- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 1 miesiąc temu #243392 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
ajłona Niech no tylko zajrzę do terminala Co powiecie na sobotę 10 grudnia , bo widzę że inne terminy mam zajęte az do końca roku, a potem mam remannta więc coś koło 20 stycznia byłabym wolniejsza... Co wy na to agnessa, gorla, ajłona po świetach czy przed?? Spróbuję namówić różyczkę
Moze być u mnie np , a moze być gdzieś na mieście jak wolicie
Gorla mogłabyś wziąć swoją księżniczkę to by sie dziewuchy pobawiły
A ja pracuję na Suchostrzygach w sklepie , moze nawet u mnie byłąś w piwnicy tapety sprzedaje śliczne zresztą A jak nie to zapraszam, mamy też lampy , wykładziny dywany, ogólnie wyposażenie wnętrz. To taki rodzinny interes...
A w przerwach z Wami tu dyskutuję
agnessa Najlepiej isć do dobrego lekarza, on oceni wyniki i powie co i jak , a stres ma na wszystko negatywny wpływ nawet na zołnierzyków :)Myślę że chyba nie jest ak żle skoro raz juz udało ci się zajść w ciążę... (no chyba ze z innym partnerem )
A tak z innej beczki, to chciałabym od ciebie instrukcje , kiedy mam ten progesteron zbadać??? Lekarz mnie olał, ale mi to zyć nie da!!! Coś około 20 dnia cyklu, ale moze wiesz na pewno co i jak :)daj cynka
gosiak, lacrijca, no nie mogę z was... ryłam ze śmiechu... u mnie też krzyżykków co kot napłakał, w dodatku chyba przeoczyłam 2 najważniejsze dni!!! Wszystko przez Menola bo wyjście z kolegami urządził i o 4 rano zjechał na chate!!!
Moze być u mnie np , a moze być gdzieś na mieście jak wolicie
Gorla mogłabyś wziąć swoją księżniczkę to by sie dziewuchy pobawiły
A ja pracuję na Suchostrzygach w sklepie , moze nawet u mnie byłąś w piwnicy tapety sprzedaje śliczne zresztą A jak nie to zapraszam, mamy też lampy , wykładziny dywany, ogólnie wyposażenie wnętrz. To taki rodzinny interes...
A w przerwach z Wami tu dyskutuję
agnessa Najlepiej isć do dobrego lekarza, on oceni wyniki i powie co i jak , a stres ma na wszystko negatywny wpływ nawet na zołnierzyków :)Myślę że chyba nie jest ak żle skoro raz juz udało ci się zajść w ciążę... (no chyba ze z innym partnerem )
A tak z innej beczki, to chciałabym od ciebie instrukcje , kiedy mam ten progesteron zbadać??? Lekarz mnie olał, ale mi to zyć nie da!!! Coś około 20 dnia cyklu, ale moze wiesz na pewno co i jak :)daj cynka
gosiak, lacrijca, no nie mogę z was... ryłam ze śmiechu... u mnie też krzyżykków co kot napłakał, w dodatku chyba przeoczyłam 2 najważniejsze dni!!! Wszystko przez Menola bo wyjście z kolegami urządził i o 4 rano zjechał na chate!!!
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #243417 przez ajłona
Emcia jak dla mnie gitarra niech reszta się wypowie!!!! a Rózia niech dołączy!!!! Ale fajno!!!
Dorcia ależ Lenka piękna..........szokkkk
Asik a Szymonek jakie słodkości...........
POzdrawiam Was dziewczynki
Agnesska trzymam kciuki za Cię i kasztanowe żołnierzyki!!!!
buhahahahaha Lacra z Gosiakiem dały popis!!!
Dorcia ależ Lenka piękna..........szokkkk
Asik a Szymonek jakie słodkości...........
POzdrawiam Was dziewczynki
Agnesska trzymam kciuki za Cię i kasztanowe żołnierzyki!!!!
buhahahahaha Lacra z Gosiakiem dały popis!!!
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 1 miesiąc temu #243437 przez agnesssa
Dziewczyny, ja również nie mam żadnych planów na 10 grudnia
Emkami ginka kazała iść w 21dc zbadać progesteron. A ja poszłam 22, bo 21 nie dało rady, i też powiedziała że ok. No pójdziemy do tego lekarza, tylko musimy takowego znaleźć A z tego co pamiętam innego partnera nie było
Ajłona trzymaj kochana, zawsze się przyda
Emkami ginka kazała iść w 21dc zbadać progesteron. A ja poszłam 22, bo 21 nie dało rady, i też powiedziała że ok. No pójdziemy do tego lekarza, tylko musimy takowego znaleźć A z tego co pamiętam innego partnera nie było
Ajłona trzymaj kochana, zawsze się przyda
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243460 przez Lacrijka
Nie zebym chciała sie wymadrzac, ale progesteron bada sie ok 7 dni po owulacji.. jezeli ja np. mam owulacje w 20 dniu cyklu to badanie w 21 dniu cyklu jest u mnie bezsensowne... Takze trzeba ibczaic owulku i tydzie po sruuu na badanie
I prosze sie z Lacry sie natrząsac, bo jak juz ostanio pisałam ja mam warstwy i moge sie w sobie zamknąć hahaha
I prosze sie z Lacry sie natrząsac, bo jak juz ostanio pisałam ja mam warstwy i moge sie w sobie zamknąć hahaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Lacrijka.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #243507 przez emka
agnessa, ajłona Alem happyy!!! to omówimy szczególy jak gorla się odezwie
lacrijka Ty masz pewno racyjkę, ale ja nie jestem taka obcykana jak wy z tymi owulkami, odliczam tylko kolejno 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,no i można zacząć bara bara idę na skróty póki co Moze z czasem sie od was nauczę...
a 13+7 to by było 21 Dzięki babeczki
lacrijka Ty masz pewno racyjkę, ale ja nie jestem taka obcykana jak wy z tymi owulkami, odliczam tylko kolejno 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,no i można zacząć bara bara idę na skróty póki co Moze z czasem sie od was nauczę...
a 13+7 to by było 21 Dzięki babeczki
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa