BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 9 miesiąc temu #331952 przez monik_ka
Mirella napisał:

Monika, nakręcanie jest zabronione tutaj, a palnięcie Ci się należy za "jeśli tylko zajdę", ale że to pierwszy raz to Ci daruję

no to dzięki ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #331958 przez Mirella
jakby ktoś miał ochotę to zapraszam na "przegląd" Duśki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

siedziałam nad tym pól dnia ale naumiałam się pokazy robić :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #331967 przez monik_ka
boska jest!!!! mała piosenkareczka :laugh: gratuluję córci
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331969 przez mesy
Witaj monik_ka :lol: :lol:

Mirella widzę dalej porządek na forumie trzymasz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A właśnie :laugh: filmik sobie obejrzałam a zapomniałam napisać że zabieram Duśkę bez gadania :laugh: :laugh: :laugh: śliczna jest :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #331971 przez gorla
Mirelcia Duśka przekochana , urodzona modeleczka, ja to bym mogła mieć 2 córcie , bo kocham malusie dziewczynki :lol: :lol: :lol: na obiad miałam pomidorówkę ;)

ajłoncia nie daj Franuli wyjść , jeszcze troszeńkę, moja Oliwia jest prawie z 38 tc i miała 3 kg

monik witaj, cieżko wywnioskować z objawów czy to ciąża czy na @

mesy paczałam na twój wykres i tak kochana na moje oko, to nie spadku przed owulacyjnego, ale nigdy nic nie wiadomo

sylwka kochana ciesz sie że masz takiego meża co cię wspiera, ja reagowałam podobnie jak ty na maluszki , najbardziej wtedy jak nie mogłam zajśc z Oliwką , szlak mnie trafia jak znajomi z dziećmi przyjezdzali :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

U mnie pizdzi niemiłosiernie, a musze wyjść na dwór :ohmy: :ohmy: masakra, nie chce mi sie doopy ruszyc

Aguska popieram dziewczyny, prawko zdawaj do bólu jak zaczęłaś, moja kumpela zdała za 9 razem :ohmy: ale ty zdaj szybciej.. ona jest ogólnie wyjątkowa ;)
12 lata 9 miesiąc temu #331973 przez monik_ka
coś czuję że będę miała tu z kim gawędzić ;)
12 lata 9 miesiąc temu #331974 przez Lacrijka
Ślicznie Klaudysiu, ślicznie !!! Ciotka Lacra ciuma w polaska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #331977 przez Mirella
Monika tu jest ruch jak w ulu, będziesz miała, spoooko :lol:

Klaudia wyciumana :kiss: wzajemnie ciuma cioteczki :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332009 przez bidol
Nikusia - spoko majonez :blink: My z mężem stosunek przerywany (jako metodę antykoncepcji)stosowaliśmy przez 5 lat i wpatki nie było. Ale w upragnioną ciążę zajść się udało- więc u Was będzie podobnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aguśka - trzymam kciukasy za ten cykl :kiss: :kiss: :kiss: i za prawko - też przerwałam i bardzo żałuję :dry:

Mirella napisał:

Bidolku, cos mi wczoraj uciekło, jakie liście i jakiej Kindze? Jak ogród ogrodzony to moge machnąć, fitness się przyda :blink:

Mirelcia - no to Ty nie wiesz?? Kinga sama na włościach została bo Piotrek coś nawywijał i musiała liście biedna grabić - no ewidentnie widać że sobie biedulka nie radzi :dry: No co Ty - młotów wczoraj nie oglądałaś :silly:
A i jeszcze buziak od Teściowej i przyszłego Mężulka dla Duśki - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monika- trzymam kciuki za Ciebię i rozgaszczaj się :kiss: :kiss:

Ajłoncia- wygłaskaj brzusia - ale nie za mocno( wiesz skórcze, oksytocyna i te sprawy) i przemów Frankowi do rozsądku, że jeszcze nie czas- nie pora :blink: i zasupłaj nogi na pętelkę jak nie posłucha :blink:

Mirella - Seba zakochał się bez pamięci - w Duśce :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: - hahahhahahahaha co zwykle nadziewczynki reaguke - blllllle - tak tu wpadł po uszy - i mało tego powiedział że ja tak nie umiem śpiewać :dry: - chyba jestem zazdrosna :silly: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #332016 przez gosiak
Mirella u mnie dziś pyzy z mięsem ze sklepu na szybki obiad, jak bys wczoraj napisała że dziś dzień bez mięsa bezie, to bym nie kupowała :silly: jutro odpokutujemy :lol: a Duśka sama słodycz, a jaka laseczka z Niej rośnie ciesz się nią bo nim się obrócisz wyfrunie Ci z gniazdka :P :lol: Najlepszego dla Dusi z okazji imieninek :kiss:

Monika oj tu jest z km pogadać, w weekendy jedynie zastój, ale w tygodniu tu gwarno :laugh:

czuje że @ przylezie, ale kupiłam dziś test, może pojutrze strzele, a jak nie to na następny cykl bezie :blink:

ajłona to nie przemęczaj się, to Franula posiedzi może jeszcze troszkę niecierpliwek mały :kiss:

Dorcia no włacha gdzie zdjątko naszej pannicy?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 9 miesiąc temu #332025 przez Majowka
Mirella, Dusia przesliczna! :kiss: :kiss: :kiss:

Ajlona, trzymam kciuki!!!!!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332026 przez Mirella
nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_świąt_nietypowych

Gosiaku, to tu sobie sprawdzaj co kiedy można :lol:
Cieszę się Duśką ile wlezie, ona mną też, czasem na krok nie opuszcza :)

Bidol, ja młotów nie oglądam, ale mniej więcej kojarzę o kogo chodzi, Kindze dobrze zrobi na sadełko trochę pograbić, niech sobie radzi

No a Sebuś się gustem wykazał :lol: :lol: :lol:
dawaj tu jego fotę, zobaczymy co Duśka powie :lol:

edit:
nie wiem dlaczego ten link nie chce się cały zrobić niebieski ale trzeba cały wczytać
12 lata 9 miesiąc temu #332034 przez gorla
Mirelcia Duśka przekochana , urodzona modeleczka, ja to bym mogła mieć 2 córcie , bo kocham malusie dziewczynki :lol: :lol: :lol: na obiad miałam pomidorówkę ;)

ajłoncia nie daj Franuli wyjść , jeszcze troszeńkę, moja Oliwia jest prawie z 38 tc i miała 3 kg

monik witaj, cieżko wywnioskować z objawów czy to ciąża czy na @

mesy paczałam na twój wykres i tak kochana na moje oko, to nie spadku przed owulacyjnego, ale nigdy nic nie wiadomo

sylwka kochana ciesz sie że masz takiego meża co cię wspiera, ja reagowałam podobnie jak ty na maluszki , najbardziej wtedy jak nie mogłam zajśc z Oliwką , szlak mnie trafia jak znajomi z dziećmi przyjezdzali :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

U mnie pizdzi niemiłosiernie, a musze wyjść na dwór :ohmy: :ohmy: masakra, nie chce mi sie doopy ruszyc

Aguska popieram dziewczyny, prawko zdawaj do bólu jak zaczęłaś, moja kumpela zdała za 9 razem :ohmy: ale ty zdaj szybciej.. ona jest ogólnie wyjątkowa ;)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332061 przez agnesssa
Mirella że Klaudynka piękna dziewczynka to już mówiłam, ale jak ona pięknie śpiewa, normalnie rozczuliłam się i teraz jeszcze bardziej chce mieć taką Duśkę :ohmy: :ohmy: Buziakuje śliczną buźkę :kiss: :kiss: :kiss:

Ajłonka To Ci Franula :silly: Mam nadzieję, że poczeka jeszcze troszeczkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak ja tam zaciskam kciuki, co byś mogła nam tu dwie krechy pokazać już teraz :kiss: :kiss:

Za wszystkie trzymam mocno kciuki, za stracony cykl Mesy, i żeby do pięknęgo endo Lacrijka doszło piękne jajo co ładnie pęknie :kiss: :kiss:

Witam nowe staraczki i również życzę powodzenia :kiss: :kiss:

Bidolku fajno, że już nie musisz leżeć :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla mam nadzieję, że Oliwka lepiej się czuje, i że Ty wypoczywasz jak należy :kiss: :kiss:

Emka
kochana mam nadzieję, że badania jednoznacznie wskażą jaka jest przyczyna, i że jakiś mądry ginek pomoże Ci szybciutko zajść w ciążę, która skończy się jak trzeba :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No i w ogóle całuję wszystkie :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 9 miesiąc temu #332113 przez Dorciaition
Mirella to Duśka śpiewa?? O wow! Jest niesamowita. Nie dość, że śliczna to jeszcze tak uzdolniona :)

A tutaj Lencia z buziaczkami dla cioteczek :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży