- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
To z takimi pytaniami źle troche trafilas, bo to forum staraczek o ciąże :)Ale w sumie sa tu ciężąrówki to moż Ci cos podpowiedzaLacrijka napisał:
ja nie wiem jak to jest byc na poczatku ciazy i dlatego pytam...monika63633 napisał:
Witam!Mam pytanie od paru lat mam stalego partnera,ale od paru miesiecy zabezpieczamy sie do połowy.Ostatnio mialam miesiączke 24.02.12r i trwała około 5 dni.Dziś dostalam miesiaczke wczesniej i bardzo różową i taka wodnista(tzn.nie jest taka jak powinna moim zdaniem).A po ostatnim okresie cały czas bolały mnie piersi!Wspomnie o tym ze nigdy nie mialam tak,zawsze jak konczyła mi sie miesiaczka to piersi nie bolały!Co to moze byc?Prosze o odpowiedz!
Moniczko, my lekarzami nie jestesmy.. To moze byc wszystko - od zaburzeń hormonalnych po ciąże.. Jezeli cos Cie niepokoi udaj sie do lekarza ...
Mirell- mnie mozesz palnac za zapas, nie zaszkodz hahahahaha
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Lacrijka napisał:
ja nie wiem jak to jest byc na poczatku ciazy i dlatego pytam...monika63633 napisał:
Witam!Mam pytanie od paru lat mam stalego partnera,ale od paru miesiecy zabezpieczamy sie do połowy.Ostatnio mialam miesiączke 24.02.12r i trwała około 5 dni.Dziś dostalam miesiaczke wczesniej i bardzo różową i taka wodnista(tzn.nie jest taka jak powinna moim zdaniem).A po ostatnim okresie cały czas bolały mnie piersi!Wspomnie o tym ze nigdy nie mialam tak,zawsze jak konczyła mi sie miesiaczka to piersi nie bolały!Co to moze byc?Prosze o odpowiedz!
Moniczko, my lekarzami nie jestesmy.. To moze byc wszystko - od zaburzeń hormonalnych po ciąże.. Jezeli cos Cie niepokoi udaj sie do lekarza ...
==== w którym dn cyklu robiłaś bete? co ile średni masz @ ? Brałaś leki antykoncepcyjne ??
co tzn zabezpieczmy się do połowy ??
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
no i z uwagi na to własnie sie pytam,bo do lekarza nie mam jak isc bo pracuje takich godzinach co on przyjmuje;/monika63633 napisał:
To z takimi pytaniami źle troche trafilas, bo to forum staraczek o ciąże :)Ale w sumie sa tu ciężąrówki to moż Ci cos podpowiedzaLacrijka napisał:
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Monika, najprościej jest zrobić test, my tu sobie możemy pogdybać i podumać, ale żadna Ci nie odpowie.
Bidolku słonko, Ty w ciąży jesteś i Ciebie nie palam, nie mogę. Pogłaskaj Kamilkę i wypoczywaj
Lacra, mówisz, że Ciebie profilaktycznie trza? Tiaaa, ja nie wiem czy to na co pomoże, ale mówisz i masz, tylko sprzęta jakiego odpowiedniego znajdem.
Znalazłam, Lacra odslaniaj szyję
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na samym początku ciąży to mi się spać chciało jak ch... normalnie codziennie po obiedzie kima dwie godziny, jakiś tydzień po zapłodnieniu się zaczęło, i wiecie że się nie kapłam? Tak sobie wmówiłam że w tym cyklu lipa że oczywisty objaw przegapiłam
Monika, najprościej jest zrobić test, my tu sobie możemy pogdybać i podumać, ale żadna Ci nie odpowie.
Bidolku słonko, Ty w ciąży jesteś i Ciebie nie palam, nie mogę. Pogłaskaj Kamilkę i wypoczywaj
Lacra, mówisz, że Ciebie profilaktycznie trza? Tiaaa, ja nie wiem czy to na co pomoże, ale mówisz i masz, tylko sprzęta jakiego odpowiedniego znajdem.
Tylko nie strzel rykoszeta hahaha
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
ja odczuwam troche sennosc ale wmowilam sobie ze to od nie wyspania. a jeszcze jedno od takich przerywanych stosunkow mozna zajsc w ciaze bo na innych forach to powiem wam ze raz tak a rza inaczej pisza;/Na samym początku ciąży to mi się spać chciało jak ch... normalnie codziennie po obiedzie kima dwie godziny, jakiś tydzień po zapłodnieniu się zaczęło, i wiecie że się nie kapłam? Tak sobie wmówiłam że w tym cyklu lipa że oczywisty objaw przegapiłam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella napisał:
ja odczuwam troche sennosc ale wmowilam sobie ze to od nie wyspania. a jeszcze jedno od takich przerywanych stosunkow mozna zajsc w ciaze bo na innych forach to powiem wam ze raz tak a rza inaczej pisza;/Na samym początku ciąży to mi się spać chciało jak ch... normalnie codziennie po obiedzie kima dwie godziny, jakiś tydzień po zapłodnieniu się zaczęło, i wiecie że się nie kapłam? Tak sobie wmówiłam że w tym cyklu lipa że oczywisty objaw przegapiłam
O matko...to jak z pamiętnika Wampirow
Fajjjjjjjjjjjjjjjjnie !!! Lacra lubi średniowiecze
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ja odczuwam troche sennosc ale wmowilam sobie ze to od nie wyspania. a jeszcze jedno od takich przerywanych stosunkow mozna zajsc w ciaze bo na innych forach to powiem wam ze raz tak a rza inaczej pisza;/
====== tak...zawsze wydostanie się trochę nasienia aj ka jest przyjające środowisko to moga przeżyć plemniki nawet kilka dni
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
- gosiak