- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #243808 przez bidol
dorcia - niunia piękan aż łezka w oku się kręci.
chłopek - jak Cie bolo brzuch to pij nospę!!!!!!
@nulka - heee??
agnesssa - bedzie git
aguśka - daj znać co z tymi wynikami
ja byłam u ginki. Tak się cieszyła i mi gratulowała, że szok
serducho pika --- w rytmie cza cza i jak na razie wszystko ok
mam straszne mdłości - już sił do nich nie mam i cycki mi już prawie o dwa rozmiary urosły bolą jak cholera
chłopek - jak Cie bolo brzuch to pij nospę!!!!!!
@nulka - heee??
agnesssa - bedzie git
aguśka - daj znać co z tymi wynikami
ja byłam u ginki. Tak się cieszyła i mi gratulowała, że szok
serducho pika --- w rytmie cza cza i jak na razie wszystko ok
mam straszne mdłości - już sił do nich nie mam i cycki mi już prawie o dwa rozmiary urosły bolą jak cholera
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zycie jest piękne trzeba tylko dostrzec jego uroki
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243810 przez [email protected]
Asik Twój Szymek to już „kawał chłopa”.
Dorcia gratulacje, małą jest przesłodka
Agnessa myślę że dziewczyny mają racje stres nie wpływa dobrze. Pójdziecie do lekarza i wszystko będzie dobrze.
Emka Twoja córcia to już niezła Panna, patrzeć jak będziesz miała tłumy adoratorów w domu.
Gorla ciesze się że z maleństwem wszystko dobrze, ja chyba zamordowałabym tego lekarza.
Bidol gratulacje, cieszę że wszystko ok.
Zachęcona waszymi pozytywnymi opiniami upiłam pizzerinki,w przyszłą niedzielą ma zamiar robić. Ciekawe jak wyjdą.
Od niedzieli soboty bolą mnie potwornie piersi (bardziej niż zwykle), @ ma przyjść w piątek. Chyba nie przestraszyła się armaty Ajłony. Może to kara za moje myśli w zeszły czwartek. Miałam takiego doła, że pomyślałam sobie, że nie chcę mieć dziecka, że nie dam nie dam rady w czasie porodu, a potem żeby się nim zająć.
Następnego dnia już mi przeszło.
Wczoraj wypróbowała prezent ślubny-sokowirówkę. Zrobiliśmy z mężem sok z marchwi. Pozostałe wiórki z marchwi wykorzystałam do zrobienia ciasta marchwiowego. Wiecie pierwszy raz w życiu robiłam takie ciasto. Przepis znalazłam w instrukcji obsługi sokowirówki. I upiekliśmy ciasto. Jest trochę mokre w środku ale doczytałam później w necie, że podobno tak ma być. Jak wsadzałam patyczek to nic się nie przyklejało do niego.
Dorcia gratulacje, małą jest przesłodka
Agnessa myślę że dziewczyny mają racje stres nie wpływa dobrze. Pójdziecie do lekarza i wszystko będzie dobrze.
Emka Twoja córcia to już niezła Panna, patrzeć jak będziesz miała tłumy adoratorów w domu.
Gorla ciesze się że z maleństwem wszystko dobrze, ja chyba zamordowałabym tego lekarza.
Bidol gratulacje, cieszę że wszystko ok.
Zachęcona waszymi pozytywnymi opiniami upiłam pizzerinki,w przyszłą niedzielą ma zamiar robić. Ciekawe jak wyjdą.
Od niedzieli soboty bolą mnie potwornie piersi (bardziej niż zwykle), @ ma przyjść w piątek. Chyba nie przestraszyła się armaty Ajłony. Może to kara za moje myśli w zeszły czwartek. Miałam takiego doła, że pomyślałam sobie, że nie chcę mieć dziecka, że nie dam nie dam rady w czasie porodu, a potem żeby się nim zająć.
Następnego dnia już mi przeszło.
Wczoraj wypróbowała prezent ślubny-sokowirówkę. Zrobiliśmy z mężem sok z marchwi. Pozostałe wiórki z marchwi wykorzystałam do zrobienia ciasta marchwiowego. Wiecie pierwszy raz w życiu robiłam takie ciasto. Przepis znalazłam w instrukcji obsługi sokowirówki. I upiekliśmy ciasto. Jest trochę mokre w środku ale doczytałam później w necie, że podobno tak ma być. Jak wsadzałam patyczek to nic się nie przyklejało do niego.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez [email protected].
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 1 miesiąc temu #243822 przez @nulka
bidol odpisywałam chłopkowi i się majtłam z nickiem, pewnie Cię telepatycznie dopadłam bo się zaraz pojawiłaś no i gratuluje dobrych wieści o serduchu a co do objawów to wiele bym dała za takie mdłości...
asita wyluzuj, jak będziesz mamą to wszystko przyjdzie samo, a urodzić poprostu musisz, nie ma innego wyjścia
asita wyluzuj, jak będziesz mamą to wszystko przyjdzie samo, a urodzić poprostu musisz, nie ma innego wyjścia
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243909 przez gabi28
hej
@nulka,Gosiak,Lacra jesteście nienormalne...albo inaczej to ujmę..jestesćie zdrowo kopnięte ale wlasnie takie was lubie
nie uwierzycie... ale mój czas przemyslen mam za sobą-szybko nie?? a że owulka jest gdzieś w pobliżu...to "męczę" Emka przydałby się prezent na Święta.
@nulka,Gosiak,Lacra jesteście nienormalne...albo inaczej to ujmę..jestesćie zdrowo kopnięte ale wlasnie takie was lubie
nie uwierzycie... ale mój czas przemyslen mam za sobą-szybko nie?? a że owulka jest gdzieś w pobliżu...to "męczę" Emka przydałby się prezent na Święta.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gabi28.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #243937 przez gorla
chłopek czuję sie super nieraz mnie zamdli lekko , czasem zapominam, ze w ciąży jestem
@nulka gosiak lacrus ale z was wariatki posikałam się normalnie i monitora splułam ze śmiechu
bidolku super, ze jest serduszko
a ja też mam lenia jak sto diabłów
ja pidole zapomniałam co chciałam odpisać noo nei czytam od nowa
Noo ja też byłam w przychodni założyć karte ciąży i siedzę se z płozną a wchodzi kto???? ten skurw** gin od wad wrodzonych spojrzał na mnie i dzień dobry do mnie, a pani tu?? a ja tak ja tu, ale nie do pana chciałam wszczać dyskusję ale weszła jakaś pacjenta i polazł mowie wam, ale sie we mnie zagotowało. Ale ale wróciliśmy do chaty i przyjchała małża bratowa. Gadka szmatka i ona mi mówi , ze smoczyca mówiła jej ze ja w ciąży , bo chyba pozazdrościłam szwagierce syna!!! szwagierka mówi, ze z nia pojechała od razu, ze my nie mamy czego zazdrościć, bo jesteśmy dłużnej małżeństwem niz ona( małża brat i bratowa) i że najważ nijesze żeby zdrowe było a nie jaka płec. Nie no smoczyca chc sie bidy nabawić ona mnie zmusza żebym wiatrówkę wyjęła i jej duspsko odstrzeliła jak wylezie na podwórko z kijami do biegania a propo ostanio ją nagrałam jak lata z badylami , myślałam, ze nie wyrobie ze śmiechu , na jutuba pierdykne
@nulka gosiak lacrus ale z was wariatki posikałam się normalnie i monitora splułam ze śmiechu
bidolku super, ze jest serduszko
a ja też mam lenia jak sto diabłów
ja pidole zapomniałam co chciałam odpisać noo nei czytam od nowa
Noo ja też byłam w przychodni założyć karte ciąży i siedzę se z płozną a wchodzi kto???? ten skurw** gin od wad wrodzonych spojrzał na mnie i dzień dobry do mnie, a pani tu?? a ja tak ja tu, ale nie do pana chciałam wszczać dyskusję ale weszła jakaś pacjenta i polazł mowie wam, ale sie we mnie zagotowało. Ale ale wróciliśmy do chaty i przyjchała małża bratowa. Gadka szmatka i ona mi mówi , ze smoczyca mówiła jej ze ja w ciąży , bo chyba pozazdrościłam szwagierce syna!!! szwagierka mówi, ze z nia pojechała od razu, ze my nie mamy czego zazdrościć, bo jesteśmy dłużnej małżeństwem niz ona( małża brat i bratowa) i że najważ nijesze żeby zdrowe było a nie jaka płec. Nie no smoczyca chc sie bidy nabawić ona mnie zmusza żebym wiatrówkę wyjęła i jej duspsko odstrzeliła jak wylezie na podwórko z kijami do biegania a propo ostanio ją nagrałam jak lata z badylami , myślałam, ze nie wyrobie ze śmiechu , na jutuba pierdykne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej