właśnie czekam na ten dzień nie bzykam się już co dzień choć powiem ciężko haha mój mi dzisiaj powiedział że zabije mnie za ten piątek albo sobotę bo kazałam mu hodować od niedzieli ;D A chodzi naładowany jak nigdy no ale jak on też chce to niech też się poświęca a nie tylko ja ;D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192707 przez mesy
gorla do wróżki ? oszalałaś ;D Mi kiedyś cyganka powiedziała że będę miała 3 dzieci hehe wyjadę za granicę i pójdę do szkoły haha z tą szkołą to się zgadza bo ona jakieś 3 lata temu mi to powiedziała a wtedy broniłam się od szkoły rękami i nogami a rok temu poszłam z braku laku i to sama chciałam iść ;D ale w resztę jej nie wierzę :P :P :P :P

A jeszcze mi powiedz jak to jest z tym tyło zgięciem macicy ? że ponoć jest ciężej zajść w ciążę co nie ? Bo ja to nie wiem jeden lekarz mówi że mam tyło zgięcie a drugi nie ;p
13 lata 3 miesiąc temu #192716 przez ajłona
a mi wróżka powiedziała że będę miała duuuuuuuuużżżżżżo seksu!!!!
ale po 60 -tce hahahahahahaha
13 lata 3 miesiąc temu #192717 przez mesy
ajłona hehe no to wróżka poszalała :lol: :lol: :lol: chociaż kto wie :laugh: napisz nam tu jak już będziesz po 60-te :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192718 przez Suari
ilona napisał:

delfinku z tego co wiem to przez pierwsze 30 dni choroby 80% Twojej pensji (nie cała NIESTETY) wypłaca pracodawca. :)
Po 30 dniach zaczyna płacić ZUS 100 %.
I nie wiem czy po powrocie z ewentualnego urlopu znów nie będzie musiał płacić najpierw pracodawca a później dopiero ZUS 100 %

Niestety nie wiem jak jest z braniem urlopu żeby dostać wczasy pod gruszą.

A nie lepiej po prostu wziąć kasę za niewykorzystany urlop?

Kontrola u lekarza medycyn chyba tak jak pisze Sauri jest chyba zbędna.

Kobiety w ciąży mają płacone 100% przez pracodawcę.
Gdybyś była na urlopie i wzięła zwolnienie to wydaje mi się, żecofają ci urlop- ale tgo nie jestem pewna.
13 lata 3 miesiąc temu #192723 przez chłopek
mesy z tyło zgjeciem to moim zdaniem bujda ze w ciaze ciezko zajsc moja siostra ma i nei planowała dzidzi a ma :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #192726 przez gorla
mesy mi tyłozgięcie nie przeszkodziło w niczym, niby przy porodzie gorzej i ze bóle z krzyża..ale nie było bóli z krzyża a macica sie naprostowała pod ciężarem.. zdania ginów podzielone

ałjona będziesz jurną staruszką :)

tylko czasem przy badaniu ginekolog. boli i przy usg dopochwowym bo szyjka nienaturalnie położona .. ale bez przesady żadne tam bóle mocne po prostu lekarz musi nagrzebać się usg tam w pipce zeby zobaczyc wszystko co chce, bo inny kąt jest
13 lata 3 miesiąc temu #192729 przez mesy
Aha no tak nie ma to jak się naczytać bzdur :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #192731 przez gorla
hmm..planuję się zmyć ciut wcześniej z pracy zeby odebrać Oliwkę zanim przeniosą ją do innej sali- zbiorczej. Jak ci rodzice to robią ze pracują a dzieci odebrane sa po 13. Do 15 zostaje moja biedna Oliwka i jeszcze dwójka dzieci ze stokrotek (nasza grupa ;) ) Zawsze tam płacze w tej innej sali , a dziś ma święto swoje..
13 lata 3 miesiąc temu #192752 przez gosiak
mesy ja mam tyłozgięcie, też myślałam że to problem będzie ale dwie ginki powiedziały że nie utrudnia to zajscie w ciąże, ale zalecają pozycję od tyły :blink: i fakt podczas badania usg dopochwowego czuje się lekki ból i podczas miesiączki plecy bolą, no to do jakich Ty lekarzy chodzisz że jeden mówi że masz tyłozgięcie a drugi ma inne zdanie? któryś z nich kłamie:P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #192755 przez mesy
gosiak nie wiem oby dwoje chyba kłamią ;p mnie przy badaniu USG nic a nic nie boli ale za to jak mam owulacje albo ma przyjść miesiączka to plecy z tyłu bolą tak że czasem na prawą nogę nie umie stanąć a to od tyłu hm..... ja tam właśnie nie mogę tzn mogę ale mnie boli ;/
13 lata 3 miesiąc temu #192756 przez gorla
gosiak nie wiesz jak to jest z lekarzami?? co inny to inna opinia.. swojego czasu sie nachodziłam do nich jak miałam problem z przełykaniem (i mam go nadal :angry: ) wkońcu mnie skierowli do psychologa i ten mi zapisał leki uspakajające i gadał rzeczy, które ja wiem już dawno :) ;) ;) jak dwa razy byłam u tego samego i mi nie pomógł zmieniałam ..i do dziś nikt nie wie o co kaman z moim gardłem
13 lata 3 miesiąc temu #192758 przez gorla
mesy a mnie coś kurde boli od jakiegoś czasu w każdej pozycji jak za głęboko.. zastanawiam sie nad tymi torbielami. Po porodzie rozszerzyły mi sie biodra i ciut opała macica, od tego zaczsu czuję ten ból , no chyba że małżowi ptaszek urósł :laugh: :laugh: wczesniej tylko przy jednej pozycji :P teraz przy każdej

głód mi dupę ściska.. muszę do sklepu po batona!!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia