BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 tydzień temu #511748 przez Mirella
Lacra to normalnie bezczelna jest że tak szczupło i świeżo w ciązy wygląda, i to bliźniaczej!!!!! Wygłaskaj Lacriuszki :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 1 tydzień temu #511750 przez Mała
Lacrijka ślicznie wyglądasz, brzuś już widać :lol: Matko kochana :ohmy: jak ty musisz wyglądać wyjściowo
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511751 przez sylka
Moje dziecko kręci się w kóło a później chodzi pijackim krokiem zadowolone a tak działą na niego ta nuta. Ubaw mamy teraz po pachy. P biega tylko za nim i go łapie :)

Lacra świetnie wygladasz :D Śliczności pogłaskaj brzuszek.
12 lata 1 tydzień temu #511753 przez dzidzia1234
bliźnieta?????????? no wiedziałam , że ja nie w temacie
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511755 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacra to normalnie bezczelna jest że tak szczupło i świeżo w ciązy wygląda, i to bliźniaczej!!!!! Wygłaskaj Lacriuszki :kiss: :kiss: :kiss:

szczupło ??? Świeżo ??? Dobry żart Mirelciu, ino słaby hehe
Czuje sie jak słoń, a co będzie za pół roku ?? A mine mam popawikową więc sorka :P

Madziasku, usuniesz fotke z posta, będę wdzieczna :)
12 lata 1 tydzień temu #511758 przez anoda89
Lacrijka ale masz już śliczny brzusio :). Mojego brata dziewczyna jak była z bliźniakami w ciąży to jak wchodziła to najpierw szedł brzuch a potem Kaśka :laugh:.
12 lata 1 tydzień temu #511759 przez Marta M
Lacra usuwać chcesz?? Ależ szcześciara jestem że udało mi się widzieć...matko, jesteś poprostu piękna z tym Twoim brzuszkiem :woohoo: :woohoo:
12 lata 1 tydzień temu #511763 przez dzidzia1234
lacr- ale , że tak?
12 lata 1 tydzień temu #511764 przez Dave
No to dałyście czadu. Fakt, że z czytaniem jestem na bieżąco, ale z pisaniem to doopa.

Lacrijka - no bombowa mamusia z Ciebie :) :)

Mirella
- widzisz jakiego badziewnego wira ode mnie wzięłaś. Mnie tez jeszcze trzyma cholerstwo. Bądź dzielna, kiedyś se to pójdzie.

MoNiaaa
- dobrze, że masz normalny test. Tam Ci na 100% wyjdzie krecha. Już się foty doczekać nie mogę.

Kurka, muszę jeszcze poszperać, bo wiem że fotoski były wstawiane, ale w telefonie ja g*** widzę. Ale na pewno same śliczności zaraz zobaczę. Kiedyś tam, może też się Wam pokażę :silly:

Witam nowe stareczki i trzymam kciuki :laugh: :laugh:

Przywołałyście do wspomnień. I o wieku gadacie.

No dobra, mi wczoraj 29 wiosen stuknęło :silly:

A męża to w pracy se wyhaczyłam. Przez pierwsze chyba 1,5 roku, to go w ogóle nie zauważałam. Mimo iż ja na recepcji pracuję a on w ochronie i co chwila przede mną przechodził.
Z czasem jakoś tak wyszło, że go za palec przez blat zaczęłam łapać no i się złapał na haka :P
W lipcu tak offen się spiknęlismy, a w listopadzie mieliśmy już klucze go wspólnego domku :side:
Potem takie bajerowanie, potem myśli o ślubie i w końcu oświadczyny. Znaleźliśmy kanjpę, ale 2 lata trzeba było na termin w niej czekać. No i czekaliśmy. ok. pół roku przed stwierdziliśmy, że chyba zmieniamy plany ślubne i inaczej weselicho zorganizujemy. Żeby się wbić w termin wymarzonej sali, wybraliśmy niestandardowo - czwartek :side: I w ok. 5 miechów dopięliśmy wszystko.
Oj, długo by pisać wsio.

Ślub był 17.06.2010r. A Maję udało się pyknąć w lipcu :side:

Dziwna sprawa, ale nie pamiętam dokładnie, w którym roku się poznaliśmy, ale chyba 2004 lub 2005. Ponoć szczęśliwi czasu nie liczą :P :lol: :lol:
Więc już się znamy jak łyse konie.

A jako ciekawostkę powiem Wam, że wcześniej byłam z facetem 6 lat i już nawet pierścionek zaręczynowy na palcu był. Ale zerwałam zaręczyny :lol: I to nie dla obecnego męża, ale tak ogólnie.

Dobra, to se popisałam. Lecę foty oglądać :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 1 tydzień temu #511767 przez Lacrijka
dzidzia1234 napisał:

lacr- ale , że tak?

O właśnie tak..Bingo !!
12 lata 1 tydzień temu #511769 przez anoda89
Dave Sto Lat...Wszystkiego najlepszego :kiss:
12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511775 przez Dave
anoda89 - dziękuję :kiss: :kiss:

A tak swoją drogą. Lacra, skoro to jest nie wyjściowe to ja Cię chcę widzieć w wersji wyjściowej. Chyba mi szczęka klawiaturę rozwali :side: :side:

12 lata 1 tydzień temu #511781 przez dzidzia1234
dave
12 lata 1 tydzień temu #511784 przez Dave
Dzidzia - :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #511787 przez Lacrijka
Dasz kawalek ??