- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #208253 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gorla ajjjj tez bym chciala Nikt z tego co kojarze - rezerwowac??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 2 miesiąc temu #208260 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella mowisz - masz Zycze Ci tej wyjatkowej wpadki z calego serca
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #208263 przez Mirella
Magda i Emilkę pogłaskaj ode mnie i Duśki
u mnie za ścianą się lada moment Tosia urodzi i powiem Wam że bocian zabłądził, bo oni już nie planowali i to klasyczna wpadka była, a my jak najbardziej chcemy drugie. Co w sumie jest zgodne z teorią że najszybciej te co się nie starają....
u mnie za ścianą się lada moment Tosia urodzi i powiem Wam że bocian zabłądził, bo oni już nie planowali i to klasyczna wpadka była, a my jak najbardziej chcemy drugie. Co w sumie jest zgodne z teorią że najszybciej te co się nie starają....
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 2 miesiąc temu #208264 przez gosiak
Lacra ten filmik widziałam 2 dni temu, masakra co te łebasy mają we łbie, chwialić się jakimiś próbkami? i ten styl mówienia no pedź jak nic a jeszcze co do młodzieży..jak oglądam różne zdjęcia to nic tylko same lezbijstwo się szerzy, i chłopaki jak Oni wyglądają? dziunie pedziowate
a kaktus dobry, ale ostatnio jakoś tesciowa mi nie podpada, wyjątkowo grzeczna, jak miałam przeboje z kolanem to dzwoniła co dzień do męża się pytać jak moje kolano, kazała mi nic nie robić leżeć i odpoczywać chyba lekko zaczynam ją lubieć
a kaktus dobry, ale ostatnio jakoś tesciowa mi nie podpada, wyjątkowo grzeczna, jak miałam przeboje z kolanem to dzwoniła co dzień do męża się pytać jak moje kolano, kazała mi nic nie robić leżeć i odpoczywać chyba lekko zaczynam ją lubieć
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208268 przez delfinek83
Witam w ten piękny słoneczny jeszcze dzień
bo od jutra to podobno lipa ma już być
Lacra, no gość niezły, hehe, kolejny Tomasz Jacyków
ano fakt, "stare" staraczki już coś rzadziej zaglądają, ale może to tylko takie chwilowe "zmęczenie materiału", taki etap, kolejna faza , trochę wyluzowały i odpuściły, ale to tylko wychodzi na dobre, wiem coś o tym
no a teraz jest napływ świeżej krwi, dużo się dzieje, jak kiedyś
i fajnie, lubię czasem wejść przed spaniem na forum i poczytać co u Was, w jakiej fazie cyklu jesteście i te emocje z testowaniem heh też to przechodziłam nie raz i pamiętam jakby to było wczoraj
no a ciężarówki pewnie tak jak ja, zajęte są przygotowaniami, zakupami potrzebnych rzeczy, włączył mi się syndrom wicia gniazda i już wszystko chciałabym mieć gotowe i przygotowane, a tu jeszcze tyle do zrobienia, kupienia, zaplanowania, a czas leci i to jak szybko
niby jeszcze sporo czasu ale wiecie jak to jest, im bliżej tym większa nerwówka i stres
także zaciskam mocno i trzymam kciuki za II krechy
aha, miałam podać info, że dzisiaj w Rozmowach w toku o 15:55 będzie o tym gościu co urodził dzieci za swoją żonę
jak tak dalej pójdzie to już w ogóle nie będziemy im potrzebne hehe
bo od jutra to podobno lipa ma już być
Lacra, no gość niezły, hehe, kolejny Tomasz Jacyków
ano fakt, "stare" staraczki już coś rzadziej zaglądają, ale może to tylko takie chwilowe "zmęczenie materiału", taki etap, kolejna faza , trochę wyluzowały i odpuściły, ale to tylko wychodzi na dobre, wiem coś o tym
no a teraz jest napływ świeżej krwi, dużo się dzieje, jak kiedyś
i fajnie, lubię czasem wejść przed spaniem na forum i poczytać co u Was, w jakiej fazie cyklu jesteście i te emocje z testowaniem heh też to przechodziłam nie raz i pamiętam jakby to było wczoraj
no a ciężarówki pewnie tak jak ja, zajęte są przygotowaniami, zakupami potrzebnych rzeczy, włączył mi się syndrom wicia gniazda i już wszystko chciałabym mieć gotowe i przygotowane, a tu jeszcze tyle do zrobienia, kupienia, zaplanowania, a czas leci i to jak szybko
niby jeszcze sporo czasu ale wiecie jak to jest, im bliżej tym większa nerwówka i stres
także zaciskam mocno i trzymam kciuki za II krechy
aha, miałam podać info, że dzisiaj w Rozmowach w toku o 15:55 będzie o tym gościu co urodził dzieci za swoją żonę
jak tak dalej pójdzie to już w ogóle nie będziemy im potrzebne hehe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez delfinek83.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 2 miesiąc temu #208272 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella dziekujemy Wycaluj Duske
A jaki z tego moral?? Musisz sie przestac starac Wiem wiem, nie starasz, ale kurcze dla mnie to nie fair, ze tyle super babeczek czeka i nic a maja ludzie ktorzy nie powinni... Natura sie chyba troche myli czasami
A jaki z tego moral?? Musisz sie przestac starac Wiem wiem, nie starasz, ale kurcze dla mnie to nie fair, ze tyle super babeczek czeka i nic a maja ludzie ktorzy nie powinni... Natura sie chyba troche myli czasami
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 2 miesiąc temu #208277 przez madziaska
Insomnia napisał:
Ja do WAS czesto zagladam i widze, ze duzo sie dzieje, ale brakuje mi "starych" staraczek... majowka gdzies zniknela, @nulka, Jagoda, Nikusia, Magduska, Fivi, a i Gosiak oraz Lacra malo sie udzielaja.... Co z WAMI kobitki ???
Delfinku wiem cos o syndromie wicia gniazda, to prawda czas szybko leci Ja juz wszytsko zakupilam, poprane, poprasowane Ale ciagle mam wrazenie, ze o czyms zapomnialam i ze nie zdaze, nie wiem z czym, ale takie mam wrazenie
Trzymam nadal mocno kciuki, za stare i nowe staraczki
Zrob posiew moczu, samo leczenie nic nie da, moze ulge na na jakis czas...wiem cos o tym, walcze z pecholem od kilku dobrych lat U mnie niestety Ecoli... Mam nadzieje, ze u Ciebie to nic groznego Aaaa i polecam VITABUTIN na podtrzymanie dobrego stanu tej cholery... Najpierw jednak musisz wiedziec, czy to bakterie, przeziebienie... Kazde inaczej sie leczy...Nie mam żadnego furaginu ani uroseptu macie jakiś sposób na pęcherz?
Ja do WAS czesto zagladam i widze, ze duzo sie dzieje, ale brakuje mi "starych" staraczek... majowka gdzies zniknela, @nulka, Jagoda, Nikusia, Magduska, Fivi, a i Gosiak oraz Lacra malo sie udzielaja.... Co z WAMI kobitki ???
Delfinku wiem cos o syndromie wicia gniazda, to prawda czas szybko leci Ja juz wszytsko zakupilam, poprane, poprasowane Ale ciagle mam wrazenie, ze o czyms zapomnialam i ze nie zdaze, nie wiem z czym, ale takie mam wrazenie
Trzymam nadal mocno kciuki, za stare i nowe staraczki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 2 miesiąc temu #208283 przez gosiak
hmm wiecie wczoraj też sobie z ciekawości tą wróżbe zrobiłam hehe uśmiałam się...wam też ta babka przysłała gotowca(bo wątpię że w pięć minut taki długi tekst mi napisała) o treści "rzuciłam wszystko zamknęłam się w swoim biurze i coś mi podpowiadało zajmij się osobą o imieniu Małgorzata", i ble ble ble, ogólnie to stwierdziła że nie jestem w związku szczęśliwa i że może mam kogoś na boku buahahahaha, że czekam na coś, miesiące mijają a ja czuję się jakbym stała w miejscu, napisała że moja cierpliwość będzie wynagrodzona w przeciągu do 4 miesięcy wszystko zacznie się klarować i doczekam się tego na co czekam tu jej się udało z tym że czuję się jakbym w miejscu stała
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #208290 przez Mirella
MagdaM napisała:
Magda toteż ja się nie staram, czekam aż wpadnę nawet się dziewczyn pytałam czy nie wiedzą kiedy miałam ostatnią @ bo mąż nie zapisał a ja skojarzyć nie mogę To weź tu ustal dni płodne
Gosiak mi kazała testa zrobić ale to bez sensu, bo jakoś w połowie cyklu jestem na moje oko
A jaki z tego moral?? Musisz sie przestac starac
Magda toteż ja się nie staram, czekam aż wpadnę nawet się dziewczyn pytałam czy nie wiedzą kiedy miałam ostatnią @ bo mąż nie zapisał a ja skojarzyć nie mogę To weź tu ustal dni płodne
Gosiak mi kazała testa zrobić ale to bez sensu, bo jakoś w połowie cyklu jestem na moje oko
- julana27
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #208298 przez julana27
Dobryj dzień Ja jestem po przypuszcalnym terminie już 3 dni a wychodzą negatywy i dziś rano i wczoraj wieczorkiem Byłam dziś w laboratorium, chciałam zrobić ten teścik na krew a Pani mi poradziła bym się jeszcze z tydzień wstrzymała Ale bardziej niż ona przekonała mnie cena badania 40 zł.Daję sobie na luz, chętnie bym poimprezowała ale najgorsze jest to,że nie wiem czy mogę
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #208324 przez Aguska23
julana27 napisał:
Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść
Dobryj dzień Ja jestem po przypuszcalnym terminie już 3 dni a wychodzą negatywy i dziś rano i wczoraj wieczorkiem Byłam dziś w laboratorium, chciałam zrobić ten teścik na krew a Pani mi poradziła bym się jeszcze z tydzień wstrzymała Ale bardziej niż ona przekonała mnie cena badania 40 zł.Daję sobie na luz, chętnie bym poimprezowała ale najgorsze jest to,że nie wiem czy mogę
Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 2 miesiąc temu #208327 przez agnesssa
Aguska23 napisał:
[/quote]Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść[/quote]
Ja też wariowałam zeszły m-ąc swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja
[/quote]Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść[/quote]
Ja też wariowałam zeszły m-ąc swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208334 przez Aguska23
agnesssa napisał:
Ja też wariowałam zeszły m-ąc swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja [/quote]
mnie też...dziś 59 dc
Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;pAguska23 napisał:
Ja też wariowałam zeszły m-ąc swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja [/quote]
mnie też...dziś 59 dc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Aguska23.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198