- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235972 przez magduska
a u mnie nici z wyjsci
maly M nie mial z kim zostac,mezulek jej w pracy i niestety lipa
ale pojdziemy innym razem
no coz dzis nie bede sie bawic w kopciuszkowa hehe ksiezniczke
lacra zimno,bylam zapalic to az mi sutki zamarzly hehe

no coz dzis nie bede sie bawic w kopciuszkowa hehe ksiezniczke

lacra zimno,bylam zapalic to az mi sutki zamarzly hehe

Temat został zablokowany.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #235988 przez Marta M
Ja pamietam jak latalam po wszystkich forach a szczegolnie no jak zblizal sie maj to majowki, jak czerwiec czerwcowki...a teraz czasu brak, ale wrzesniowki i staraczki staram sie ogaranic 

ajlona buziakuje i czekuje na ten porzadny wystrzal

Insomnia
A fryzurka pierwsza klasa
Ja nie mam odwagi pozbyc sie swoich klaczkow a o takiej fryzurce czesto marze 
gorla dziekuje
Magduska, widze ze wrocilas na stale
I gratuluje decyzji o slubie 
gosiak Maja ucalowana
A meza czochraj, czochraj

ajlona buziakuje i czekuje na ten porzadny wystrzal

Insomnia

gorla dziekuje

Magduska, widze ze wrocilas na stale

gosiak Maja ucalowana

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 5 miesiąc temu #236006 przez Mirella
Marta no widzisz, a ja tu od początku siedzę, to wiesz ile bym musiała odwiedzać??? Nie daję rady, ledwo tu i na mamusie 2009 włażę, ale tam mały ruch jest. No czasem jak mi co w oko wpadnie to odpiszę.
A pamiętam czasy jak forum od deski do deski czytałam
Dacie wiarę? I śniegiem mnie nie straszyć bo jutro tuje sadzimy, no
A pamiętam czasy jak forum od deski do deski czytałam

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #236048 przez @nulka
ja weeeeeeeeeekend rozpoczęłam 
właśnie goście se poszli i se włączyłam ZP
aście naskrobały
ajłona no U2 to moje klimaty....
no kwoli wyjaśnień, zrobiłam se u kosmetyczki rzęsy, nie wiem jak bo mi kazała oczy mieć zamknięte
ale lepiła mi ten badziew ze 2 godziny, efekt szokowy

ale generalnie wszystkim się podoba prócz mojego eMota
a ogólnie to czytam tak te dzisiejsiejsze posty i cieszę się że wszystkie bejbiki serduchowe i zdrowe i rosnące

wogóle to fajny klimat na staraczkach bo dzidziusiowy

a jak dzidziolkowy to taki cieplutki, pachnący i cały z nadzieją dla staraczek

też bym tak KCIAŁA
ino mi nie idzie...
ajłonka co do diety winno orzechowej to ja nie jestem dobrym przykładem jej stosowania, owszem endo mi się ładnie poprawiło bo to gienka stwierdziła ale poza tym dzidkowi i tak ono nie odpowaiada.
A generalnie to chodzi o zawarte w orzechach włoskich i migdałach kwasy omega jakieś tam które budują puszyste endo bo one ogólnie od tkanek miękkich, nabłonków itp. Natomiast winko, jak to winko
ładnie po nim ukrwiona macica czyli pracująca na swój wygląd i bardziej chętna na zagnieżdżenie zarodka
i utrzymanie go
magduska fajnie że Cię tutaj ostatnio więcej
Insomnia ja mam podobną fryz tylko że ja blondi i bez grzywki i przedziałek na środku mam i zawsze miałam dłuższe włosy a teraz stwierdzam że ta fryzia jest bardzo praktyczna bo po umyciu się za wiele nie narobię przy niej bo sama się w zasadzie układa.
aaaaaaaa i zapomniałam dodać że mam duuuuużą wyobraźnię i w zasadzie wszystko widze w obrazach i jak przeczytałam i se wyobraziłam krowę w pampersie na mordzie to zachowałam się tak, że eMek spojrzał na mnie jak na upośledzoną

właśnie goście se poszli i se włączyłam ZP
aście naskrobały

ajłona no U2 to moje klimaty....

no kwoli wyjaśnień, zrobiłam se u kosmetyczki rzęsy, nie wiem jak bo mi kazała oczy mieć zamknięte

ale generalnie wszystkim się podoba prócz mojego eMota

a ogólnie to czytam tak te dzisiejsiejsze posty i cieszę się że wszystkie bejbiki serduchowe i zdrowe i rosnące

wogóle to fajny klimat na staraczkach bo dzidziusiowy

a jak dzidziolkowy to taki cieplutki, pachnący i cały z nadzieją dla staraczek

też bym tak KCIAŁA

ajłonka co do diety winno orzechowej to ja nie jestem dobrym przykładem jej stosowania, owszem endo mi się ładnie poprawiło bo to gienka stwierdziła ale poza tym dzidkowi i tak ono nie odpowaiada.

magduska fajnie że Cię tutaj ostatnio więcej

Insomnia ja mam podobną fryz tylko że ja blondi i bez grzywki i przedziałek na środku mam i zawsze miałam dłuższe włosy a teraz stwierdzam że ta fryzia jest bardzo praktyczna bo po umyciu się za wiele nie narobię przy niej bo sama się w zasadzie układa.
aaaaaaaa i zapomniałam dodać że mam duuuuużą wyobraźnię i w zasadzie wszystko widze w obrazach i jak przeczytałam i se wyobraziłam krowę w pampersie na mordzie to zachowałam się tak, że eMek spojrzał na mnie jak na upośledzoną

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez @nulka.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #236054 przez Insomnia
Witam 
Od razu mówię że nie doczytałam bo tyle naskrobałyście a ja w ten weekend czasu nie mam. Nadrobię Was w poniedziałek...
Chciałam zapytać czy widziałyście gdzieś moją @? Bo się ze mną w chowanego bawi...
Pozdrówka i udanego weekendu

Od razu mówię że nie doczytałam bo tyle naskrobałyście a ja w ten weekend czasu nie mam. Nadrobię Was w poniedziałek...
Chciałam zapytać czy widziałyście gdzieś moją @? Bo się ze mną w chowanego bawi...
Pozdrówka i udanego weekendu

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #236061 przez mesy
Gorla a ty mnie nie łap za słówka cooooooooooooooooooooooo
zboczuch

Gorla hehe nic mój na to
mus to mus będzie musiał dłubać orzechy haha już sam mi wczoraj powiedział gdzie można kupić

A co do tej inseminacji to ma mieszane uczucia ale mam nadzieję że po tych tabsach jakoś mi to ruszy i 2 grudnia doktorek mi powie kiedy się pyknąć

Ann wiesz wydaję mi się że lekarz puki co próbuje własnymi siłami tzn za pomocą tabletek ale powiedział że jak będę miała wyniki mojego i przyjdę 2 grudnia to wtedy będziemy dalej działać jak mi tabletki nie pomogą
więc wszystko jest na dobrej drodze
mam nadzieję 
Insomnia ja Ci mówiłam że ta twoja @ to w tym cyklu jakaś dziwna bo się dogadać z nią nie umiałam tylko na migi haha

Gorla hehe nic mój na to

A co do tej inseminacji to ma mieszane uczucia ale mam nadzieję że po tych tabsach jakoś mi to ruszy i 2 grudnia doktorek mi powie kiedy się pyknąć

Ann wiesz wydaję mi się że lekarz puki co próbuje własnymi siłami tzn za pomocą tabletek ale powiedział że jak będę miała wyniki mojego i przyjdę 2 grudnia to wtedy będziemy dalej działać jak mi tabletki nie pomogą

Insomnia ja Ci mówiłam że ta twoja @ to w tym cyklu jakaś dziwna bo się dogadać z nią nie umiałam tylko na migi haha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez mesy.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 5 miesiąc temu #236076 przez agnesssa
Gorlastrasznie się cieszę, że słyszałaś serduszko i mam nadzieję, e już jesteś spokojna 
Mesy no całe szczęście, ze Ty do tego gina poszłaś, bo tak byś nie wiedziała co i jak
Chciałam dużooo napisać ale już wszystko zapomniałam, bo tyle się postów porobiło
Insomnia
Haaaaaaaa ona już nie przyjdzie, ten arsenał Ajłonki daje radę

Mesy no całe szczęście, ze Ty do tego gina poszłaś, bo tak byś nie wiedziała co i jak

Chciałam dużooo napisać ale już wszystko zapomniałam, bo tyle się postów porobiło

Insomnia

- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 5 miesiąc temu #236170 przez ann-sunshine
Nowe zafasolkowane i przyszłe zafasolkowane - zwróćcie uwagę, że od 1 stycznia wchodzą nowe (a właściwie stare ale do tej pory zawieszone) warunki ubiegania się o becikowe - znów będzie trzeba przedstawić formularz od lekarza potwierdzający to, że jesteście pod jego opieką już od 10 tygodnia ciąży, warto o tym pamiętać i w razie czego wbić na pierwszą wizytę wcześniej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 5 miesiąc temu #236243 przez gosiak
jeju jeju majeczka jest przesłodka i jak się rozgląda, wszystko ją ciekawi Kochana jest
i cała mama 
@nulka mam tak samo zawsze sobie coś wyobrażam i się często sama śmieje do siebie i nikt ni wi o co mi chodzi i z czego sie śmieję
a najlepsze jak mi się coś w nietypowym momencie przypomni i nie moge się od śmiechu powstrzymać
kiedys u dentysty śmiałam się że jak się nachylał nademną i widziałąm w jego okularach swoją gębę rozdziabioną i się aż trzęsłam tak mi się śmiać chciało
i w kościele często napada mnie śmiech np zobacze dziadka w krzykrótkim krawacie 
Insomnia no niech ta @ się nie znajdnie przez 9miesięcy

@nulka mam tak samo zawsze sobie coś wyobrażam i się często sama śmieje do siebie i nikt ni wi o co mi chodzi i z czego sie śmieję

Insomnia no niech ta @ się nie znajdnie przez 9miesięcy

- KALKA17
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #236248 przez KALKA17
cześć dziewczyny,
tak samo jak wy starałam się o dzidzie od maja br. Jakiś czas temu odezwałam się nawet na forum, ale później przestałam, nie potrafiłam o tym pisać czy też mówić, ale czytam Was regularnie od 4 miesięcy. Cieszyłam się z Wami kiedy którejś się udało, lub smuciłam gdy znowu nic. W niedziele robiłam test i jak zwykle jedna krecha i załamka, ale @ nie przychodziła, a powinna byc w ten wtorek, ciągle czułam że się zbliża oraz strasznie bolały mnie piersi, dziś rano wpadłam na pomysł by zrobić test, miałam tylko owulacyjny, podobno też wykrywa ciażę, ku mojemu zaskoczeniu wyszły 2 krechy, pojechałam szybko do sklepu po test ciążowy i oto wynik pregnant 1-2 weeks. Jestem tak zaskoczona że nie potrafię się nawet cieszyć. Nikt jeszcze nie wie jesteście pierwsze, narzeczony wróci kolo 15,gdy kupowałam test kupiłam też malutkie buciki które zapakowałam razem z testem, dam mu jak wróci z pracy, niczego się nie spodziewa bo nawet nie mówiłam że @ mi się spóźnia. Dziewczyny pisze to żebyście się ni załamywały, ja czekałam 7 miesięcy, na początku tylko płacz i załamka, udało mi się namówić n żeby ograniczył piwko i papierosy, brał też od3 miesięcy witaminy dla mężczyzn na poprawienie płodności, wierze że pomogły. Zaczęłam też mierzyć temp. gdyby nie to to w tym miesiącu ominęłabym owulke bo zamiast 14 dnia wtedy gdy był ból jajników, była 18 dnia. Na szczęście udało mi się nie zwariować, bo ostatnio miałam dużo na głowie, jakiś miesiąc postanowiliśmy że bierzemy ślub w kwietniu, jesteśmy razem 10 lat, 3 lata zaręczeni, więc nie ma na co czekać. Dzięki temu zamiast o dzidzi zaczęłam myśleć o wesele, organizowanie restauracji, sukni, orkiestry, fotografa, a nie jest to proste dla nas bo jesteśmy w Anglii, więc siedziałam całymi dniami z głową w kompie i szukałam wszystkiego, teraz do ślubu pójdę w 6 miesiącu
. Dziewczyny głowa do góry, wierzę w każdą z Was, jestem pewna że wszystkie będziemy mamami, mnie też wkurzało jak ktoś mi mówił żeby nie myśleć, nie panikować, ale to naprawdę w niczym nie pomaga a tylko przeszkadza, mnie to nawet n zabronił wymawiać słowa dziecko przy nim, bo od razu mu się już nic nie chciało.
Pozdrawiam Was i miłego weekendu
tak samo jak wy starałam się o dzidzie od maja br. Jakiś czas temu odezwałam się nawet na forum, ale później przestałam, nie potrafiłam o tym pisać czy też mówić, ale czytam Was regularnie od 4 miesięcy. Cieszyłam się z Wami kiedy którejś się udało, lub smuciłam gdy znowu nic. W niedziele robiłam test i jak zwykle jedna krecha i załamka, ale @ nie przychodziła, a powinna byc w ten wtorek, ciągle czułam że się zbliża oraz strasznie bolały mnie piersi, dziś rano wpadłam na pomysł by zrobić test, miałam tylko owulacyjny, podobno też wykrywa ciażę, ku mojemu zaskoczeniu wyszły 2 krechy, pojechałam szybko do sklepu po test ciążowy i oto wynik pregnant 1-2 weeks. Jestem tak zaskoczona że nie potrafię się nawet cieszyć. Nikt jeszcze nie wie jesteście pierwsze, narzeczony wróci kolo 15,gdy kupowałam test kupiłam też malutkie buciki które zapakowałam razem z testem, dam mu jak wróci z pracy, niczego się nie spodziewa bo nawet nie mówiłam że @ mi się spóźnia. Dziewczyny pisze to żebyście się ni załamywały, ja czekałam 7 miesięcy, na początku tylko płacz i załamka, udało mi się namówić n żeby ograniczył piwko i papierosy, brał też od3 miesięcy witaminy dla mężczyzn na poprawienie płodności, wierze że pomogły. Zaczęłam też mierzyć temp. gdyby nie to to w tym miesiącu ominęłabym owulke bo zamiast 14 dnia wtedy gdy był ból jajników, była 18 dnia. Na szczęście udało mi się nie zwariować, bo ostatnio miałam dużo na głowie, jakiś miesiąc postanowiliśmy że bierzemy ślub w kwietniu, jesteśmy razem 10 lat, 3 lata zaręczeni, więc nie ma na co czekać. Dzięki temu zamiast o dzidzi zaczęłam myśleć o wesele, organizowanie restauracji, sukni, orkiestry, fotografa, a nie jest to proste dla nas bo jesteśmy w Anglii, więc siedziałam całymi dniami z głową w kompie i szukałam wszystkiego, teraz do ślubu pójdę w 6 miesiącu

Pozdrawiam Was i miłego weekendu

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej