- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Agnieszka gratulujemy serdecznie, ja i Klaudia
Ja do połowy ciąży chodziłam prywatnie, potem na NFZ, i na NFZ było mi lepiej. Ale to wszystko zależy od standardu szpitala który wybierzesz, nie każdy jest tak nowoczesny jak ten w ktorym ja byłam.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- darianka4
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
hello, dzisiaj powinnam dostać miesiączkę a nie dostałam:) i zrobiłam test i są dwie tłuściutkie kreseczki:D Za pierwszym razem się udało:) Jak na razie nie wiem co mam myśleć... chyba nie dochodzi do mnie jeszcze... Teraz będę musiała się umówić do ginekologa.. nie wiem czy na NFZ czy prywatnie?
Aga ja potwierdziłam swoja u prv ale teraz chodzę na NFZ Jeśli 84 to rocznik to jesteśmy w tym samym wieku. Gratuluję i Pozdrawiam
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do męża... Troche sie boje... Za jakies 2 godziny ma byc w domu. Ale ja sie nie odezwe zobaczymy. Chcialam juz spac (lub udawac) jak wroci ale niestety nie wyrobie sie bo mam jeszcze troche zajec.
Wiem napewno, ze nie ma problemow. Troche go znam i wiem jak wyglada kiedy cos jest nie tak. I chocby bylo bardzo nie tak to nie zachowuje sie agresywnie... Nie wiem. Zobacze.
Dziekuje Wam za wszystko naprawde. Bede uwaza Mirellko :*
Agnieszko gratulacje!! :* Kurcze farciara
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Madziu miejmy nadzieje ze twoj chlop pojdzie po rozum do glowy i jak wroci z pracy przeprosi cie chociaz..
heh my jak mamy spinki jakies to nie zawsze ale najczesciej pozniej ladujemy w lozku;)tak jakos dziwnie wtedy wychodzi samo z sieb
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Teraz muszę poszukać dobrego ginekologa prywatnie i na NFZ w Bydgoszczy, będzie to trudne, bo mieszkam w Bydgoszczy dopiero 4 lata i nie znam dobrych lekarzy. Do tego, co chodziłam, nie pójdę, bo jest nieprzyjemny. Dziękuje dziewczynki... mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Sama nie wierze, że tak szybko pójdzie.. chyba, że śnię..
Serdeczne gratulacje:)
Moge Ci podac numer do mojej ginekolog z NFZ w Bydgoszczy Ciazy mi nie prowadzila, bo rodzilam w UK, ale chodzilam do niej przed ciaza no i teraz jak jestem w PL tez u niej sie badam.
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
Teraz muszę poszukać dobrego ginekologa prywatnie i na NFZ w Bydgoszczy, będzie to trudne, bo mieszkam w Bydgoszczy dopiero 4 lata i nie znam dobrych lekarzy. Do tego, co chodziłam, nie pójdę, bo jest nieprzyjemny. Dziękuje dziewczynki... mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Sama nie wierze, że tak szybko pójdzie.. chyba, że śnię..
No jestem w szoku :O ja mieszkam pod Bydgoszczą w Białych Błotach od początku tego roku Mogę CI polecić Panią dr Basię Kurek w Szpitalu miejskim nr 2 w Bydgoszczy na ul. szpitalnej. Są tam przyszpitalne poradnie i ginekologiczna również Pani Basia jest super ja do niej chodzę 13.09 mam kolejna wizytę bo do 11.09 jest na urlopie Pozdrawiam. Jesli jesteś zainteresowana to mogę Ci podac nr do niej na PW
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Widzicie dziewczyny powoli zaczyna sie ruszac- takze trzymam kciuki za kolejne!!!
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agnieszka84
- Wylogowany
- gaworzenie