- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- karo
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- karo
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- karo
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #238769 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
karo idż do ginka to sie dowiesz, ale mam to samo odkąd zaczęłam się strać to jaja jakieś z tą @ a lekarz powiedział ze wszystko ok i mam wyluzować... ehhh łatwo powiedzieć!
mesy kurcze ale się uśmiałam!!! za 100 zł... dobre

A decyzji współczuję... nie lubię niemieckiego, choć uczyłam sie 8 lat nic mi we łbie nie zostało... za to angielski jakby sam właził... Ale kurcze rok... to długo... no nie zazdroszczę
Ale wiesz do wszystkiego można się przyzwyczaić, moja kumpela tam siedzi i sobie chwali, no i byłabyś z mężem, gorzej jak trzeba sie rozdzielić... Hmm... a po tym co on zrobił za tą 100 to chyba nie masz wyjścia...
mesy kurcze ale się uśmiałam!!! za 100 zł... dobre

A decyzji współczuję... nie lubię niemieckiego, choć uczyłam sie 8 lat nic mi we łbie nie zostało... za to angielski jakby sam właził... Ale kurcze rok... to długo... no nie zazdroszczę

Temat został zablokowany.
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238774 przez mesy
emka hehe żarty żartami ale ...
wiem że jak wyjdziemy to już tu nie wrócimy bo tam jest lżejsze życie i wiem jak on na to reaguje ... tak że ja nie mam zdania
szczerze wolała bym żeby sam wyjechał na ten rok jak go tak tam ciągnie ... trudna decyzja dla mnie i od kąd wróciłam tej Holandii to non stop myślę już mi to bokiem wychodzi
on po prostu nie umie pojąć że ja się tam nie czuję .. a mało tego jeszcze na obrzeżach miasta
nie jestem stworzona do takiego życia bo ja miastowa jestem

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238783 przez gorla
mesy ja osobiście tez nie nadaje sie na wyjazd zagranicę, a niemiecki miałam w podstawówce i jedynie co pamiętam do słowo "metzger" i " metzgerei" jakoś tak co oznacza rzeźnika i rzeźnię
zastanów sie, przegadajcie wszystko co by było jakbys bardzo tęskniła czy byłaby możliwość wcześniejszego powrotu..cieżka decyzja, mój małż też mnie namawiał przez jakiś czas, ale teraz ma ta gospodarę i narazie cisza, ale temat wróci jak sam zostanie bez ojca
bidolku ja swojemu tez ufałam i wylądowałam na wiosce ze smoczyca pod jednym dachem
i myslę, ze jak sie zmuszasz do czegos be przekonania , to szczęśliwa nie będziesz i kiedys problem wypłynie, gdy jakies niesnaski sie przydarzą... ale kazdy małż jest inny

bidolku ja swojemu tez ufałam i wylądowałam na wiosce ze smoczyca pod jednym dachem

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gorla.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu #238784 przez emka
mesy Wiesz co to musisz z nim tak rozmawiać, że źle ci tam... Ale nie polecam rozłąki, bo to sie często źle kończy... znam wiele przypadków... kurcze najgorzej jak sie facet uprze... jedyny znany mi sposób to postawić go pod ścianą i postraszyć...

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238789 przez gorla
mesy to kurde fasolkuj mówiłam , ze na listopad i co???? i nie byłoby gadki, zostajecie w Polsce i tyle
zaraz tabsy dostaniesz 2-3 cykle i jest fasolinex , tyle to przeciągniesz starego , a kiedy on chce wyjechać??? a już doczytałam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gorla.
- karo
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa