BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #210814 przez gorla
Insomnia chciałabym zobaczyć tak to ćwiczysz :laugh: :laugh: wrzuc na youtuba :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #210817 przez mesy
gorla no rób rób bo ja też nie wytrzymam noooooooooooooo !!! :lol: :lol: :lol: ej ale jak zaciążyłaś to nas nie opuścisz coo ? EEEEEEj bo będzie foch noooo :lol: :lol: :lol:

Insomnia muszę się grubo zastanowić nad tymi ćwiczeniami haha chyba jednak wolę orbitreka :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210819 przez gorla
mesy jeszcze nic nie zaciążyłam i was nie opuszczę, bo was uwielbiam !!!!!!!!!!!

mam smaka na kabanosy ;)
13 lata 2 miesiąc temu #210820 przez Insomnia
Gorla uwierz mi że nie chciałabyś tego zobaczyć :lol: Spocona byłam gorzej niż jakbym godzinę biegała :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #210821 przez mesy
gorla nigdy nic nie wiadomo ale ja mam przeczucie że jednak taaaaa :lol: :lol: :lol: ten pęcherz , ból brzucha no i spóźniona @ więc wiesz no idź po tego testa a nie trzymasz mnie w niepewności :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210824 przez gorla
a takiego orbitreka to miałam jak pracowałam w strefie ekonomiocznej :laugh: w czasie studiów, przy pakowaniu :laugh: stała przy taśmie i 4 puszki na paletę na raz z obrecaniem sie i tak 8 godz. ! na stojąco!! przy piecu!!!ale to czasy były, a ile tak łebków pracowało od wyboru do koloru :laugh:

Insomnia eee z mojego małża cieknie jak gorący rosół zje :laugh: takze u iebie też mnie nie ruszy :P :P
13 lata 2 miesiąc temu #210830 przez Insomnia
Ja idę do pracy a wy piszcie dużo żebym miała co czytać :lol:
Gorla, Chłopek róbcie testy :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 miesiąc temu #210831 przez mesy
gorla bo Insomnia pewnie już to dawno wrzuciła na youtube ale teraz nas zniechęca żebyśmy przypadkiem jej tam nie szukały :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210838 przez gorla
Insomnia przyznaj się!! :P

mesy zaraz do banku ide to o apteke zachaczę :P
13 lata 2 miesiąc temu #210840 przez agnesssa
O mamo co to za ćwiczenia hahaha ja to bym nawet minuty nie wytrzymała a wygladałabym przy tym jak wyginający się wieloryb :lol: Gorla rób tego testa bo mnie ciekawość zje :woohoo: A mnie te cycki też inaczej bolą, nie chce zapeszać, ale ostatni raz jak mnie tak sutki piekły to w ciąży byłam :silly: I weź tu się nie nakręcaj :lol: Muszę sobie dużo zajęć znaleźć co by do środy testu nie walnąć :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 miesiąc temu #210841 przez mesy
gorla no czekam z niecierpliwością na infoooo :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #210843 przez Aguska23
Dziś jest u mnie koszmarny dzień...siedzę w pracy w golfie, polarze, z chustką na szyi i mi zimno....jakieś 11 stopni jest w pomieszczeniu..
Na dodatek od okresu biegać się tylko chce do łazienki..
I tak do 18 :( :( :( :( :(
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #210859 przez gosiak
Witam:)
to jak tak wszystkie suknie pokazują to ja swoją też wstawię :blink: i tez sama projektowałam :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #210873 przez gosiak
Lacra no niezle zakonnicy dogadałaś:D buahahaha chciala bym jej minę zobaczyć :lol:

@nulcia pytałam o Martę bo z malutką mieli problemy zdrowotne, mam nadzieję że wszystko ok :kiss:

a ja dziewczyny jestem w szoku, pisałam kiedyś że chciala bym przytyć bo zaledwie 43 kg ważę/ważyłam:D wczoraj z ciekawości przymierzyłam jedną moją sukienkę która była by dobra na sylwestra tego roku i zonk nie zmieściłam się jeaaah przytyłam i widze to z tygodnia na tydzien w końcu zaczęłam przybierać :lol: a mąż mi od tygodnia gada że jestem w ciąży ale nie z tego cyklu tylko z poprzedniego(mimo iż okres był,On mówi że do 3 miesięcy moze być,skąd On to wie??:D) bo brzuch mam jak niektóre dziewczyny w ciąży, i mąż każe mi iść do lekarza :lol: ale go wyśmiałam :blush: a minusem mojego przytycia jest to że mam cellulitis :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu #210877 przez mesy
gosiak suknia bajera :lol: :lol: :lol:
A twój mąż pewnie się naczytał na jakimś forum buhahaha i teraz Ci ciśnie :lol: :lol: :lol: :lol: ja też mam taki brzuch haha ale z przytycia i nie ćwiczenia goooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A widziałyście ten program na TLC co kobiety rodzą nie wiedząc w ogóle że są w ciąży ?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia