- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #210824 przez gorla
a takiego orbitreka to miałam jak pracowałam w strefie ekonomiocznej w czasie studiów, przy pakowaniu stała przy taśmie i 4 puszki na paletę na raz z obrecaniem sie i tak 8 godz. ! na stojąco!! przy piecu!!!ale to czasy były, a ile tak łebków pracowało od wyboru do koloru
Insomnia eee z mojego małża cieknie jak gorący rosół zje takze u iebie też mnie nie ruszy
Insomnia eee z mojego małża cieknie jak gorący rosół zje takze u iebie też mnie nie ruszy
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 2 miesiąc temu #210840 przez agnesssa
O mamo co to za ćwiczenia hahaha ja to bym nawet minuty nie wytrzymała a wygladałabym przy tym jak wyginający się wieloryb Gorla rób tego testa bo mnie ciekawość zje A mnie te cycki też inaczej bolą, nie chce zapeszać, ale ostatni raz jak mnie tak sutki piekły to w ciąży byłam I weź tu się nie nakręcaj Muszę sobie dużo zajęć znaleźć co by do środy testu nie walnąć
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 2 miesiąc temu #210873 przez gosiak
Lacra no niezle zakonnicy dogadałaś buahahaha chciala bym jej minę zobaczyć
@nulcia pytałam o Martę bo z malutką mieli problemy zdrowotne, mam nadzieję że wszystko ok
a ja dziewczyny jestem w szoku, pisałam kiedyś że chciala bym przytyć bo zaledwie 43 kg ważę/ważyłam:D wczoraj z ciekawości przymierzyłam jedną moją sukienkę która była by dobra na sylwestra tego roku i zonk nie zmieściłam się jeaaah przytyłam i widze to z tygodnia na tydzien w końcu zaczęłam przybierać a mąż mi od tygodnia gada że jestem w ciąży ale nie z tego cyklu tylko z poprzedniego(mimo iż okres był,On mówi że do 3 miesięcy moze być,skąd On to wie??) bo brzuch mam jak niektóre dziewczyny w ciąży, i mąż każe mi iść do lekarza ale go wyśmiałam a minusem mojego przytycia jest to że mam cellulitis
@nulcia pytałam o Martę bo z malutką mieli problemy zdrowotne, mam nadzieję że wszystko ok
a ja dziewczyny jestem w szoku, pisałam kiedyś że chciala bym przytyć bo zaledwie 43 kg ważę/ważyłam:D wczoraj z ciekawości przymierzyłam jedną moją sukienkę która była by dobra na sylwestra tego roku i zonk nie zmieściłam się jeaaah przytyłam i widze to z tygodnia na tydzien w końcu zaczęłam przybierać a mąż mi od tygodnia gada że jestem w ciąży ale nie z tego cyklu tylko z poprzedniego(mimo iż okres był,On mówi że do 3 miesięcy moze być,skąd On to wie??) bo brzuch mam jak niektóre dziewczyny w ciąży, i mąż każe mi iść do lekarza ale go wyśmiałam a minusem mojego przytycia jest to że mam cellulitis
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #210877 przez mesy
gosiak suknia bajera
A twój mąż pewnie się naczytał na jakimś forum buhahaha i teraz Ci ciśnie ja też mam taki brzuch haha ale z przytycia i nie ćwiczenia goooo
A widziałyście ten program na TLC co kobiety rodzą nie wiedząc w ogóle że są w ciąży ?
A twój mąż pewnie się naczytał na jakimś forum buhahaha i teraz Ci ciśnie ja też mam taki brzuch haha ale z przytycia i nie ćwiczenia goooo
A widziałyście ten program na TLC co kobiety rodzą nie wiedząc w ogóle że są w ciąży ?