- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #331408 przez monika63633
tak chodzi o przerywany stosunek
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kivi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331496 przez kivi
Ehhh laseczki ale produkujecie wpisów, że ho ho...Nie wszystko przeczytałam, ale dziękuję raz jeszcze za wszystkie gratulacje i za wszystkie miłe słówka na temat Mateuszka
Czuję się świetnie, troszkę mnie pobolewa podbrzusze ale raczej to normalne z tego co pamietam...w końcu rosnę Do lekarza pójdę chyba na dzień przed Świętami,będzie już dość sporo widać na USg
Ściskam Was!!!!
Buzi i tuli
Czuję się świetnie, troszkę mnie pobolewa podbrzusze ale raczej to normalne z tego co pamietam...w końcu rosnę Do lekarza pójdę chyba na dzień przed Świętami,będzie już dość sporo widać na USg
Ściskam Was!!!!
Buzi i tuli
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331517 przez nikusia1988
Witam
Ja jakoś 4 lata na przerywanym stosunku jechałam i jakoś wpadnięcie mi nie było dane... a tak chciałam... Chyba któreś z nas bezpłodne jest...
Kto rozszyfruje mój wykres ten dostanie cukierka!!! A nawet bumbunierkę ViFi może ty??? Lub Lacrijka??? Mirella??? Albo ktos inny... Czyżbym miała owulkę dopiero ok 29dc??? No ale to też nie dokońca tak kolorowo by wyglądało bo zaraz spadek mialam i temp na niskim poziomie sie utrzymywała... Nic z tego nie rozumiem
www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=5572
Ja jakoś 4 lata na przerywanym stosunku jechałam i jakoś wpadnięcie mi nie było dane... a tak chciałam... Chyba któreś z nas bezpłodne jest...
Kto rozszyfruje mój wykres ten dostanie cukierka!!! A nawet bumbunierkę ViFi może ty??? Lub Lacrijka??? Mirella??? Albo ktos inny... Czyżbym miała owulkę dopiero ok 29dc??? No ale to też nie dokońca tak kolorowo by wyglądało bo zaraz spadek mialam i temp na niskim poziomie sie utrzymywała... Nic z tego nie rozumiem
www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=5572
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez nikusia1988.
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331534 przez Aguska23
Cześć dziewczyny
A u mnie dziś @ się zaczęła. 32 dc więc się cieszę, bo jak na mnie był krótki. Więc od dziś zaczynam łykać clo, ale wezmę dopiero wieczorem bo dziś intensywny dzień mi się zapowiada, a nie wiem jak na nie zareaguję. I tak przez 5 dni.. A potem między 14 a 18 dc na usg (czyli około 2 kwietnia). A w międzyczasie przytulanki i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jestem pełna nadziei, że dzięki clo owulacja się pojawi i że się uda jak nie w tym to w kolejnym cyklu.
A z innej beczki...
- wracam do robienia prawka - właśnie jadę zapisać się na egzamin (ponoć teraz 20 dni się czeka najkrócej), a potem muszę umówić się na wyjeżdżenie 5 h (poszło na to wszystko prawie 370 zł,jak tym razem się nie uda to chyba odpuszczę, bo to drogi biznes jest ;p )
-wieczorem przyjedzie fachowiec i będzie patrzył co się da zrobić z naszym prysznicem, bo coś tam sąsiadom przecieka, a że już stary w sumie jest, bo po poprzednich właścicielach, więc zmieniamy, no i będę kilka albo kilkanaście dni z unieruchomionym prysznicem ;p mężuś już przeżywa jak to on będzie się mył ;p
Pozdrawiam Was. Trzymam kciuki za staraczki i całuję wszystkie nasze przyszłe mamusie
A u mnie dziś @ się zaczęła. 32 dc więc się cieszę, bo jak na mnie był krótki. Więc od dziś zaczynam łykać clo, ale wezmę dopiero wieczorem bo dziś intensywny dzień mi się zapowiada, a nie wiem jak na nie zareaguję. I tak przez 5 dni.. A potem między 14 a 18 dc na usg (czyli około 2 kwietnia). A w międzyczasie przytulanki i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jestem pełna nadziei, że dzięki clo owulacja się pojawi i że się uda jak nie w tym to w kolejnym cyklu.
A z innej beczki...
- wracam do robienia prawka - właśnie jadę zapisać się na egzamin (ponoć teraz 20 dni się czeka najkrócej), a potem muszę umówić się na wyjeżdżenie 5 h (poszło na to wszystko prawie 370 zł,jak tym razem się nie uda to chyba odpuszczę, bo to drogi biznes jest ;p )
-wieczorem przyjedzie fachowiec i będzie patrzył co się da zrobić z naszym prysznicem, bo coś tam sąsiadom przecieka, a że już stary w sumie jest, bo po poprzednich właścicielach, więc zmieniamy, no i będę kilka albo kilkanaście dni z unieruchomionym prysznicem ;p mężuś już przeżywa jak to on będzie się mył ;p
Pozdrawiam Was. Trzymam kciuki za staraczki i całuję wszystkie nasze przyszłe mamusie