- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...

witaj Lacra

a ja myślałam ze sie bedziesz z nami scigać a Ty nas w dupie majesz

no sie kur... chyba ze soba pościgam. ale nic to. przeleciałam sie teraz 6 kilosów po lasu swoim to i tu se polatam sama...

i se sama tak chcesz te II kreski robić??? bezemnie???

już się ze mną nie kolegasz?? a widzisz ja poczekałam na Ciebie z toba a miałam se już iść...

aaaaaaa ze mnie gapa Caro gratuluję

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

agnessa nie fochaj się tylko słuchaj, chodzi o wizytę o gina i sesję zdjęciową mojej fasolki

@nulka ty tez masz las blisko?? żebyś i ty od świeżego powietrza głupot jak Lacra nie gadała o nie pisaniu, bo normalnie się zdenerwuję, a nie moge

no i moja wizyta u gina... endometrium JEST macica miękka JEST , ale jeszcze nic nie widział na usg, z tydzień przyjść już będzie . No to teraz wiem że coś sie dzieje , czyli jak narazie wiem, że nic nie wiem
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lacra ty chyba ześ sie nawąchała z dużo szyszek z tego lasu twojego!!!
![]()
ty se ogólnie jaj nie rób, ze się tu nie będziesz udzielać. Nie może tu zabraknąć starych staraczek, bo chodzi o ten klimacik wyjątkowy, a taki mi sie spodobał jak tu luknęłam dziewiczy raz. Nie chcem o ty słyszeć, ze cię nie będzie. Jasne?!!!
![]()
![]()
agnessa nie fochaj się tylko słuchaj, chodzi o wizytę o gina i sesję zdjęciową mojej fasolki![]()
@nulka ty tez masz las blisko?? żebyś i ty od świeżego powietrza głupot jak Lacra nie gadała o nie pisaniu, bo normalnie się zdenerwuję, a nie moge![]()
nooo i pamiętaj o przepowiedniachMirelli obyś nie nagrabiła sobie
no i moja wizyta u gina... endometrium JEST macica miękka JEST , ale jeszcze nic nie widział na usg, z tydzień przyjść już będzie . No to teraz wiem że coś sie dzieje , czyli jak narazie wiem, że nic nie wiem
prawie popuściłam z tych Lacrowych szyszek

Gorla ja to tak popitalam przez ten swój lasek że nie zdążę nic powąchać

a tu moja fota, patrzaj se Lacra jak sie postarzałam po tych Twoich bredniach, patrzaj!

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Wpadam na chwilę zobaczyć co u Was.
to już chyba uzależnienie, w dodatku wszystkim znajomym opowiadam co u dziewczyn na forum się dzieje, a fasolka gorala to już prawie legendą w lublinie jest

ja byłam dziś u ginekolog - super babka, taka z poczuciem humoru

ze mną chyba wszystko ok, mam tylko zrobić prolaktyne TSH i przepisała mi luteinę,
powiedziała że jak przez kolejne 4 miesiące nie zafasolkuję skieruje nas na dodatkowe badania.
na razie luz

dziewki testujcie bo ciekawa jestem

kurcze to ja edytuje

Caro999 również gratulacje

agnesssa napisał:
[/i]gorla napisał:
Wy to chyba piszenie jakoś ta:agnessa skopiuj sobie z ostatniego posta ( akurat mesy) tabelę, wciśnij odpowiedz potem wklej i masz, albo podaj date cię wrzucę
następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 12.10
tak jakoś
to ja się dodaję
agnessa następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 12.10
bidol następna niechciana @ nawiedzi albo i nie 10.11
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

@nulka Lacra to sumienia nie ma

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202

Gratulacje dla nowozafasolkowanych

ja Was dziewczyny czytam, ale jak już się naczytam to nie mam siły napisać

ja tez na sm jestem Mirelciu, ale w tym miesiącu podobnie jak Lacra prawie mnie tam nie ma, tylko podpatrzę raz dziennie uzupełnie mój wykresik i tyle, nie żebym się tłumaczyła

@nulka dobra to ja też się z Wami pościgam, bo cholera "stare" nam się wykruszają i do dupy się robi

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
gorla napisał:
Lacra ty chyba ześ sie nawąchała z dużo szyszek z tego lasu twojego!!!
![]()
ty se ogólnie jaj nie rób, ze się tu nie będziesz udzielać. Nie może tu zabraknąć starych staraczek, bo chodzi o ten klimacik wyjątkowy, a taki mi sie spodobał jak tu luknęłam dziewiczy raz. Nie chcem o ty słyszeć, ze cię nie będzie. Jasne?!!!
![]()
![]()
agnessa nie fochaj się tylko słuchaj, chodzi o wizytę o gina i sesję zdjęciową mojej fasolki![]()
@nulka ty tez masz las blisko?? żebyś i ty od świeżego powietrza głupot jak Lacra nie gadała o nie pisaniu, bo normalnie się zdenerwuję, a nie moge![]()
nooo i pamiętaj o przepowiedniachMirelli obyś nie nagrabiła sobie
prawie popuściłam z tych Lacrowych szyszek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gorla ja to tak popitalam przez ten swój lasek że nie zdążę nic powąchać
a tu moja fota, patrzaj se Lacra jak sie postarzałam po tych Twoich bredniach, patrzaj!masz sumienie?? jak ja w tym stanie mam w ciąży jeszcze wyglądać???
@nula ale bluzkę masz w deche

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

idę zapodać sobie parówkę na ciepło moze mi foch przejdzie

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
brawooooo zgadzam sieNie no spoko, tylko wkurza nas jak ktos pisze post, pod nim jeszcze jeden z dwoma słowami np. Wtedy robi sie wlasnie spam i 1000000000 stron do nadrabiania.. A jak sie edytuje to jest mniej i przejzysciej
![]()
![]()
I teraz mnie Ilona pojedzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Caro gratulacje

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.