BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212236 przez @nulka
heloł :) wszystkim

witaj Lacra :)
a ja myślałam ze sie bedziesz z nami scigać a Ty nas w dupie majesz :(
no sie kur... chyba ze soba pościgam. ale nic to. przeleciałam sie teraz 6 kilosów po lasu swoim to i tu se polatam sama... :(
i se sama tak chcesz te II kreski robić??? bezemnie??? :(

już się ze mną nie kolegasz?? a widzisz ja poczekałam na Ciebie z toba a miałam se już iść... :( ehhh

aaaaaaa ze mnie gapa Caro gratuluję :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #212244 przez Mirella
Lacrijka oki, raz dziennie mi wystarczy coby się o przepowiadanie pokusić ;)

@nulka możesz się ze mną pościgać która pierwsza wpadnie :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #212246 przez @nulka
Mirella napisał:

Lacrijka oki, raz dziennie mi wystarczy coby się o przepowiadanie pokusić ;)

@nulka możesz się ze mną pościgać która pierwsza wpadnie :lol:

no to START :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #212248 przez chłopek
a ja wam mówie że zafasolkuje w listopadzie:)
13 lata 6 miesiąc temu #212249 przez ilona
O ile już tego nie zrobiłaś chłopek :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #212250 przez Mirella
@nulka w lepszej sytuacji jesteś to korzystaj, zaczęłaś nowy cykl, a ja czekam na @ chyba jakoś pod koniec tygodnia, tak mi sie wydaje... no ale oki, ŚCIGAMY SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212252 przez gorla
Lacra ty chyba ześ sie nawąchała z dużo szyszek z tego lasu twojego!!! :angry: :angry: ty se ogólnie jaj nie rób, ze się tu nie będziesz udzielać. Nie może tu zabraknąć starych staraczek, bo chodzi o ten klimacik wyjątkowy, a taki mi sie spodobał jak tu luknęłam dziewiczy raz. Nie chcem o ty słyszeć, ze cię nie będzie. Jasne?!!! :P :P :P

agnessa nie fochaj się tylko słuchaj, chodzi o wizytę o gina i sesję zdjęciową mojej fasolki ;) ;)

@nulka ty tez masz las blisko?? żebyś i ty od świeżego powietrza głupot jak Lacra nie gadała o nie pisaniu, bo normalnie się zdenerwuję, a nie moge ;) ;) nooo i pamiętaj o przepowiedniachMirelli obyś nie nagrabiła sobie

no i moja wizyta u gina... endometrium JEST macica miękka JEST , ale jeszcze nic nie widział na usg, z tydzień przyjść już będzie . No to teraz wiem że coś sie dzieje , czyli jak narazie wiem, że nic nie wiem
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212255 przez @nulka
gorla napisał:

Lacra ty chyba ześ sie nawąchała z dużo szyszek z tego lasu twojego!!! :angry: :angry: ty se ogólnie jaj nie rób, ze się tu nie będziesz udzielać. Nie może tu zabraknąć starych staraczek, bo chodzi o ten klimacik wyjątkowy, a taki mi sie spodobał jak tu luknęłam dziewiczy raz. Nie chcem o ty słyszeć, ze cię nie będzie. Jasne?!!! :P :P :P

agnessa nie fochaj się tylko słuchaj, chodzi o wizytę o gina i sesję zdjęciową mojej fasolki ;) ;)

@nulka ty tez masz las blisko?? żebyś i ty od świeżego powietrza głupot jak Lacra nie gadała o nie pisaniu, bo normalnie się zdenerwuję, a nie moge ;) ;) nooo i pamiętaj o przepowiedniachMirelli obyś nie nagrabiła sobie

no i moja wizyta u gina... endometrium JEST macica miękka JEST , ale jeszcze nic nie widział na usg, z tydzień przyjść już będzie . No to teraz wiem że coś sie dzieje , czyli jak narazie wiem, że nic nie wiem

prawie popuściłam z tych Lacrowych szyszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gorla ja to tak popitalam przez ten swój lasek że nie zdążę nic powąchać B)

a tu moja fota, patrzaj se Lacra jak sie postarzałam po tych Twoich bredniach, patrzaj! :angry: masz sumienie?? jak ja w tym stanie mam w ciąży jeszcze wyglądać??? :angry:

Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212256 przez bidol
oj dziewczynki.
Wpadam na chwilę zobaczyć co u Was.
to już chyba uzależnienie, w dodatku wszystkim znajomym opowiadam co u dziewczyn na forum się dzieje, a fasolka gorala to już prawie legendą w lublinie jest :blink:
ja byłam dziś u ginekolog - super babka, taka z poczuciem humoru :woohoo: mówiła żeby uwarzać żeby mąż sobie jajek nie przegrzewał :ohmy:
ze mną chyba wszystko ok, mam tylko zrobić prolaktyne TSH i przepisała mi luteinę,
powiedziała że jak przez kolejne 4 miesiące nie zafasolkuję skieruje nas na dodatkowe badania.
na razie luz :) :)
dziewki testujcie bo ciekawa jestem :lol: :lol: :cheer:

kurcze to ja edytuje :silly:
Caro999 również gratulacje :)

agnesssa napisał:

gorla napisał:

agnessa skopiuj sobie z ostatniego posta ( akurat mesy) tabelę, wciśnij odpowiedz potem wklej i masz, albo podaj date cię wrzucę

Wy to chyba piszenie jakoś ta:
następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 12.10
tak jakoś :unsure:

[/i]

to ja się dodaję
agnessa następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 12.10
bidol następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 10.11
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212259 przez gorla
bidol dlatego mój małz ma zawsze dziure w kroku w roboczych rajtkach, by jajecznicy nie przegrzać :laugh: :laugh: leję z legendy :laugh: :laugh: fasolindy jeszcz e nie widać na usg, pewnie taka wstydliwa po mamusi i sie schowała

@nulka Lacra to sumienia nie ma :P ale widzę z e z modą za pan brat , grochy są , odzienie na głowę jest biel modna, takze nie jest najgorzej, kilka rundek po lesie i zmarszczki sie wygładzą , ino na lisy uważaj bo sezon sie rozpoczął, zebyś nie wróciłą z lisem przy tyłku, bo to nie modnie będzie lisy sie na szyi nosi
13 lata 6 miesiąc temu #212261 przez gosiak
Witam i ja :lol:

Gratulacje dla nowozafasolkowanych :blink:

ja Was dziewczyny czytam, ale jak już się naczytam to nie mam siły napisać :) bo tak produkujecie :P i fakt lepiej by było edytować teksty jak coś chcecie dodać, bo jak widzę tysiąc pięcet sto dziewięćset stronic do czytania to olaboga :silly:

ja tez na sm jestem Mirelciu, ale w tym miesiącu podobnie jak Lacra prawie mnie tam nie ma, tylko podpatrzę raz dziennie uzupełnie mój wykresik i tyle, nie żebym się tłumaczyła :blink:

@nulka dobra to ja też się z Wami pościgam, bo cholera "stare" nam się wykruszają i do dupy się robi :P (bo nie ma Was :kiss: )

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #212262 przez gosiak
@nulka napisał:

gorla napisał:

prawie popuściłam z tych Lacrowych szyszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gorla ja to tak popitalam przez ten swój lasek że nie zdążę nic powąchać B)

a tu moja fota, patrzaj se Lacra jak sie postarzałam po tych Twoich bredniach, patrzaj! :angry: masz sumienie?? jak ja w tym stanie mam w ciąży jeszcze wyglądać??? :angry:

@nula ale bluzkę masz w deche :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212265 przez gorla
gosiak małpo jedna ale pojechałaś po kościach tym ostatnim tekste, chcesz zebym sie obraziła i fochnęła cooo?? :P :P :P :P :P

idę zapodać sobie parówkę na ciepło moze mi foch przejdzie ;) gosiak to do ciebie ta żaluzja ;)
13 lata 6 miesiąc temu #212266 przez MagdaM
Lacrijka napisał:

Nie no spoko, tylko wkurza nas jak ktos pisze post, pod nim jeszcze jeden z dwoma słowami np. Wtedy robi sie wlasnie spam i 1000000000 stron do nadrabiania.. A jak sie edytuje to jest mniej i przejzysciej :) :) :)

I teraz mnie Ilona pojedzie :P :P :P :P :P :P :P :P

brawooooo zgadzam sie :) ja na MODa proponuje Lacrijke - drugiej takiej popapranej nie ma co rownoczesnie potrafi trzymac reke na pulsie :lol: :lol:
Caro gratulacje :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #212268 przez gorla
tylko, ze Lacra tu dezerteruje :angry: :angry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama