BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #210878 przez Mirella
Gosiak to może jednak idź do lekarza? :lol: ja Wam pisałam chyba o mojej koleżance co się kapnęła jak jej brzuch zaczął rosnąć i na USG poszla? Bo się tak późno kapnęła że już testy nie wykrywały. A okres normalnie miała jakby nigdy nic ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #210883 przez mesy
Mirella bo są takie przypadki i to bardzo realne :silly: :silly: :silly: moja mama miała do 3 miesiąca @ i to mówiła że taki normalny a nie że tylko plamienie :silly: :silly: :silly: i też @ nie dostała poszła do lekarza i okazało się że zaczyna jej się 4 miesiąc ciąży - oczywiście była wtedy ze mną w ciąży :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210885 przez Mirella
Na staraczkach jeszcze takiego wypadku nie było, to chyba najwyższy czas statystycznie rzecz biorąc, no ale nie wkręcajmy Gosiaka, to nieładnie :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210886 przez agnesssa
Mesy Ja lubię ten program na TLC oglądać on się chyba nazywa "ciąża z zaskoczenia" Zawsze się zryczę na koniec jak wszytsko z dzidzia jest ok

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210887 przez mesy
Mirella no bo potem nam się jeszcze od niej dostanie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale jak czytałam tak posty to dawno już nie było żadnej zafasolkowanej tak więc najwyższa pora żeby coś tu się zmieniło ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210889 przez mesy
agnesssa no to jest makabra piją ,palą , biorą tabletki na odchudzanie :angry: :angry: :angry: :angry: ale dobrze że zdrowe ;) ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210890 przez agnesssa
Mesy ja się właśnie dzisiaj zastanawiałam, kiedy ostatnia staraczna zaskoczyła, nawet chyba sie poświęcę i poszukam :laugh: A cycki coraz bardziej bolą :ohmy:

13 lata 2 miesiąc temu #210897 przez mesy
agnesssa a ty kiedy masz mieć @ ?? ;> w środę ?
13 lata 2 miesiąc temu #210904 przez agnesssa
no w środę, i chciałabym wytrwać do tej środy, chociaż coraz bardziej mnie kusi żeby zrobić test :laugh: Musze sobie dużooo zajęć znaleźć :lol: Tym bardziej, że jak już pisałam wcześniej tak bolały mnie sutki jak byłam w ciąży

13 lata 2 miesiąc temu #210905 przez mesy
agnesssa no oby oby ! super by było :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210907 przez agnesssa
I weź tu się nie nakręcaj ;) Chociaż brzuch boli jak na @ więc wszystko może się zdarzyć :cheer:

13 lata 2 miesiąc temu #210908 przez mesy
agnesssa haha no nie da się :silly: :silly: :silly: ja już chyba miałam wszystkie możliwe objawy ciąży dlatego sobie już nic nie wkręcam i robimy na spontanie a nie że są płodne :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210914 przez gosiak
Mirella na pewno nie bo w tym cyklu normalnie miałam owulacje, śluz płodny więc sorry memory ale to NIEMOŻLIWE :blink: ale szok nie powiem byłby :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu #210917 przez agnesssa
Do tego sikam co chwilę, ale mogłam sobie pęcherz przeziębić :P

13 lata 2 miesiąc temu #210919 przez mesy
agnesssa a może to co innego :silly: :silly: :silly: :silly: gorla też jest przed @ a co chwila lata do wuceta :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia