- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #535124 przez ferritka
dzień dobry moje ;***
Iwonka i głaszczę Maluszka ;**
hehe Mesy, my to jak tak równo trafimy to na jednej porodówce możemy się znaleźć , przecież my prawie z jednej dzielni ) 3mam kciuki Kochana ,żeby ta cholera ominęła nas szerokim łukiem:)))))))
Iwonka i głaszczę Maluszka ;**
hehe Mesy, my to jak tak równo trafimy to na jednej porodówce możemy się znaleźć , przecież my prawie z jednej dzielni ) 3mam kciuki Kochana ,żeby ta cholera ominęła nas szerokim łukiem:)))))))
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535139 przez ferritka
mesy napisał:
Mesy, robiłybyśmy wyścigi na piłkach przez korytarz ;D
iwonta_kg pie4kny dzidziolek ja też kce takiego hehehehe
ferritka ale by była jazda hahahahaha już nas widzę chodzących po schodach by przyspieszyć poród buhehehehe
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #535145 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonka Z maluszkiem wszystko gites, nie zamartwiaj się. Będzie dobrze! Jak ja leżałam na oddziale to babeczki tam miały prawdziwe krwotoki a za pare dni wychodziły szczęśliwe do domu bo wszystko sie uspokoiło Trzymam kciuki
Mesy Wiesz co już czas na Ciebie Podobnie jak na Gosiaka! Mnie już wszystko boli od trzymania kciuków, ale trzymam niezmiennie! ~
Lacruś Tobie widzę nie przeszły, żelowe zachcianki, ja lubie te zielone albo przezroczyste MOja córcia czerwone i pomarańczowe i tak sie dzielimy
BYłam dzis z moją małą panikarą w laboratorium na pobraniu krwi, ona sie panicznie boi igieł, ale jakoś poszło. Tata ją trzymał na fotelu. Ostatnio jakaś taka osłabiona jest i zaniżoną temperaturę czasem mniej nić 36. Musiałam w końcu porobić jej badanka. Zrobiłam morfologie OB i TSH, bo przy tarczycy podobno taka zaniżona temperatura moze być, oby nie...
Mesy Wiesz co już czas na Ciebie Podobnie jak na Gosiaka! Mnie już wszystko boli od trzymania kciuków, ale trzymam niezmiennie! ~
Lacruś Tobie widzę nie przeszły, żelowe zachcianki, ja lubie te zielone albo przezroczyste MOja córcia czerwone i pomarańczowe i tak sie dzielimy
BYłam dzis z moją małą panikarą w laboratorium na pobraniu krwi, ona sie panicznie boi igieł, ale jakoś poszło. Tata ją trzymał na fotelu. Ostatnio jakaś taka osłabiona jest i zaniżoną temperaturę czasem mniej nić 36. Musiałam w końcu porobić jej badanka. Zrobiłam morfologie OB i TSH, bo przy tarczycy podobno taka zaniżona temperatura moze być, oby nie...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 11 miesiąc temu #535151 przez mesy
ferritka napisał:
TGa szybciej by nas wypisali z tego szpitala niż byśmy urodziły hahaha
emka ja wiem że to już mój czas ale mój organizm jest lekko zdezorientowany i nie wie w który miesiąc uderzyć by było dobrze hehehehe
mesy napisał:
iwonta_kg pie4kny dzidziolek ja też kce takiego hehehehe
ferritka ale by była jazda hahahahaha już nas widzę chodzących po schodach by przyspieszyć poród buhehehehe
TGa szybciej by nas wypisali z tego szpitala niż byśmy urodziły hahaha
emka ja wiem że to już mój czas ale mój organizm jest lekko zdezorientowany i nie wie w który miesiąc uderzyć by było dobrze hehehehe
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535187 przez Lacrijka
mam wieści od Mirelki z 7 rano..No ale tak mi sie chce szklanki hoop coli ze nie wyrobie
Dobra juz pisze
Pisała mi rano ze juz dostała szpitalne wdzianko i ze idzie kompu kompu..
Lapka moze bedzie miec od wtorku to sie odezwie.
Dobra juz pisze
Pisała mi rano ze juz dostała szpitalne wdzianko i ze idzie kompu kompu..
Lapka moze bedzie miec od wtorku to sie odezwie.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #535209 przez pani_p
Iwonta Maluszek super! Mam nadzieję, że dzisiaj już wszystko u Was w porządku
Lacrijka Wczoraj żelki, dzisiaj cola, ty to masz wymagania ;p Dzięki za informacje o Mirelli
Ja się dzisiaj czuję jak g...o... Od rana brzuch mnie boli, niedobrze mi, czuję @ za progiem. Poza tym jestem głupia i wściekła na siebie bo z braku cierpliwości zrobiłam wczoraj test. Całkowicie niepotrzebnie bo oczywiście I krecha. Chłosta mi się należy jak nic! Niech mnie ktoś nauczy cierpliwości...
Ogólnie to miłego dnia dziewczynki :*
Lacrijka Wczoraj żelki, dzisiaj cola, ty to masz wymagania ;p Dzięki za informacje o Mirelli
Ja się dzisiaj czuję jak g...o... Od rana brzuch mnie boli, niedobrze mi, czuję @ za progiem. Poza tym jestem głupia i wściekła na siebie bo z braku cierpliwości zrobiłam wczoraj test. Całkowicie niepotrzebnie bo oczywiście I krecha. Chłosta mi się należy jak nic! Niech mnie ktoś nauczy cierpliwości...
Ogólnie to miłego dnia dziewczynki :*
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535246 przez ferritka
hehehehe Pani ;* I krecha to nic póki co nie znaczy ) u mnie też jedna krecha i cień naklejki ale wszystkie objawy nie ustąpiły ,więc wciąż sobie urajam ( jak to się odmieniowuje )
dzisiaj od rana chodziła za mną pasta z makreli z cebulą no i musiałam kupić i babrać się w ościach )
Mirellka
Lacra, czy kokakolowy smak to na bliźniaki jest jakiś przepis ??? bo ja nie lubie koli ,ale jeśli w tym tkwi szczegół na dwupak to ja zacznę lubić
dzisiaj od rana chodziła za mną pasta z makreli z cebulą no i musiałam kupić i babrać się w ościach )
Mirellka
Lacra, czy kokakolowy smak to na bliźniaki jest jakiś przepis ??? bo ja nie lubie koli ,ale jeśli w tym tkwi szczegół na dwupak to ja zacznę lubić
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535263 przez pani_p
Ferritka Ehhh wiem. Niepotrzebne mi to było bo tylko ryczałam jak głupia non stop:/ Nie jestem cierpliwa i to czekanie doprowadza mnie do szału. Nawet ten zasrany egzamin mnie tak nie absorbuje żebym mogła zapomnieć :/ wrrr
Gwen To zdrówka :*
Gwen To zdrówka :*
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #535297 przez gosia28
Iwonta mam nadzieję, że dziś u Ciebie jest już ok.
Mirella trzymam kciuki za bezbolesny i szybki zabieg
oj tam z teściorami to u mnie standard był, że przed @ robiłam, tego się nie da wyplewić z mózgownicy, nie ma racjonalnych wyjaśnień że jeszcze nie czas.
Kochane akcja poszukiwawcza mojego piesia zakończona. Cel- osiągnięty Golduś już dziś ze mną. A trzymali mi dziady mojego piesia w jakieś klatce na podwórku bez budy, ruszyć się biedaczek nie mógł i jakąś płachtą przykryli przed światłem.
biedaczek mój
Mirella trzymam kciuki za bezbolesny i szybki zabieg
oj tam z teściorami to u mnie standard był, że przed @ robiłam, tego się nie da wyplewić z mózgownicy, nie ma racjonalnych wyjaśnień że jeszcze nie czas.
Kochane akcja poszukiwawcza mojego piesia zakończona. Cel- osiągnięty Golduś już dziś ze mną. A trzymali mi dziady mojego piesia w jakieś klatce na podwórku bez budy, ruszyć się biedaczek nie mógł i jakąś płachtą przykryli przed światłem.
biedaczek mój
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #535306 przez pani_p
Ferritka U mnie to samo, a żeby zedrzeć ten lód z samochodu to już w ogóle masakra. Prawie się dzisiaj wywaliłam na parkingu jak z auta wychodziłam.
Gosia Super, że się znalazł. Co to za ludzie go trzymali?! I jak to wyjaśnili? Że go znaleźli na ulicy?
Gosia Super, że się znalazł. Co to za ludzie go trzymali?! I jak to wyjaśnili? Że go znaleźli na ulicy?