BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #536749 przez ferritka
aaaaaaaaaaaaaa słodziaczek cudny :)) Zakochałam się ,taka ciapka małą. Uwielbiam goldeny, są boskie i takie misiaki maziaki :))))

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #536765 przez gosia28
ferritka napisał:

aaaaaaaaaaaaaa słodziaczek cudny :)) Zakochałam się ,taka ciapka małą. Uwielbiam goldeny, są boskie i takie misiaki maziaki :))))

hehe ciapka mała to była z niego latem :) teraz jest bestia duża. Sąsiadowi łapę przez płot podaje :)
ale fakt, goldeny są super
eeeh się dziś wyszaleliśmy przy tym odśnieżaniu :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536768 przez studentkaae
no to jestem... od czego tu zacząć...

Gosia - piesek cudny, dobrze, że się znalazł, ale historia niezła. gdyby nie ten monitoring to pewnie mogłoby być różnie.

wiadomo coś jak się Mirella czuje??

Elmirka - jasne, rzucaj ten duphaston i na żywioł, na żywioł :)

Iwonta - jak tam u Ciebie? plamienia już ustały?

Dzidzia - hehehehe, szarątka Ci w głowie, co? nie dziwię się, nie dziwię... ja też śnię o Szarym.

apropos snu - dzisiaj prawie pół nocy nie przespałam, ale widzę, że nie ja jedna... hmm, dziwne.

Ferritka - ta laska jest zdrowo je...., takie rzeczy robić, matko. jak już tego dziecka tak nie chciała to mogła przecież oddać do adopcji - tyle par czeka, ehh, jakie to niesprawiedliwe wszystko... brak słów.

Pani - powodzenia jutro!!!!! dasz radę :kiss:

no i do rzeczy - podaję wiadomości z frontu:
jak tak spać nie mogłam to wymyśliłam, że jednak se testa rano strzelę - w końcu 33 dc dziś, więc uznałam, że jak się przypadkiem udało to 2 kreska będzie - może blada, ale będzie. no i... zrobiłam test, a jakże i co... wyszła jedna gruba krecha i ani śladu, ani cienia drugiej :(

wkurzyłam się niemiłosiernie i smutno mi się zrobiło jeszcze bardziej. poszłam do pracy wściekła i zastanawiałma się czemu w takim razie ta ch... @ jeszcze nie przyszła. no i wróciłam z pracy i co - plamienia już mam, delikatne, ale są, czyli początek @... no i koniec złudzeń.

Elmirka - czyli się sprawdza - miałam mieć dzisiaj @ i mam, spóźniona przyszła o 2 dni jak u Ciebie :(

no i tyle :( także ja odpadam :( :( :(

Ferritka - Twoja wróżba się nie sprawdziła niestety. Ale moja dla Ciebie się sprawdzi :)
11 lata 11 miesiąc temu #536784 przez ferritka
plamienie nie przesądza póki co sprawy... może się nie rozkręci zołza jeszcze....

mimo to ,wyszło z tego że taka ze mnieczarodziejka jak z Anastazji uległa ;//// Przykro mi , że się pomyliłam, ale może jak u Was takie poprzesuwane wszystko to przepowiednia tez przesunięta, hhmmmmmm
Studentkaaa, może to zagnieżdżenie jest??
mimo wszystko tule :*

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #536788 przez studentkaae
Ferritka - zagnieżdżenie raczej nie, trochę za późno na to. trudno, wypadam z kolejki :(

i trzymam w tym miesiącu kciuki teraz z całych sił za Ciebie, Panią i resztę naszych Kochanych Staraczek - w Was cała nadzieja!
11 lata 11 miesiąc temu #536792 przez ferritka
:(

ja stestuje za 10 dni - jeśli nie przyjdzie za 7 dni @ ...

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #536803 przez studentkaae
ferritka napisał:

:(

ja stestuje za 10 dni - jeśli nie przyjdzie za 7 dni @ ...

u Ciebie nie przyjdzie!!!
11 lata 11 miesiąc temu #536804 przez dzidzia1234
no i jak tu funkcjonować normalnie jaj cz 3 czeka??????????? oj

a ja dziewczyny nic nie kumam- boli mnie podbrzusze jak na @ a prawy jajnik jak na owulkę- śluz pogreyowy mnie zalewa- a ty już 23 dc- nie wiem- ferritka to my razem sikamy jak coś
11 lata 11 miesiąc temu #536806 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

no i jak tu funkcjonować normalnie jaj cz 3 czeka??????????? oj

a ja dziewczyny nic nie kumam- boli mnie podbrzusze jak na @ a prawy jajnik jak na owulkę- śluz pogreyowy mnie zalewa- a ty już 23 dc- nie wiem- ferritka to my razem sikamy jak coś

Studentka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dzidzia ;> śluz pogrejowy B) ;>
jak my się tym Szarym podzielimy, nasze dzieci będą miały jednego Szarego ojca chrzestnego. Kiedy stestujesz? Mesy też ma z nami przetestować jakoś w tym moim terminie ;DD

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536809 przez iwonta_kg
Dziewczynki jeszcze troche plamię. Juz nie tak jak wczesniej. Wkładka jest ledwo zabrwiona a zmieniam ją co jakies 3-4 godziny. Jak sie leży cały czas to sie mniej razy chodzi na siusiu. Jak wstaje to czuje ze mi troche leci.

Gosia jaki cudny ten psiaczek! Zakochałam się:-):-):-):)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #536819 przez dzidzia1234
mam zamiar testować ok 31- ale pewnie będzie falstart jak znam życie
11 lata 11 miesiąc temu #536821 przez ferritka
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MIREllKA widzę Cię B) jak się czujesz kochana ;****

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #536825 przez gosiak
feritka w tym Twoim terminie to i ja teoretycznie mogła bym zatestować ;) ale u mnie wynik oczywisty wiec kupie sobie czekolade na pocieszke zamiast testa :laugh:

Kurka rurka tak pacztrząc to troche nas jest do testowania w podobnym terminie, na bank któraś się ustrzeli ;)
Mnie dzis kłuje po jajku jakby kto igłe wbijał, ale znajowe to, wiec pewnie małpa sie pakuje powoli :angry:

Gosia fajna psiunia i dobrze ze jest juz w domku :blink:

Iwonta odpoczywaj ile wlezie :kiss:

Mirella hallo, co u Ciebie :unsure: :unsure: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #536827 przez ViFi
iwonta_kg napisał:

ViFi jak mnie przyjmowali do szpitala to mialam robione usg dopochwowe i badanie wziernikiem. Wczoraj rano oddałam mocz do badania i krew. Tyle z badań. Wyników nie znam żadnych. Jak mialam robione badanie wziernikiem to jeszcze mi skrzepy wylatywały :/ daja leki i nic nie mówią.

skrzepy też trzeba obserwować....dobra przepraszam ale jestem już przewrażliwiona i zmeczona diagnostyką moją zamias być lepiej jest gorzej.....
Ja jak leżałam i były wyniki to kazałam mówić położnym i robiłąm zdjęcia ja byłam badana co 2 dzień uwazam ze to za często i jak przyszło na badanie i był ordynator z lekarzrm odmówiłam badania ginekologicznego dlatego ze zamiast mniej krwawić to krwawienie się nasilało bete tez miała robona co 2 dzien ale u mnie nie było serduszka słychać czekali na nie..... i ciąza obumarła leżałam 3 tygodnie....najgorsze w moim zyciu a o podejściu lekarz to nie mówie.....niektórzy bez podejścia do pacjenta następny przypadek....już sie do tego szpitala nie położe......
żadnego psychologa.....nic
w dni zabiegu jeszcze sie wypłakałam do ksiedza i namaszenie chorych wzięłam.....dawki leków pilnowała bo bałagan....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #536828 przez ferritka
Gosiak, ;> kłucie mówisz ;]] póki nie ma @ dopisuję Cię do listy testowej moja miła :))

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka