BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #226108 przez mesy
Dzięki Lacra ;) ta gorących kąpieli to on już nie bierze od ponad pół roq :silly: :silly: tylko właśnie chciałam go wspomóc jakimiś witaminami ;) ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #226227 przez bidol
Lacra - do sypialni by Ci pasowały??
Ty zbereźnico :silly: :silly:
ksiądz by na zawał padł, jakbyś mu się spowiadała :blush:
ja dołączam się do mesy i ilony - buciara jestem
13 lata 5 miesiąc temu #226235 przez gorla
Lacra buciki the best :laugh: ale ciekawe jak bym w nisz szła ..zimą po lodzie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ludzie by ubaw mieli po pachy :lol:

Insomnia pokaż te kozaki w panterki :laugh: :laugh: :laugh:

dynia zrobiona, teraz się krem z niej robi :lol: :lol:

dziewczyny szok przeżyłam, u sąsiada świnkę .... :( :( :( nie moge , az mi słabo B)
13 lata 5 miesiąc temu #226242 przez bidol
gorla - a Ty chorowałaś? a Niuńka?
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #226255 przez gorla
bidolku nie chodzi o świnkę chorobe tylko o taką na kopytach :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja chorowałam ;)
akurat spojrzałam przez okno w momencie jak.. ubijali :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #226270 przez Aguska23
Od siedzenia w tej pracy głupoty mi do głowy tylko przychodzą ;p
Do planowanej @ jeszcze z tydzień a ja już mam ochotę zrobić testa...jedyne co mnie powstrzymuje to myśl o jednej kresce ;(
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #226273 przez bidol
aaaaa, a już się bałam że chorubsko i że nie chorowałaś - a Ty przeciesz w ciąży - to niebezpieczne dla brzuszka ;)
a taką na kopytkach to też szkoda :(
ale mięsko dobre, zwłaszcza z takiej samemu uchodowanej, nie to co z marketu :dry:

a jak Ty się czujesz?? masz zachcianki??

Aguśka dasz rade. :angry: :kiss: My z Jędrulą działaliśmy w tym cyklu ale nawet przez myśl mi nie przejdzie że mogłabym być w ciąży. A testa też nie mam zamiaru robić - bo płakać mi się chce jak widzę jedną kreskę, już wole czekać na @ i nawet nią nie jestem tak rozczarowana jak tą I krechą :angry:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #226286 przez Aguska23
Hmm mi też nie do końca przechodzi to przez myśl raczej przelatuje. Wolę się na nic nie nastawiać...
Na razie tylko dokuczają mi od czterech dni bóle głowy, podbrzusze jakoś dziwnie ciągnie no i tradycyjnie cycki jakieś większe eh
13 lata 5 miesiąc temu #226322 przez gorla
Aguska a ciebie gdzie wcięło na tak długo?

bidol żadnych zachcianek, mdłości, czuję się świetnie :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #226347 przez Aguska23
gorla napisał:

Aguska a ciebie gdzie wcięło na tak długo?

bidol żadnych zachcianek, mdłości, czuję się świetnie :laugh:

Bywałam tu i tam....a w zasadzie czekałam aż połowa cyklu minie ;) ale czytałam Was codziennie :)
13 lata 5 miesiąc temu #226421 przez [email protected]
No cóż @ przyszła dziś o 2 w nocy, brzuch mnie tak napier…. że spałąm ze słoikiem i poparzyłam troszke skórę. Cały dzień jadę na prochach i tak boli.
Teraz słucham Nightwish (taki zespół ) ze starą wokalistką Tarją, nowej jakoś nie trawię.
Mój M gra na PS3 w jakąs grę, która polega na zabijaniu zombie.

Lacrijka chciałabym zobaczyć mine męża, gdybym wkroczyła do sypialni w takich butach i skórzanym gorsecie. Może już @ nie przyszłaby przez dłuższy czas.

Ajłona mam nadzieję że Twoja broń poskutkuje i skutecznie odstraszy nasze niechciane @.
13 lata 5 miesiąc temu #226434 przez chłopek
asita Nightwish jest super dawno ich nie słychałam,
szkoda że @ przylazła :(
ja mam dzisiaj ciezki dzień prawie nic nie jem tylko pije herbaty, nie dam rady jeść dzisiaj tylko obiad wmusiłam w siebie,
13 lata 5 miesiąc temu #226600 przez gosiak
Oj dziewczyny coś słabo dziś nadziobałyście :woohoo:
Lacra ale buciory :lol: oj w szopie by huczało jak by mąż Cię w nich uwidział :lol: ale cene niezłą mają :S

a ja jutro idę do fryzjera sasasa :lol: w sumie bardzo wielkiej zmiany nie robię, ale zawsze coś, planuję grzywkę na bok i przód pocieniować :laugh:

a w niedziele w męża strony jedziemy na groby, no i oczywiście wizyta u teściowej, za często ją ostatnio odwiedzamy bo tak się składa(ty chrzest, tu to tu tamto) i już mi bokiem wychodzi :dry: :angry:

mykam do łózia papa :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #226949 przez bidol
nie no u mnie się chyba coś zacieło, bo to przeciez nieemożliwe, że nikt tu nie zajżał :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
to jakiś koszmar :ohmy: :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #227078 przez [email protected]
Straszne pustki :(

Dziś byłam w pracy, dodatkowo biorę kilka dyżurów w prywatnym laboratorium. Potem musiałam odespać pobudkę o świcie.
Z moim brzuszkiem dziś lepiej, obyło się bez tabletek :)

Jutro jadę z M na groby w moje rodzinne strony.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia