- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #536765 przez gosia28
ferritka napisał:
hehe ciapka mała to była z niego latem teraz jest bestia duża. Sąsiadowi łapę przez płot podaje
ale fakt, goldeny są super
eeeh się dziś wyszaleliśmy przy tym odśnieżaniu
aaaaaaaaaaaaaa słodziaczek cudny ) Zakochałam się ,taka ciapka małą. Uwielbiam goldeny, są boskie i takie misiaki maziaki )))
hehe ciapka mała to była z niego latem teraz jest bestia duża. Sąsiadowi łapę przez płot podaje
ale fakt, goldeny są super
eeeh się dziś wyszaleliśmy przy tym odśnieżaniu
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536768 przez studentkaae
no to jestem... od czego tu zacząć...
Gosia - piesek cudny, dobrze, że się znalazł, ale historia niezła. gdyby nie ten monitoring to pewnie mogłoby być różnie.
wiadomo coś jak się Mirella czuje??
Elmirka - jasne, rzucaj ten duphaston i na żywioł, na żywioł
Iwonta - jak tam u Ciebie? plamienia już ustały?
Dzidzia - hehehehe, szarątka Ci w głowie, co? nie dziwię się, nie dziwię... ja też śnię o Szarym.
apropos snu - dzisiaj prawie pół nocy nie przespałam, ale widzę, że nie ja jedna... hmm, dziwne.
Ferritka - ta laska jest zdrowo je...., takie rzeczy robić, matko. jak już tego dziecka tak nie chciała to mogła przecież oddać do adopcji - tyle par czeka, ehh, jakie to niesprawiedliwe wszystko... brak słów.
Pani - powodzenia jutro!!!!! dasz radę
no i do rzeczy - podaję wiadomości z frontu:
jak tak spać nie mogłam to wymyśliłam, że jednak se testa rano strzelę - w końcu 33 dc dziś, więc uznałam, że jak się przypadkiem udało to 2 kreska będzie - może blada, ale będzie. no i... zrobiłam test, a jakże i co... wyszła jedna gruba krecha i ani śladu, ani cienia drugiej
wkurzyłam się niemiłosiernie i smutno mi się zrobiło jeszcze bardziej. poszłam do pracy wściekła i zastanawiałma się czemu w takim razie ta ch... @ jeszcze nie przyszła. no i wróciłam z pracy i co - plamienia już mam, delikatne, ale są, czyli początek @... no i koniec złudzeń.
Elmirka - czyli się sprawdza - miałam mieć dzisiaj @ i mam, spóźniona przyszła o 2 dni jak u Ciebie
no i tyle także ja odpadam
Ferritka - Twoja wróżba się nie sprawdziła niestety. Ale moja dla Ciebie się sprawdzi
Gosia - piesek cudny, dobrze, że się znalazł, ale historia niezła. gdyby nie ten monitoring to pewnie mogłoby być różnie.
wiadomo coś jak się Mirella czuje??
Elmirka - jasne, rzucaj ten duphaston i na żywioł, na żywioł
Iwonta - jak tam u Ciebie? plamienia już ustały?
Dzidzia - hehehehe, szarątka Ci w głowie, co? nie dziwię się, nie dziwię... ja też śnię o Szarym.
apropos snu - dzisiaj prawie pół nocy nie przespałam, ale widzę, że nie ja jedna... hmm, dziwne.
Ferritka - ta laska jest zdrowo je...., takie rzeczy robić, matko. jak już tego dziecka tak nie chciała to mogła przecież oddać do adopcji - tyle par czeka, ehh, jakie to niesprawiedliwe wszystko... brak słów.
Pani - powodzenia jutro!!!!! dasz radę
no i do rzeczy - podaję wiadomości z frontu:
jak tak spać nie mogłam to wymyśliłam, że jednak se testa rano strzelę - w końcu 33 dc dziś, więc uznałam, że jak się przypadkiem udało to 2 kreska będzie - może blada, ale będzie. no i... zrobiłam test, a jakże i co... wyszła jedna gruba krecha i ani śladu, ani cienia drugiej
wkurzyłam się niemiłosiernie i smutno mi się zrobiło jeszcze bardziej. poszłam do pracy wściekła i zastanawiałma się czemu w takim razie ta ch... @ jeszcze nie przyszła. no i wróciłam z pracy i co - plamienia już mam, delikatne, ale są, czyli początek @... no i koniec złudzeń.
Elmirka - czyli się sprawdza - miałam mieć dzisiaj @ i mam, spóźniona przyszła o 2 dni jak u Ciebie
no i tyle także ja odpadam
Ferritka - Twoja wróżba się nie sprawdziła niestety. Ale moja dla Ciebie się sprawdzi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #536784 przez ferritka
plamienie nie przesądza póki co sprawy... może się nie rozkręci zołza jeszcze....
mimo to ,wyszło z tego że taka ze mnieczarodziejka jak z Anastazji uległa ;//// Przykro mi , że się pomyliłam, ale może jak u Was takie poprzesuwane wszystko to przepowiednia tez przesunięta, hhmmmmmm
Studentkaaa, może to zagnieżdżenie jest??
mimo wszystko tule :*
mimo to ,wyszło z tego że taka ze mnieczarodziejka jak z Anastazji uległa ;//// Przykro mi , że się pomyliłam, ale może jak u Was takie poprzesuwane wszystko to przepowiednia tez przesunięta, hhmmmmmm
Studentkaaa, może to zagnieżdżenie jest??
mimo wszystko tule :*
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #536788 przez studentkaae
Ferritka - zagnieżdżenie raczej nie, trochę za późno na to. trudno, wypadam z kolejki
i trzymam w tym miesiącu kciuki teraz z całych sił za Ciebie, Panią i resztę naszych Kochanych Staraczek - w Was cała nadzieja!
i trzymam w tym miesiącu kciuki teraz z całych sił za Ciebie, Panią i resztę naszych Kochanych Staraczek - w Was cała nadzieja!
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #536803 przez studentkaae
ferritka napisał:
u Ciebie nie przyjdzie!!!
ja stestuje za 10 dni - jeśli nie przyjdzie za 7 dni @ ...
u Ciebie nie przyjdzie!!!
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #536804 przez dzidzia1234
no i jak tu funkcjonować normalnie jaj cz 3 czeka??????????? oj
a ja dziewczyny nic nie kumam- boli mnie podbrzusze jak na @ a prawy jajnik jak na owulkę- śluz pogreyowy mnie zalewa- a ty już 23 dc- nie wiem- ferritka to my razem sikamy jak coś
a ja dziewczyny nic nie kumam- boli mnie podbrzusze jak na @ a prawy jajnik jak na owulkę- śluz pogreyowy mnie zalewa- a ty już 23 dc- nie wiem- ferritka to my razem sikamy jak coś
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #536806 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:
Studentka
Dzidzia ;> śluz pogrejowy ;>
jak my się tym Szarym podzielimy, nasze dzieci będą miały jednego Szarego ojca chrzestnego. Kiedy stestujesz? Mesy też ma z nami przetestować jakoś w tym moim terminie ;DD
no i jak tu funkcjonować normalnie jaj cz 3 czeka??????????? oj
Studentka
Dzidzia ;> śluz pogrejowy ;>
jak my się tym Szarym podzielimy, nasze dzieci będą miały jednego Szarego ojca chrzestnego. Kiedy stestujesz? Mesy też ma z nami przetestować jakoś w tym moim terminie ;DD
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536809 przez iwonta_kg
Dziewczynki jeszcze troche plamię. Juz nie tak jak wczesniej. Wkładka jest ledwo zabrwiona a zmieniam ją co jakies 3-4 godziny. Jak sie leży cały czas to sie mniej razy chodzi na siusiu. Jak wstaje to czuje ze mi troche leci.
Gosia jaki cudny ten psiaczek! Zakochałam się
Gosia jaki cudny ten psiaczek! Zakochałam się
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez iwonta_kg.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #536819 przez dzidzia1234
mam zamiar testować ok 31- ale pewnie będzie falstart jak znam życie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu #536825 przez gosiak
feritka w tym Twoim terminie to i ja teoretycznie mogła bym zatestować ale u mnie wynik oczywisty wiec kupie sobie czekolade na pocieszke zamiast testa
Kurka rurka tak pacztrząc to troche nas jest do testowania w podobnym terminie, na bank któraś się ustrzeli
Mnie dzis kłuje po jajku jakby kto igłe wbijał, ale znajowe to, wiec pewnie małpa sie pakuje powoli
Gosia fajna psiunia i dobrze ze jest juz w domku
Iwonta odpoczywaj ile wlezie
Mirella hallo, co u Ciebie
Kurka rurka tak pacztrząc to troche nas jest do testowania w podobnym terminie, na bank któraś się ustrzeli
Mnie dzis kłuje po jajku jakby kto igłe wbijał, ale znajowe to, wiec pewnie małpa sie pakuje powoli
Gosia fajna psiunia i dobrze ze jest juz w domku
Iwonta odpoczywaj ile wlezie
Mirella hallo, co u Ciebie
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
11 lata 11 miesiąc temu #536827 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
iwonta_kg napisał:
skrzepy też trzeba obserwować....dobra przepraszam ale jestem już przewrażliwiona i zmeczona diagnostyką moją zamias być lepiej jest gorzej.....
Ja jak leżałam i były wyniki to kazałam mówić położnym i robiłąm zdjęcia ja byłam badana co 2 dzień uwazam ze to za często i jak przyszło na badanie i był ordynator z lekarzrm odmówiłam badania ginekologicznego dlatego ze zamiast mniej krwawić to krwawienie się nasilało bete tez miała robona co 2 dzien ale u mnie nie było serduszka słychać czekali na nie..... i ciąza obumarła leżałam 3 tygodnie....najgorsze w moim zyciu a o podejściu lekarz to nie mówie.....niektórzy bez podejścia do pacjenta następny przypadek....już sie do tego szpitala nie położe......
żadnego psychologa.....nic
w dni zabiegu jeszcze sie wypłakałam do ksiedza i namaszenie chorych wzięłam.....dawki leków pilnowała bo bałagan....
ViFi jak mnie przyjmowali do szpitala to mialam robione usg dopochwowe i badanie wziernikiem. Wczoraj rano oddałam mocz do badania i krew. Tyle z badań. Wyników nie znam żadnych. Jak mialam robione badanie wziernikiem to jeszcze mi skrzepy wylatywały :/ daja leki i nic nie mówią.
skrzepy też trzeba obserwować....dobra przepraszam ale jestem już przewrażliwiona i zmeczona diagnostyką moją zamias być lepiej jest gorzej.....
Ja jak leżałam i były wyniki to kazałam mówić położnym i robiłąm zdjęcia ja byłam badana co 2 dzień uwazam ze to za często i jak przyszło na badanie i był ordynator z lekarzrm odmówiłam badania ginekologicznego dlatego ze zamiast mniej krwawić to krwawienie się nasilało bete tez miała robona co 2 dzien ale u mnie nie było serduszka słychać czekali na nie..... i ciąza obumarła leżałam 3 tygodnie....najgorsze w moim zyciu a o podejściu lekarz to nie mówie.....niektórzy bez podejścia do pacjenta następny przypadek....już sie do tego szpitala nie położe......
żadnego psychologa.....nic
w dni zabiegu jeszcze sie wypłakałam do ksiedza i namaszenie chorych wzięłam.....dawki leków pilnowała bo bałagan....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej