BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 miesiąc temu #30776 przez Agnieszka84
hello, dzisiaj powinnam dostać miesiączkę a nie dostałam:) i zrobiłam test i są dwie tłuściutkie kreseczki:D Za pierwszym razem się udało:) Jak na razie nie wiem co mam myśleć... chyba nie dochodzi do mnie jeszcze... Teraz będę musiała się umówić do ginekologa.. nie wiem czy na NFZ czy prywatnie?
Temat został zablokowany.
14 lata 3 miesiąc temu #30782 przez Mirella
A no proszę jaki wysyp :D
Agnieszka gratulujemy serdecznie, ja i Klaudia :kiss:

Ja do połowy ciąży chodziłam prywatnie, potem na NFZ, i na NFZ było mi lepiej. Ale to wszystko zależy od standardu szpitala który wybierzesz, nie każdy jest tak nowoczesny jak ten w ktorym ja byłam.
14 lata 3 miesiąc temu #30786 przez bewipo
Agnieszka84 gratulacje, szybciutko poszło.
MagdaM trzymam kciuki żeby sprawa się wyjaśniła.
14 lata 3 miesiąc temu #30789 przez darianka4
Gratulacje :lol:
14 lata 3 miesiąc temu #30794 przez Kasiekk
Agnieszka84 napisał:

hello, dzisiaj powinnam dostać miesiączkę a nie dostałam:) i zrobiłam test i są dwie tłuściutkie kreseczki:D Za pierwszym razem się udało:) Jak na razie nie wiem co mam myśleć... chyba nie dochodzi do mnie jeszcze... Teraz będę musiała się umówić do ginekologa.. nie wiem czy na NFZ czy prywatnie?

Aga ja potwierdziłam swoja u prv :) ale teraz chodzę na NFZ :) Jeśli 84 to rocznik to jesteśmy w tym samym wieku. Gratuluję i Pozdrawiam
14 lata 3 miesiąc temu #30795 przez MagdaM
Laseczki odnosnie stazu to poki co rozmawialam z dyrektorem i jest ok. Nie wywala mnie a przeniosa do przedszkola lub innej klasy. Niestety mojego podopiecznego przenosza bo nie nadaje sie do ogolnego nauczania - wina pedagoga...
Co do męża... Troche sie boje... Za jakies 2 godziny ma byc w domu. Ale ja sie nie odezwe zobaczymy. Chcialam juz spac (lub udawac) jak wroci ale niestety nie wyrobie sie bo mam jeszcze troche zajec.
Wiem napewno, ze nie ma problemow. Troche go znam i wiem jak wyglada kiedy cos jest nie tak. I chocby bylo bardzo nie tak to nie zachowuje sie agresywnie... Nie wiem. Zobacze.
Dziekuje Wam za wszystko naprawde. Bede uwaza Mirellko :*

Agnieszko gratulacje!! :* Kurcze farciara :) :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 3 miesiąc temu #30797 przez Madzia89862
no prosze niektorzy to maja szczescie:)
Madziu miejmy nadzieje ze twoj chlop pojdzie po rozum do glowy i jak wroci z pracy przeprosi cie chociaz..
heh my jak mamy spinki jakies to nie zawsze ale najczesciej pozniej ladujemy w lozku;)tak jakos dziwnie wtedy wychodzi samo z sieb
14 lata 3 miesiąc temu #30798 przez Agnieszka84
Teraz muszę poszukać dobrego ginekologa prywatnie i na NFZ w Bydgoszczy, będzie to trudne, bo mieszkam w Bydgoszczy dopiero 4 lata i nie znam dobrych lekarzy. Do tego, co chodziłam, nie pójdę, bo jest nieprzyjemny. Dziękuje dziewczynki... mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Sama nie wierze, że tak szybko pójdzie.. chyba, że śnię..;)
14 lata 3 miesiąc temu #30799 przez Madzia89862
zeby tak kazda miala szczescie...
14 lata 3 miesiąc temu #30801 przez Mirella
przylazła @ małpa jedna....
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #30809 przez _aga86_
Agnieszka84 napisał:

Teraz muszę poszukać dobrego ginekologa prywatnie i na NFZ w Bydgoszczy, będzie to trudne, bo mieszkam w Bydgoszczy dopiero 4 lata i nie znam dobrych lekarzy. Do tego, co chodziłam, nie pójdę, bo jest nieprzyjemny. Dziękuje dziewczynki... mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Sama nie wierze, że tak szybko pójdzie.. chyba, że śnię..;)

Serdeczne gratulacje:)

Moge Ci podac numer do mojej ginekolog z NFZ w Bydgoszczy :) Ciazy mi nie prowadzila, bo rodzilam w UK, ale chodzilam do niej przed ciaza no i teraz jak jestem w PL tez u niej sie badam.

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #30813 przez Kasiekk
Agnieszka84 napisał:

No jestem w szoku :O ja mieszkam pod Bydgoszczą w Białych Błotach od początku tego roku :) Mogę CI polecić Panią dr Basię Kurek w Szpitalu miejskim nr 2 w Bydgoszczy na ul. szpitalnej. Są tam przyszpitalne poradnie i ginekologiczna również :) Pani Basia jest super ja do niej chodzę :) 13.09 mam kolejna wizytę bo do 11.09 jest na urlopie :) Pozdrawiam. Jesli jesteś zainteresowana to mogę Ci podac nr do niej na PW :)
14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #30815 przez _aga86_
He he... widze, ze jest troche osob z Bydg. :) Agnieszka skoro Kasiekk ma sprawdzona pania dr to moze warto udac sie wlasnie do niej. Ta, ktora ja proponowalam jest swietna, ale nie wiem jak prowadzi ciaze.
Widzicie dziewczyny powoli zaczyna sie ruszac- takze trzymam kciuki za kolejne!!!

14 lata 3 miesiąc temu #30817 przez Agnieszka84
Cześć kochana, jak miło, że jesteś z Bydgoszczy. Ja mieszkam dosyć blisko Białych:) Bardzo był chciała namiar do Twoje Pani dr. w ramach NFZ- u przyjmuje? Długo trzeba czekać na wizytę? W zasadzie już powinnam pójść do ginekologa.
14 lata 3 miesiąc temu #30818 przez Agnieszka84
Może w przyszłym tygodniu pójdę prywatnie żeby chociaż mnie zbadała a później pójdę z Twojego polecenia Kasiu...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia