BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #210927 przez agnesssa
Znalazłam :lol: Ostatnia zafasolkowana to Eash na 962 stronie oznajmiła tą wspaniałą wiadomość :lol: to już dawnooo temu było, czas na nowe ciężarówki :lol: :silly: :cheer:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #210929 przez mesy
agnesssa no dlatego nadeszła pora i na nas :lol: :lol: :lol: się udać musi nie ma że nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210933 przez agnesssa
No raczej nie inaczej :lol: Jak by do końca roku się udało to byłoby fajnie :laugh: I w święta już w ciąży być, wszyscy by się nami opiekowali i nie musiałybyśmy się przemęczać hehe :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #210934 przez mesy
agnesssa no fajnie by było :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210940 przez agnesssa
Jakoś się pusto zrobiło :huh: Gdzie Gorla jak długo można w banku siedzieć :silly: A mnie tu skręca z ciekawości :lol: Chyba zrobię jutro test, o ile zdążę gdzieś test kupić, fajki mi się skończyły i nie wiem czy olejną paczkę kupić :silly: Ostatnim razem kupiłam sobie dwie paczki żeby mieć na zapas, i na drugi dzień test był pozytywny :lol: Zaczynam wariować, proszę walnąć mnie w łeb :P :P :P :side:

13 lata 2 miesiąc temu #210941 przez mesy
agnesssa no ale sama pomyśl po co się nakręcasz :silly: :silly: :silly: w końcu co ma być to będzie i na to wpływu nie mamy ;) ;) ;) ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210942 przez chłopek
hej a ja mam dzisiaj dostac @ i jeszcze nic nie ma :P testa jeszcze nie robie chociaż mam ochote ale jeszcze poczekam do środy :P
13 lata 2 miesiąc temu #210946 przez mesy
chłopek ale trzymasz nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: walnij tego testa nooo :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210947 przez chłopek
nie mam kiedy jechac kupic:P
13 lata 2 miesiąc temu #210949 przez mesy
Ta ta ty nas tu tak nie ściemniaj hehe ale jak tylko zrobisz to napisz co ci tam wyszło :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210950 przez Mirella
Gosiak najbardziej ekstremalny przypadek o jakim gdzies czytalam to jak kobieta zachodziła w ciążę co parę miesięcy bo normalnie miała owulkę i wszystko i np miała płód 8 miesięczny, drugi pięcio, i trzeci jakiś maleńki

Nie pytajcie mnie tylko gdzie to czytałam bo sobie za chiny nie przypomnę, to było sto lat temu, być może przed epoką internetu w ogóle (pamiętacie czasy z przed neta? to jak przed epoką lodowcową normalnie :P ) ale mam wrażenie że w jakimś wiarygodnym miejscu to przeczytałam
13 lata 2 miesiąc temu #210954 przez chłopek
ja i tak przypuszczam ze @ bedzie jutro
13 lata 2 miesiąc temu #210959 przez agnesssa
Mesy wiem, że co ma być to będzie, sama to ciągle powtarzam, ale mam chwile słabości :blush: No ale nic, zaczynam trzeźwo myśleć, może dlatego że brzuch na @ już boli i się nakręcam całkowicie bez sensu bo w każdej chwili może przyjść, a i cycki mniej bolą :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #210962 przez mesy
agnesssa no jak cycki mniej bolą to może być że @ przyjdzie :dry: :dry: :dry: :dry: ja tak miałam właśnie w dzień jak miała przyjść to momentalnie cycki przestały boleć :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #210969 przez agnesssa
Wszystko się może zdarzyć :cheer: Czekam cierpliwie do środy zobaczymy co się wydarzy :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka