BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #225557 przez Aguska23
Witajcie dziewczyny :)
Dawno nie pisałam,ale czytałam Was praktycznie codziennie :) Jakoś ostatnimi czasy śpiąca chodzę. Jestem trochę po połowie kolejnego cyklu...Za niedługo może się okaże,czy zadziałałam z mężem skutecznie czy też nie..a jeżeli nie to nic kolejny cykl przed nami ;)
w pracy mam kołowrotek, męczy mnie cała atmosfera jaka tam panuje, niedomówienia, spekulacje, ale nic to staram się robić swoje i pozytywnie podchodzić żeby się nie stresować
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #225569 przez bidol
no hej Aguśka - wreszcie się odezwałaś :blush:
13 lata 5 miesiąc temu #225575 przez Aguska23
Hej :)

Jakoś tak ostatnio wychodziło, że siadałam przed kompem ale pisać nie dałam rady..
13 lata 5 miesiąc temu #225678 przez gosiak
Lacra ja Ci dam kozucha :P jestem, obiecałam że będę, więc dziabnę coś :S
kurde tak mnie coś w boku boli że nie wiem co to nie jest to jajnik tylko coś wyżej i zakuje jakby ktoś mi igłę wbijał, straszne uczucie i się tym martwię bo cały dzień tak mam :dry:

dziewczyny no uśmiałam się z Was hahah mesy i insomnia następne wariatki, ale takie pozytywne :silly:

uciekam dobranoc :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #225701 przez eash
no Aguska widze, ze nie tylko u mnie porypane sytuacje w pracy wystepuja ;) a zmeczona to ja tez bywalam - zawsze na poczatku ciąży, więc wiesz... :lol: powodzenia :)
nie będzie mnie dzisiaj, jadę do miasta po buty dla młodej, spodnie dla męża i parę jeszcze innych sprawunków. odezwę się w poniedziałek. pozdrawiam. aha - moje pracownice dalej nie wiedzą, że jestem w ciąży... nie wiem, jak im to powiedziec. mam wrazenie, ze poczuja sie zawiedzione, bo nie wspominaja dobrze wspolpracy z moim zastepca... :dry:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #225710 przez mesy
gosiak tu sie nie ma co śmiać bo Emilka (czyt.insomnia) se ze mnie jaja robi :blush: :blush: :blush: ale ale hehe ona nie zna dnia ani godziny :lol: :lol: :lol:

Gorla
na insomnie zostaje Emilka :blush: :blush: :blush: :blush: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #225732 przez Insomnia
Witajcie:)
Ajłonka z takim sprzętem :lol: to @ nawet nie raczy pomyśleć żeby się zjawić
Lacrijka nie przypuszczałabym że przez złe wyniki moczu może się @ tak opóźnić że trzeba ją nawoływać :ohmy:
Bidol a nie wiesz ile płacą za te felietony?
Aguska trzymam kciuki :kiss: :kiss:
Gosiak ale nie pika Ci co? :woohoo:
Eash twoje pracownice muszą to zacisnąć zęby i przyjąć to na klate :woohoo:
Mesy nie robię sobie jaj :woohoo: :woohoo:

Magduska coś się nie odzywa...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #225736 przez mesy
:blush: :blush: :blush: :blush: spadam dzisiaj macie spokój ode mnie ale wrócę tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #225740 przez gosiak
Insomnia na szczęście nie pika tylko kuje a w zasadziekuło wczoraj kuło, dziś odpukać nic się nie dzieje, @ też jak na razie nie widać i mam nadzieję że już sobie poszła na dobre :blink:

uciekam i miłego dnia życzę :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #225743 przez Insomnia
No to Gosiaczku mam nadzieje że @ już się nie pojawi :woohoo: :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #225746 przez agnesssa
Lacrjka Ty weź sobie jaj nie rób i porządek z @ zrób, bo zołza wqrzajaca jest :silly: :kiss: :kiss:

Ajłonka mam szczerą nadzieję, że te kałachy dadzą radę :lol:

Gosiak może od kręgosłupa Cię coś ciągnie :unsure:

Aguśka zaciskm kciuki coby to zmęczenie było dobrą wróżbą :woohoo:

Bidol Dzisiaj jest lepiej, a przytulanko było i hmmmm to takie porządne więc kto wie :silly:

Eash
m wcześniej powiesz tym lepiej, będziesz się już zastanawiać nad tym, a one na pewno się ucieszą Twoim szczęściem :kiss:

Mesy skąd Ci ta Emilka się wzięła :unsure: Faktycznie od Ilonki :unsure:

A ja właśnie się wybieram do gina i zobaczymy co mi powie, może USG zrobi i się dowiem czy była owulka, czy nie :unsure:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu #225756 przez Insomnia
Agnesssa może musisz się osobiście pofatygować i to wyjaśnić? ale razem testujemy za jakieś 2 tygodnie ok?
Mesy się od ilonki dowiedziała bo skąd mogła wiedzieć :lol: :lol:

A ja z M. wczoraj od 20 do 23 koczowaliśmy u mechanika bo nam się jedne drzwi w aucie nie zamykały i dopiero wczoraj przyczailiśmy. Jak sobie pomyślę że on tak otwarty stał pod blokiem to szału dostaje :angry: :angry:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #225776 przez ilona
ja tak dokładnie nie pamiętam jak to było z ta Emilka ale wiem, że ma to związek z tym

niech siostra wyjaśni jakby co :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #225785 przez Insomnia
Ilona!!!!!!!!!!!! Ja Cię ukatrupię!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #225797 przez agnesssa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka