- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535340 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gosiu Najważniejsze ze sie znalazł Ja kiedyś mojego malurtkiego szczeniaczka wtedy, znalazłam w schronisku, niestety odchorował to bardzo, ale potem żył długo. My myślimy o labradorze. Wiki sie nakręciła i zbiera kase
Przeslijcie tam pozdriowienia dla Mirelki
Feritka U mnie podobno było - 14 z rańca, ale teraz koło 10, nie pada więc ok i słonko świeci. Ale szyby musiałam skrobać
Przeslijcie tam pozdriowienia dla Mirelki
Feritka U mnie podobno było - 14 z rańca, ale teraz koło 10, nie pada więc ok i słonko świeci. Ale szyby musiałam skrobać
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #535384 przez iwonta_kg
Ferritka u mnie pogoda idealna na spacer! Śnieg jest, wszędzie jest bialo, słoneczko świeci, zero wiatru. Az chce sie wyjść na dwór. Ale ni dy rydy... moge wam wyslac zdjęcie ze szpitalnego okna. Bedzie mi razniej hehe
Gosia dobrze ze psiaczek sie znalazł wyprzytulaj go teraz moooocno!
Gosia dobrze ze psiaczek sie znalazł wyprzytulaj go teraz moooocno!
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #535397 przez Elmirka85
kochane u mnie już wszystko jasne. przyszła @... trochę mi smutno
ja się zastanawiam nad testami owulacyjnymi, może mi coś poradzicie?? w tym cyklu dam sobie jeszcze spokój ale może w następnym? tylko pytanie czy mam szanse je robić jak ja pracuje raz na rano, potem np. 2 nocki , wolne. Nigdy nie mam cały tydzień nocek, albo na rano tylko różnie i czy wtedy można robić te testy?? bo ja teraz chyba za często się przytulamy bo wtedy co nam wyszło to kochaliśmy tylko 2 razy chyba 2 dni przed i 2 dni po tych dnach. a ja myślę że jak się za często kochamy to plemniki mogą być słabsze?? bo problem też jest w tym że np. teraz mi się przesunął znowu okres,bo miałam w sobotę po 30 dniach.
bo robiąc takie testy to jak to jest? lepiej się wstrzymać parę dni przed żeby były mocne plemniki i działać wtedy jak wyjdą dwie takie same kreski??
poza tym ja myślę że mogłam sama sobie zaszkodzić , bo miałam zapisany duphaston od 16dc przez 10 dni i stosowałam teraz przez dwa cykle a z terminu w którym dostałam @ wynika że zaczęłam go brać jeszcze przed owulacją, mogło to zaszkodzić??
proszę Was o każde wskazówki:-)
ja się zastanawiam nad testami owulacyjnymi, może mi coś poradzicie?? w tym cyklu dam sobie jeszcze spokój ale może w następnym? tylko pytanie czy mam szanse je robić jak ja pracuje raz na rano, potem np. 2 nocki , wolne. Nigdy nie mam cały tydzień nocek, albo na rano tylko różnie i czy wtedy można robić te testy?? bo ja teraz chyba za często się przytulamy bo wtedy co nam wyszło to kochaliśmy tylko 2 razy chyba 2 dni przed i 2 dni po tych dnach. a ja myślę że jak się za często kochamy to plemniki mogą być słabsze?? bo problem też jest w tym że np. teraz mi się przesunął znowu okres,bo miałam w sobotę po 30 dniach.
bo robiąc takie testy to jak to jest? lepiej się wstrzymać parę dni przed żeby były mocne plemniki i działać wtedy jak wyjdą dwie takie same kreski??
poza tym ja myślę że mogłam sama sobie zaszkodzić , bo miałam zapisany duphaston od 16dc przez 10 dni i stosowałam teraz przez dwa cykle a z terminu w którym dostałam @ wynika że zaczęłam go brać jeszcze przed owulacją, mogło to zaszkodzić??
proszę Was o każde wskazówki:-)
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #535405 przez anoda89
Gosia dobrze że psiak się znalazł
Mirella wracaj do zdrowia
Elmirka uda się następnym razem Głowa do góry!
Mnie chyba bierze grypa rzygająca Jeszcze tego mi brakowało do szczęścia. Nie dość @ się zbliża bo mam już plamienia to jeszcze mdli mnie jak cholera.
Mirella wracaj do zdrowia
Elmirka uda się następnym razem Głowa do góry!
Mnie chyba bierze grypa rzygająca Jeszcze tego mi brakowało do szczęścia. Nie dość @ się zbliża bo mam już plamienia to jeszcze mdli mnie jak cholera.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #535431 przez dzidzia1234
gosia- to pewnie ulga i dla Ciebie i dla biednego psiaka
a ja nadal czytam greya w oczekiwaniu na księdza- szczyt perwersji
a ja nadal czytam greya w oczekiwaniu na księdza- szczyt perwersji
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535434 przez ferritka
Anoda , plamienie to wciąż nie jest sygnał @.. poza tym mdłości, czekajmy cierpliwie na rozwój wydarzeń. Ciągle 3mam kciuki.
U mnie dzisiaj masakra, tak mnie boli bok, że siedzieć nie potrafie, ciągle z kanapy na dywan i z powrotem. Tak miałam jak mnie kolka nerkowa złapała boje się, że znowu mnie dopadnie. Do mdłości powoli się przyzwyczajam, paluszki robią mi dobrze, za to parówki spowodowały mega mdłość. 2 kawy bez cukru z mlekiem też zrobiły mi dobrze ;D
Dzidzia Grey + ksiądz - jesteś bardziej zboczona ode mnie
U mnie dzisiaj masakra, tak mnie boli bok, że siedzieć nie potrafie, ciągle z kanapy na dywan i z powrotem. Tak miałam jak mnie kolka nerkowa złapała boje się, że znowu mnie dopadnie. Do mdłości powoli się przyzwyczajam, paluszki robią mi dobrze, za to parówki spowodowały mega mdłość. 2 kawy bez cukru z mlekiem też zrobiły mi dobrze ;D
Dzidzia Grey + ksiądz - jesteś bardziej zboczona ode mnie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535449 przez dzidzia1234
ANODA- dobre
FERRITKA- moja koleżanka kiedyś mi się zwierzyła , że by chciała z księciem spróbować, bo ją ponieca ilość guziczków do rozpięcia ha ha
FERRITKA- moja koleżanka kiedyś mi się zwierzyła , że by chciała z księciem spróbować, bo ją ponieca ilość guziczków do rozpięcia ha ha
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535451 przez ferritka
Anoda, pół biedy jakby ten Fasolek był na pewno, a tak se wmawiam mdłości i inne takie a to może być oznaka głupoty a nie ciąż.
jedno wiem na 100% - bok boli na pewno
czytałam o tym eksperymencie, niestety nie wiedziałam filmiku bo nie potrafie wtyczki jakiejś wgrać i się poddałam ;D
Dzidzia, no dziwne ludzie mają perwersje, właśnie myślę jaką ja mam, prócz Szarego ,hmmmm
jedno wiem na 100% - bok boli na pewno
czytałam o tym eksperymencie, niestety nie wiedziałam filmiku bo nie potrafie wtyczki jakiejś wgrać i się poddałam ;D
Dzidzia, no dziwne ludzie mają perwersje, właśnie myślę jaką ja mam, prócz Szarego ,hmmmm
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535454 przez ferritka
anoda89 napisał:
chcesz pdfy? wszystkie 3 części za mocą Dzidzi krąży po forum, daj maila to Ci podrzucę
Kurka może i ja powinnam z mężem Greya przeczytać bo cosik u nas ostatnio spokojnie w sypialni Do kogo mam się zgłosić to też przeczytam??
chcesz pdfy? wszystkie 3 części za mocą Dzidzi krąży po forum, daj maila to Ci podrzucę
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535469 przez dzidzia1234
ja ma taką jedną perwersję ale nie powiem , bo na samą myśl mam kurwiki w oczach i wstyd mi w lustro spojrzeć ha ha