- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monik_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- monik_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331969 przez mesy
Witaj monik_ka
Mirella widzę dalej porządek na forumie trzymasz
A właśnie filmik sobie obejrzałam a zapomniałam napisać że zabieram Duśkę bez gadania śliczna jest
Mirella widzę dalej porządek na forumie trzymasz
A właśnie filmik sobie obejrzałam a zapomniałam napisać że zabieram Duśkę bez gadania śliczna jest
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
Temat został zablokowany.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu #331971 przez gorla
Mirelcia Duśka przekochana , urodzona modeleczka, ja to bym mogła mieć 2 córcie , bo kocham malusie dziewczynki na obiad miałam pomidorówkę
ajłoncia nie daj Franuli wyjść , jeszcze troszeńkę, moja Oliwia jest prawie z 38 tc i miała 3 kg
monik witaj, cieżko wywnioskować z objawów czy to ciąża czy na @
mesy paczałam na twój wykres i tak kochana na moje oko, to nie spadku przed owulacyjnego, ale nigdy nic nie wiadomo
sylwka kochana ciesz sie że masz takiego meża co cię wspiera, ja reagowałam podobnie jak ty na maluszki , najbardziej wtedy jak nie mogłam zajśc z Oliwką , szlak mnie trafia jak znajomi z dziećmi przyjezdzali
U mnie pizdzi niemiłosiernie, a musze wyjść na dwór masakra, nie chce mi sie doopy ruszyc
Aguska popieram dziewczyny, prawko zdawaj do bólu jak zaczęłaś, moja kumpela zdała za 9 razem ale ty zdaj szybciej.. ona jest ogólnie wyjątkowa
ajłoncia nie daj Franuli wyjść , jeszcze troszeńkę, moja Oliwia jest prawie z 38 tc i miała 3 kg
mesy paczałam na twój wykres i tak kochana na moje oko, to nie spadku przed owulacyjnego, ale nigdy nic nie wiadomo
sylwka kochana ciesz sie że masz takiego meża co cię wspiera, ja reagowałam podobnie jak ty na maluszki , najbardziej wtedy jak nie mogłam zajśc z Oliwką , szlak mnie trafia jak znajomi z dziećmi przyjezdzali
U mnie pizdzi niemiłosiernie, a musze wyjść na dwór masakra, nie chce mi sie doopy ruszyc
Aguska popieram dziewczyny, prawko zdawaj do bólu jak zaczęłaś, moja kumpela zdała za 9 razem ale ty zdaj szybciej.. ona jest ogólnie wyjątkowa
- monik_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332009 przez bidol
Nikusia - spoko majonez My z mężem stosunek przerywany (jako metodę antykoncepcji)stosowaliśmy przez 5 lat i wpatki nie było. Ale w upragnioną ciążę zajść się udało- więc u Was będzie podobnie
Aguśka - trzymam kciukasy za ten cykl i za prawko - też przerwałam i bardzo żałuję
Mirella napisał:
Mirelcia - no to Ty nie wiesz?? Kinga sama na włościach została bo Piotrek coś nawywijał i musiała liście biedna grabić - no ewidentnie widać że sobie biedulka nie radzi No co Ty - młotów wczoraj nie oglądałaś
A i jeszcze buziak od Teściowej i przyszłego Mężulka dla Duśki -
Monika- trzymam kciuki za Ciebię i rozgaszczaj się
Ajłoncia- wygłaskaj brzusia - ale nie za mocno( wiesz skórcze, oksytocyna i te sprawy) i przemów Frankowi do rozsądku, że jeszcze nie czas- nie pora i zasupłaj nogi na pętelkę jak nie posłucha
Mirella - Seba zakochał się bez pamięci - w Duśce - hahahhahahahaha co zwykle nadziewczynki reaguke - blllllle - tak tu wpadł po uszy - i mało tego powiedział że ja tak nie umiem śpiewać - chyba jestem zazdrosna
Aguśka - trzymam kciukasy za ten cykl i za prawko - też przerwałam i bardzo żałuję
Mirella napisał:
Bidolku, cos mi wczoraj uciekło, jakie liście i jakiej Kindze? Jak ogród ogrodzony to moge machnąć, fitness się przyda
Mirelcia - no to Ty nie wiesz?? Kinga sama na włościach została bo Piotrek coś nawywijał i musiała liście biedna grabić - no ewidentnie widać że sobie biedulka nie radzi No co Ty - młotów wczoraj nie oglądałaś
A i jeszcze buziak od Teściowej i przyszłego Mężulka dla Duśki -
Monika- trzymam kciuki za Ciebię i rozgaszczaj się
Ajłoncia- wygłaskaj brzusia - ale nie za mocno( wiesz skórcze, oksytocyna i te sprawy) i przemów Frankowi do rozsądku, że jeszcze nie czas- nie pora i zasupłaj nogi na pętelkę jak nie posłucha
Mirella - Seba zakochał się bez pamięci - w Duśce - hahahhahahahaha co zwykle nadziewczynki reaguke - blllllle - tak tu wpadł po uszy - i mało tego powiedział że ja tak nie umiem śpiewać - chyba jestem zazdrosna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez bidol.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 9 miesiąc temu #332016 przez gosiak
Mirella u mnie dziś pyzy z mięsem ze sklepu na szybki obiad, jak bys wczoraj napisała że dziś dzień bez mięsa bezie, to bym nie kupowała jutro odpokutujemy a Duśka sama słodycz, a jaka laseczka z Niej rośnie ciesz się nią bo nim się obrócisz wyfrunie Ci z gniazdka Najlepszego dla Dusi z okazji imieninek
Monika oj tu jest z km pogadać, w weekendy jedynie zastój, ale w tygodniu tu gwarno
czuje że @ przylezie, ale kupiłam dziś test, może pojutrze strzele, a jak nie to na następny cykl bezie
ajłona to nie przemęczaj się, to Franula posiedzi może jeszcze troszkę niecierpliwek mały
Dorcia no włacha gdzie zdjątko naszej pannicy?
Monika oj tu jest z km pogadać, w weekendy jedynie zastój, ale w tygodniu tu gwarno
czuje że @ przylezie, ale kupiłam dziś test, może pojutrze strzele, a jak nie to na następny cykl bezie
ajłona to nie przemęczaj się, to Franula posiedzi może jeszcze troszkę niecierpliwek mały
Dorcia no włacha gdzie zdjątko naszej pannicy?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332026 przez Mirella
nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_świąt_nietypowych
Gosiaku, to tu sobie sprawdzaj co kiedy można
Cieszę się Duśką ile wlezie, ona mną też, czasem na krok nie opuszcza
Bidol, ja młotów nie oglądam, ale mniej więcej kojarzę o kogo chodzi, Kindze dobrze zrobi na sadełko trochę pograbić, niech sobie radzi
No a Sebuś się gustem wykazał
dawaj tu jego fotę, zobaczymy co Duśka powie
edit:
nie wiem dlaczego ten link nie chce się cały zrobić niebieski ale trzeba cały wczytać
Gosiaku, to tu sobie sprawdzaj co kiedy można
Cieszę się Duśką ile wlezie, ona mną też, czasem na krok nie opuszcza
Bidol, ja młotów nie oglądam, ale mniej więcej kojarzę o kogo chodzi, Kindze dobrze zrobi na sadełko trochę pograbić, niech sobie radzi
No a Sebuś się gustem wykazał
dawaj tu jego fotę, zobaczymy co Duśka powie
edit:
nie wiem dlaczego ten link nie chce się cały zrobić niebieski ale trzeba cały wczytać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mirella.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 9 miesiąc temu #332034 przez gorla
Mirelcia Duśka przekochana , urodzona modeleczka, ja to bym mogła mieć 2 córcie , bo kocham malusie dziewczynki na obiad miałam pomidorówkę
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332061 przez agnesssa
Mirella że Klaudynka piękna dziewczynka to już mówiłam, ale jak ona pięknie śpiewa, normalnie rozczuliłam się i teraz jeszcze bardziej chce mieć taką Duśkę Buziakuje śliczną buźkę
Ajłonka To Ci Franula Mam nadzieję, że poczeka jeszcze troszeczkę
Gosiak ja tam zaciskam kciuki, co byś mogła nam tu dwie krechy pokazać już teraz
Za wszystkie trzymam mocno kciuki, za stracony cykl Mesy, i żeby do pięknęgo endo Lacrijka doszło piękne jajo co ładnie pęknie
Witam nowe staraczki i również życzę powodzenia
Bidolku fajno, że już nie musisz leżeć
Gorla mam nadzieję, że Oliwka lepiej się czuje, i że Ty wypoczywasz jak należy
Emka kochana mam nadzieję, że badania jednoznacznie wskażą jaka jest przyczyna, i że jakiś mądry ginek pomoże Ci szybciutko zajść w ciążę, która skończy się jak trzeba
No i w ogóle całuję wszystkie
Ajłonka To Ci Franula Mam nadzieję, że poczeka jeszcze troszeczkę
Gosiak ja tam zaciskam kciuki, co byś mogła nam tu dwie krechy pokazać już teraz
Za wszystkie trzymam mocno kciuki, za stracony cykl Mesy, i żeby do pięknęgo endo Lacrijka doszło piękne jajo co ładnie pęknie
Witam nowe staraczki i również życzę powodzenia
Bidolku fajno, że już nie musisz leżeć
Gorla mam nadzieję, że Oliwka lepiej się czuje, i że Ty wypoczywasz jak należy
Emka kochana mam nadzieję, że badania jednoznacznie wskażą jaka jest przyczyna, i że jakiś mądry ginek pomoże Ci szybciutko zajść w ciążę, która skończy się jak trzeba
No i w ogóle całuję wszystkie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez agnesssa.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1