BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #208338 przez julana27
Aguska mi się coś widzi,że te cycki to nie bolą na @ :laugh: Ja już luzuję testu nie zrobię już do przyszłego tyg jak @ nie przyjdzie to na beta pójdę.
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #208340 przez Aguska23
julana27 napisał:

Aguska mi się coś widzi,że te cycki to nie bolą na @ :laugh: Ja już luzuję testu nie zrobię już do przyszłego tyg jak @ nie przyjdzie to na beta pójdę.

Robiłam test w niedziele wieczorem - negatywny
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208341 przez mesy
julana czuję napięcie przed @ czy przyjdzie czy nie :lol: :lol: wyluzuj kochana nie ma co :silly: jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie a jak nie to nie :silly:

A w ogóle macie też tak że was głowa boli ? mnie kurde tak od piątku boli że makabra aż czasem mi się w niej kołuję ... ;/
13 lata 2 miesiąc temu #208345 przez mesy
Aguska a ty co dalej nie masz tego @ ?;>
13 lata 2 miesiąc temu #208348 przez julana27
Od niedzieli troszkę czasu już minęło :laugh: Luzuję luzuję, szkoda nerwów i kasy :silly: mnie głowa nie boli ale od rana zgaga mnie pali okropecznie :ohmy:
13 lata 2 miesiąc temu #208349 przez Aguska23
Mesy mnie głowa boli, i od poniedziałku mam tak, że spać się tylko chce, siedzę gapię się w monitor i nic się robić nie chce....chyba przez te cycki, dotnąć nie mogę ;p wrr
13 lata 2 miesiąc temu #208353 przez agnesssa
Mnie ostatnio całe szczęście głowa nie boli :lol: Aguśka ja tego nie kumam, przecież to nie jest normalne :ohmy: Ty tylko idz na wizytę do innego gina, może ten Twój jest jakiś niedouczony :huh: A robił Ci w ogóle jakies badania przy ostatniej wizycie, jakies USG :unsure:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #208355 przez mesy
Aguska nie no ja aż tak nie mam ale mam kurde takie migrenówki że masakra aż się zaczynam zastanawiać od czego to może być .... ;/ bo trochę za długo już mnie ten czajnik boli :silly: :silly:

julana
zgaga to złoooooo :lol:

No właśnie Aguska coś jest nie tak że tak długo nie masz @ ....
13 lata 2 miesiąc temu #208357 przez agnesssa
Mesy ty tylko zrób sobie badania na prolaktynę, bo jak jest za wysoka to głowa często boli i w ciążę ciężko zajść :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #208362 przez mesy
agnesssa ale mnie nigdy tak nie bolała :silly: może to przez pogodę że się zmienia nie wiem .... <bezradny> :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #208363 przez Aguska23
Agnessa robił i było ok.
Chyba na prawdę muszę znaleźć innego gina.
Tylko te cycki tak teraz bolą jakby już naprawdę @ miała być, nie wiem sama może spróbuję test zrobić jeszcze z raz..
albo się poryczę
13 lata 2 miesiąc temu #208365 przez mesy
Aguska ta najlepiej się poryczeć :lol: :lol: weź się w garść ;) ;) jak test nie wyjdzie to zmień lekarza bo ten to jakiś nie ten teges :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #208368 przez Aguska23
no biorę się w garść od miesiąca...wpierw jakaś blada kreska na teście potem reszta negatywnych, beta ujemna....swoją drogą owu mogła być duużo później wrr
13 lata 2 miesiąc temu #208371 przez chłopek
ja była z młodym na spacerze :P
a co do tego kolesia co dziecko urodził to sis mi mowila ze to kobieta
13 lata 2 miesiąc temu #208372 przez mesy
Aguska mnie też test oszukał tydzień przed @ robiłam i też wyszła ta druga krecha blada .. ale jakoś tak czułam że test wadliwy .... :blink:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia