BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #208253 przez MagdaM
Gorla ajjjj tez bym chciala :) Nikt z tego co kojarze - rezerwowac?? :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #208258 przez Mirella
Magda, dla mnie zarezerwuj :lol: kiedys w końcu muszę wpaść :P
13 lata 2 miesiąc temu #208260 przez MagdaM
Mirella mowisz - masz :) Zycze Ci tej wyjatkowej wpadki z calego serca :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 2 miesiąc temu #208263 przez Mirella
Magda :kiss: :kiss: :kiss: i Emilkę pogłaskaj ode mnie i Duśki :lol:

u mnie za ścianą się lada moment Tosia urodzi i powiem Wam że bocian zabłądził, bo oni już nie planowali i to klasyczna wpadka była, a my jak najbardziej chcemy drugie. Co w sumie jest zgodne z teorią że najszybciej te co się nie starają.... ;)
13 lata 2 miesiąc temu #208264 przez gosiak
Lacra ten filmik widziałam 2 dni temu, masakra co te łebasy mają we łbie, chwialić się jakimiś próbkami? i ten styl mówienia no pedź jak nic :dry: a jeszcze co do młodzieży..jak oglądam różne zdjęcia to nic tylko same lezbijstwo się szerzy, i chłopaki jak Oni wyglądają? dziunie pedziowate :silly:

a kaktus dobry, ale ostatnio jakoś tesciowa mi nie podpada, wyjątkowo grzeczna, jak miałam przeboje z kolanem to dzwoniła co dzień do męża się pytać jak moje kolano, kazała mi nic nie robić leżeć i odpoczywać :side: :S chyba lekko zaczynam ją lubieć :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208268 przez delfinek83
Witam w ten piękny słoneczny jeszcze dzień :lol:
bo od jutra to podobno lipa ma już być :(

Lacra, no gość niezły, hehe, kolejny Tomasz Jacyków :silly:

ano fakt, "stare" staraczki już coś rzadziej zaglądają, ale może to tylko takie chwilowe "zmęczenie materiału", taki etap, kolejna faza , trochę wyluzowały i odpuściły, ale to tylko wychodzi na dobre, wiem coś o tym :)
no a teraz jest napływ świeżej krwi, dużo się dzieje, jak kiedyś ;)
i fajnie, lubię czasem wejść przed spaniem na forum i poczytać co u Was, w jakiej fazie cyklu jesteście i te emocje z testowaniem heh :lol: też to przechodziłam nie raz i pamiętam jakby to było wczoraj :silly:

no a ciężarówki pewnie tak jak ja, zajęte są przygotowaniami, zakupami potrzebnych rzeczy, włączył mi się syndrom wicia gniazda i już wszystko chciałabym mieć gotowe i przygotowane, a tu jeszcze tyle do zrobienia, kupienia, zaplanowania, a czas leci i to jak szybko :ohmy:
niby jeszcze sporo czasu ale wiecie jak to jest, im bliżej tym większa nerwówka i stres :silly:

także zaciskam mocno i trzymam kciuki za II krechy :kiss:

aha, miałam podać info, że dzisiaj w Rozmowach w toku o 15:55 będzie o tym gościu co urodził dzieci za swoją żonę :cheer: :unsure:
jak tak dalej pójdzie to już w ogóle nie będziemy im potrzebne hehe :blink:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 2 miesiąc temu #208272 przez MagdaM
Mirella dziekujemy :kiss: Wycaluj Duske :kiss:

A jaki z tego moral?? Musisz sie przestac starac ;) Wiem wiem, nie starasz, ale kurcze dla mnie to nie fair, ze tyle super babeczek czeka i nic a maja ludzie ktorzy nie powinni... Natura sie chyba troche myli czasami :huh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 2 miesiąc temu #208277 przez madziaska
Insomnia napisał:

Nie mam żadnego furaginu ani uroseptu :( macie jakiś sposób na pęcherz?

Zrob posiew moczu, samo leczenie nic nie da, moze ulge na na jakis czas...wiem cos o tym, walcze z pecholem od kilku dobrych lat ;) U mnie niestety Ecoli... Mam nadzieje, ze u Ciebie to nic groznego ;) Aaaa i polecam VITABUTIN na podtrzymanie dobrego stanu tej cholery... Najpierw jednak musisz wiedziec, czy to bakterie, przeziebienie... Kazde inaczej sie leczy...

Ja do WAS czesto zagladam i widze, ze duzo sie dzieje, ale brakuje mi "starych" staraczek... majowka gdzies zniknela, @nulka, Jagoda, Nikusia, Magduska, Fivi, a i Gosiak oraz Lacra malo sie udzielaja.... Co z WAMI kobitki ???

Delfinku wiem cos o syndromie wicia gniazda, to prawda czas szybko leci ;) Ja juz wszytsko zakupilam, poprane, poprasowane ;) Ale ciagle mam wrazenie, ze o czyms zapomnialam i ze nie zdaze, nie wiem z czym, ale takie mam wrazenie :)

Trzymam nadal mocno kciuki, za stare i nowe staraczki :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #208283 przez gosiak
hmm wiecie wczoraj też sobie z ciekawości tą wróżbe zrobiłam hehe uśmiałam się...wam też ta babka przysłała gotowca(bo wątpię że w pięć minut taki długi tekst mi napisała) o treści "rzuciłam wszystko zamknęłam się w swoim biurze i coś mi podpowiadało zajmij się osobą o imieniu Małgorzata", i ble ble ble, ogólnie to stwierdziła że nie jestem w związku szczęśliwa i że może mam kogoś na boku :lol: buahahahaha, że czekam na coś, miesiące mijają a ja czuję się jakbym stała w miejscu, napisała że moja cierpliwość będzie wynagrodzona w przeciągu do 4 miesięcy wszystko zacznie się klarować i doczekam się tego na co czekam :silly: tu jej się udało z tym że czuję się jakbym w miejscu stała :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu #208290 przez Mirella
MagdaM napisała:

A jaki z tego moral?? Musisz sie przestac starac ;)

Magda toteż ja się nie staram, czekam aż wpadnę :lol: nawet się dziewczyn pytałam czy nie wiedzą kiedy miałam ostatnią @ bo mąż nie zapisał a ja skojarzyć nie mogę ;) To weź tu ustal dni płodne :lol:
Gosiak mi kazała testa zrobić ale to bez sensu, bo jakoś w połowie cyklu jestem na moje oko :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #208298 przez julana27
Dobryj dzień :) Ja jestem po przypuszcalnym terminie już 3 dni a wychodzą negatywy i dziś rano i wczoraj wieczorkiem :( Byłam dziś w laboratorium, chciałam zrobić ten teścik na krew a Pani mi poradziła bym się jeszcze z tydzień wstrzymała :( Ale bardziej niż ona przekonała mnie cena badania :ohmy: 40 zł.Daję sobie na luz, chętnie bym poimprezowała ale najgorsze jest to,że nie wiem czy mogę :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #208324 przez Aguska23
julana27 napisał:

Dobryj dzień :) Ja jestem po przypuszcalnym terminie już 3 dni a wychodzą negatywy i dziś rano i wczoraj wieczorkiem :( Byłam dziś w laboratorium, chciałam zrobić ten teścik na krew a Pani mi poradziła bym się jeszcze z tydzień wstrzymała :( Ale bardziej niż ona przekonała mnie cena badania :ohmy: 40 zł.Daję sobie na luz, chętnie bym poimprezowała ale najgorsze jest to,że nie wiem czy mogę :unsure: :unsure: :unsure:

Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść
13 lata 2 miesiąc temu #208327 przez agnesssa
Aguska23 napisał:
[/quote]Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść[/quote]
Ja też wariowałam zeszły m-ąc :blush: swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208334 przez Aguska23
agnesssa napisał:

Aguska23 napisał:

Te ceny czasem zniechęcają...jak ja pomyślę ile wydałam we wrześniu na testy...aż głowa boli ;p
A dziś cycki tak bolą, że ledwo siedzę normalnie - mogłaby już ta @ przyjść[/quote]
Ja też wariowałam zeszły m-ąc :blush: swoją drogą Aguśka Twój cykl mnie rozbraja :ohmy:[/quote]

mnie też...dziś 59 dc :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #208337 przez mesy
agnesssa ja byłam u ortopedy z haluksami :silly: :silly: :silly: ale żeście się dziś rozpisały :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia