BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #238311 przez Insomnia
Saiko myślę że teraz już tak będzie :lol: a jak sie czujesz?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #238317 przez agnesssa
Vestusia gratulujemy Zuzi :kiss: :kiss: :kiss:

Eashgratuluje prawka :woohoo:

Mesy Gosiak
ściskam kciukasy za dobre wyniki

Insomnia
chyba czuje się podobnie :ohmy: Mam dość tego starania się :dry:
Saiko na bank będziesz tak miała do końca ciąży :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238332 przez bidol
delfinek - dzięki :kiss: trzymam kciuki za Ciebie i Niunie - nie martw się. Dla jednych cesarka jest lepsza, dla innych naturalny poród. Co będzie to będzie. Moje znajome w tym samym czasie rodziły. Jedna naturalnie druga cesarką, i w tym samym czasie doszły do siebie :) Jedynie plus dla cesarki - dzidzia się nie umęczyła - mama też :)

eash - Hania cudna - też lubie jak ktoś mojego Sebe chwali, no normalnie rozpływam się :laugh: ale to chyba normalne i każda mama tak ma. Ja jak jeszcze nie było Seby to rozpływałam się nad chrześniakiem i jakt ktoś go chwalił, to duma mnie rozpierała - niczym mamę :silly:

vestusia - gratuluję !!!!! :kiss: :kiss:

Insomnia - jak samopoczucie???

gorla - co u Ciebie??? jakoś się mało odzywasz :( nie lubisz nas już :blush:

magduśka - głowa do góry. :kiss: :kiss: :kiss:

saiko - tak tak już będzie :lol: :silly: :silly:

agnesssa - no błagam Ty też :ohmy: :dry:

Dziewczynki - byłyście grzeczne w tym roku???? Bo Św. Mikołaj wszyyyystko widzi :ohmy:
dla tych grzecznych przyniesie II kreseczki, ale UWAZAJCIE jak będziecie niegrzeczne to @ może przynieść :silly:
:ohmy:

u mnie :dry: - właśnie tak się czuję :dry: mdli mnie i nic mi się nie chce :dry:
z Sebą też tak miałam i to do 5 miesiąca :dry:
jedyny plus to że z przychodni do mnie dzwonili i przełożyli mi wizytę o tydzień wcześniej tj na poniedziałak bo termin im się zwolnił :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238341 przez gorla
Insomko fotencja będzie dziś!! :laugh:

saiko noo tak już będzie :laugh: ja się nie mogę doczekać kiedy moja niunia do szkoły pójdzie i jak to będzie :laugh: :laugh: u mnie sie przedłużył ten stan :lol:

chyba się na targ bujnę, jakies chwasty kupić, co zimą rosną. Mam doniczki na schodach na zewnątrz i szkoda mi ich chować. Myślałam o małych choineczkach , bym tam lampki załózyła i by gitara była :lol:

bidolku ja was kocham normalnie i bym cie palnęła , ale w ciąży jesteś :lol: :lol:

A II kreseczki dostana raczej jak niegrzeczne będą , bardzo niegrzeczne :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #238346 przez Insomnia
Ooo Gorla to fantastic :lol:
Bidol :lol: chwal się synkiem to i my go będziemy chwalić :woohoo: Raz go pokazałas i myślisz że wystarczy? Nie wystarczy :lol:
Kurde nie myślałam że aż tak przytyłam no... Zrobiłam rozpierduche w szafie i wszystko jest za małe :ohmy:

13 lata 5 miesiąc temu #238356 przez bidol
gorla - ty świntuchu :ohmy: :ohmy:

insomnia - mówie Ci że ja mam brzuch jak w 3 miesiącu , cholera miałam nadzieje że przynajmniej do 3 miesiąca nie będzie bardzo widać, to bym teściom na nosie zagrała. Ich kochana córeczka powiedziała o ciąży dopiero w 6 miesiącu (mieszka za granicą więc nikt nic nie wiedział) A jak mój szwagier zapytał jej męża czy Ula jest w ciąży to powiedział żeby więcej tak nie mówiła bo Uli się tylko przytyło i będzie jej przykro :dry: dodam że o dziecko się starali kilka lat. Ja to bym chyba po kilku latach obwieszczenie o ciąży puściła po gazetach :silly:
banda .....
13 lata 5 miesiąc temu #238358 przez magduska
niby sie nie lame,ale nie mam sily juz calkowicie na nic :dry:
nawet jesc mi sie nie chce,na okraglo moga byc papierosy i kawa i umnie nic wiecej :dry: masakra,wszystko innym sie uklada,a tu czlowiek ma caly czas pod gorke :dry: i nic nie wskazuje zeby bylo lepiej,zalamka totalna w pracy i w zyciu
13 lata 5 miesiąc temu #238372 przez Insomnia
magduska nie łam się :kiss: wszystko się ułoży po twojej myśli...
Widać że deprecha nie tylko mnie dopadła

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238374 przez bidol
magdusia - pomyśl, może taki rok feralny mieliście?!
ale już niedługo 2012 się zaczyna. A ten będzie dla Was lepszy- ja w to wierze :lol: :lol:
i Ty też musisz!!!!!

isomnia
to mój kochany syneczek - zdjęcie robione 1,5 roku temu :blink:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238385 przez Insomnia
Bidol to buziaki dla twego małego mężczyzny :kiss: :kiss: Ale grzeczniutki, taki spokojny się wydaje :woohoo: tak wygląda moim zdaniem bo Duśka Mirelli to ma chochliki w oczach :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #238389 przez bidol
wydaje się - on potrafi zrobić dobra wrażenie,ale tylko pierwsze :silly: ale nie mogę nażekać.
Dobre dziecko z niego :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238397 przez chłopek
bidolku ja to brzuch mam jak w 5 miesiacu, i juz na pogrzebie dziadka wszyscy sie mojej mamy pytali czy w ciaazy jestem
easha ja mojej sis tez nie wzielam na chrzesna Ksawcia bo w ciazy była, ale zawsze jak przychodzi to mówi chodz do mnie mój nie doszły chrzesniaku :) ona go strasznie lubi i ze wzajemnością
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238402 przez gorla
bidol Sebus słodki, a nie masz nowszego foto?? a co do świntuszenia :blush: mam braki ostatnio :silly: :silly:

magdusku musi być zle , zeby potem dobrze było...wiem co mówie, miałam tak tragiczny czas, ze myślałam, ze zwariuję.. awantury z małżem , ze smoczyca, nie miałam pracy, Oliwka chorowała, oblałam prawko i jeszcze ze studiami mi sie popierdzieliło- dowalili mi na ostatnim semestrze 11 przedmiotów, bo skumali , ze zmieniłam kierunek i musiałam je dodatkowo zdać, do tego praca magisterska nie napisana :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale sie wzięłam !!!! od lutego do czerwca co tydzień egzaminy , jeździłam na swoje zjazdy i licencjatu , zeny miec notatki na te dodatkowe, w czerwcu zdałam prawko :lol: mówię ci, ze minie to złe i sie ułoży, nic nie trwa wiecznie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

kurde miałam na targ iść :angry: :angry: :angry: :angry: a se siedzę na necie , ruszam dupę i lecę !!!!!!!

co to za przesąd z tymi cieżarnymi i chrześniakami???? nie słyszałam, ja nie wierzę w żadne przesądy, moja tesciowa za to jest w tym ekspertem. na Oliwki chrzcinach wciskała jej przed kościołem kopertę z pieniedzmi :blush: :blush: oh**jała do reszty, nie pozwoliłam jej, a ona do szwagierki mojej ( ona była chrzestna) dopilnuj, zeby włózyc kopertę pod czapkę. :angry: :angry: :angry: hmmm po moim trupie, chyba baba jeszcze nie wiedziała z kim zadziera :S :S :S
13 lata 5 miesiąc temu #238413 przez chłopek
ja sisotre bym wziela jak by była na poczatku w ciazy ale ona juz w 8 miesiacu była i ledwo w kosciele stała,
13 lata 5 miesiąc temu #238417 przez gorla
chłopek :laugh: ledwo stała, ale stała :P :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży