- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361183 przez Sasetka_88
I jeszcze jest jeden problem .. i nie wiem co róbic .. Otóż ja nienawidzę ojca mojego męża :/ jak o nim słyszę to dostaję białej gorączki,i denerwuje mnie, że mąż chodzi do niego .. no nie umiem sobie z tym poradzić od grudnia go nie widziałam ..
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #361185 przez sisina
Sasetka:tylko ze go tydzien czasu nie ma a nawet 2 tyg to jak taki facet po takim czasie zjedzie to sobie pomyśl sluchaj po takiej przerwie smakuje lepiej.. ale ostatnio byl tydzien w domu i powiem ci ze już go mialam dość,Hmmm no co mam poradzić kurka nie wiem a jakaś bielizna sexi na mojego to działa jak nic... no bo co innego..
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361187 przez Sasetka_88
Mirella : Kochana, ja raz przez miesiąc nie miałam ochoty bo nie wolno mi było się przytulać,a on o tym nie wiedział .. Myślisz,że coś pierwszy zaczynał ?? Coś Ty .. zawsze lezymy już koło 20 bo oglądamy filmy na dvd ( taki senas) i co?Gapi się w tv, czasami zakładam cos sexy do łóżka to nawet nie spojrzy tylko oglądamy .. Nie raz jak sie wkurzę to gaszę tv i zaczynam .. No kur** ręce i cycki opają :/
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361189 przez Sasetka_88
sisina: Zmaień się mężem ja mam dość mojego .. zero seksu, zero uczucia .. No do dupy:/
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361192 przez Sasetka_88
Mirella: Nie ma,on jest w porządku facet .. :)poza tym jakby kogś mógł mieć jak on non stop siedzi w domu, nie ma kontaktu z netem .. ma tylko 2 kumpli, których widuje rzadko bo jezdzą po europie ..
Myślałam, że sie zmieni .. Ja nie raz 2 miesiące jestem bez przytulania :/
Myślałam, że sie zmieni .. Ja nie raz 2 miesiące jestem bez przytulania :/
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361194 przez Sasetka_88
Poza tym gdyby miał to by mnie już dawno zostawił z moim charakterem .. Ale jakoś wytrzymuje, więc chyba mnie musi kochać
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361196 przez Sasetka_88
No nie wychodzi niegdzie, czasem tylko do siostry przyrodniej lub starego .. a tak to jeździ w trasy albo siedzimy w domu ..
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #361198 przez sisina
Sasetka:nie stresuj sie minie mu to mam nadzieje.. ja miałam tez taki okres czasu ze nie miałam ochoty na sex jakoś nie potrzebowałam...no tak tylko moj maz mnie zaczepiał jak lezeliśmy a ja mowilam ze jutro,i jutro...ale potem mi to minęło jakoś i jest ok.Bo juz myślałam że ze mna coś nie tak życze ci zeby ten twoj chłop wkońcu zauważył jak ty sie biedulko męczysz
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361201 przez Sasetka_88
sisina: Nie dołuj mnie kiedys mi pwoiedział,że mam sobie kupic wibrator:D no nie jest głupi? ale to też może jest przez to,że jest gruby .. bo od slubu dużo przytył
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #361204 przez Mirella
no mówię grzeb w necie i diety szukaj innej
jak ja byłam gruba po ciązy to też mi się nie chciało, zwyczajnie się czułam w moim ciele jak nie u siebie. Poza tym Sasetka nic na siłę, powoli małymi kroczkami, inaczej się nie da.
kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Przeglad-n...caid=1e726&_ticrsn=3
tu masz trochę, dalej sama
jak ja byłam gruba po ciązy to też mi się nie chciało, zwyczajnie się czułam w moim ciele jak nie u siebie. Poza tym Sasetka nic na siłę, powoli małymi kroczkami, inaczej się nie da.
kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Przeglad-n...caid=1e726&_ticrsn=3
tu masz trochę, dalej sama
- Sasetka_88
- Gość
12 lata 7 miesiąc temu #361206 przez Sasetka_88
Mirella: Będę mu gotować seler teraz codziennie na obiad:D:D moze mu pomoze:D