BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #361181 przez emka
MIrell do brze radzi, najlepiej zagraj niedostępną, ból głowy cosik... Wtedymu się lampka zapali!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #361183 przez Sasetka_88
I jeszcze jest jeden problem .. i nie wiem co róbic .. Otóż ja nienawidzę ojca mojego męża :/ jak o nim słyszę to dostaję białej gorączki,i denerwuje mnie, że mąż chodzi do niego .. no nie umiem sobie z tym poradzić :( od grudnia go nie widziałam ..
12 lata 7 miesiąc temu #361184 przez Mirella
Sasetka Ciebie to pogięło całkiem??? Jaki obowiązek??? To ma być obopólna przyjemność!!!
12 lata 7 miesiąc temu #361185 przez sisina
Sasetka:tylko ze go tydzien czasu nie ma a nawet 2 tyg to jak taki facet po takim czasie zjedzie to sobie pomyśl sluchaj po takiej przerwie smakuje lepiej.. :lol: ale ostatnio byl tydzien w domu i powiem ci ze już go mialam dość,Hmmm no co mam poradzić kurka nie wiem a jakaś bielizna sexi na mojego to działa jak nic... :laugh: no bo co innego..
12 lata 7 miesiąc temu #361187 przez Sasetka_88
Mirella : Kochana, ja raz przez miesiąc nie miałam ochoty bo nie wolno mi było się przytulać,a on o tym nie wiedział .. Myślisz,że coś pierwszy zaczynał ?? Coś Ty .. zawsze lezymy już koło 20 bo oglądamy filmy na dvd ( taki senas) i co?Gapi się w tv, czasami zakładam cos sexy do łóżka to nawet nie spojrzy tylko oglądamy .. Nie raz jak sie wkurzę to gaszę tv i zaczynam .. No kur** ręce i cycki opają :/
12 lata 7 miesiąc temu #361189 przez Sasetka_88
sisina: Zmaień się mężem :D ja mam dość mojego .. zero seksu, zero uczucia .. No do dupy:/
12 lata 7 miesiąc temu #361190 przez Mirella
Sasetka ale jak o tym wiedzialas to po co wychodziłaś za niego? Siłą faceta do seksu nie zmusisz.

ja to bym się zastanowiła czy na boku kogoś nie ma ;)
12 lata 7 miesiąc temu #361192 przez Sasetka_88
Mirella: Nie ma,on jest w porządku facet .. :)poza tym jakby kogś mógł mieć jak on non stop siedzi w domu, nie ma kontaktu z netem .. ma tylko 2 kumpli, których widuje rzadko bo jezdzą po europie ..
Myślałam, że sie zmieni .. Ja nie raz 2 miesiące jestem bez przytulania :/
12 lata 7 miesiąc temu #361194 przez Sasetka_88
Poza tym gdyby miał to by mnie już dawno zostawił z moim charakterem .. Ale jakoś wytrzymuje, więc chyba mnie musi kochać :)
12 lata 7 miesiąc temu #361195 przez Mirella
jak to non stop w domu siedzi? to może depresję ma?
12 lata 7 miesiąc temu #361196 przez Sasetka_88
No nie wychodzi niegdzie, czasem tylko do siostry przyrodniej lub starego .. a tak to jeździ w trasy albo siedzimy w domu ..
12 lata 7 miesiąc temu #361198 przez sisina
Sasetka:nie stresuj sie minie mu to mam nadzieje.. :unsure: ja miałam tez taki okres czasu ze nie miałam ochoty na sex jakoś nie potrzebowałam...no tak tylko moj maz mnie zaczepiał jak lezeliśmy a ja mowilam ze jutro,i jutro...ale potem mi to minęło jakoś i jest ok.Bo juz myślałam że ze mna coś nie tak życze ci zeby ten twoj chłop wkońcu zauważył jak ty sie biedulko męczysz ;) :silly:
12 lata 7 miesiąc temu #361201 przez Sasetka_88
sisina: Nie dołuj mnie :( kiedys mi pwoiedział,że mam sobie kupic wibrator:D no nie jest głupi? ale to też może jest przez to,że jest gruby .. bo od slubu dużo przytył :P
12 lata 7 miesiąc temu #361204 przez Mirella
no mówię grzeb w necie i diety szukaj innej

jak ja byłam gruba po ciązy to też mi się nie chciało, zwyczajnie się czułam w moim ciele jak nie u siebie. Poza tym Sasetka nic na siłę, powoli małymi kroczkami, inaczej się nie da.

kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Przeglad-n...caid=1e726&_ticrsn=3

tu masz trochę, dalej sama :)
12 lata 7 miesiąc temu #361206 przez Sasetka_88
Mirella: Będę mu gotować seler teraz codziennie na obiad:D:D moze mu pomoze:D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby